Haydi Yine Yeniden...

Düne göre iyi bir menü olmuş akşam hep böyle geç mi yersin eğer öyle ise nacizane tavsiyem çorba salata olarak menü oluşturman ciğer gibi ürünler sindirimi zor daha erken saatlerde tüketmen gerektiğini düşünüyorum ya da bezelye ile ciğerden birini seçsen daha iyi olacak

Menun cok guzel belki sebze yemegi olabilirdi ama annecigin yokmus acikirsan yogurt ye tatlim afiyet olsun ..

07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, çeyrek simit, çeyrek poğaça
13:15
Kumpir, cola
Akşam 19 :15
3 yk tavuklu mantar sote, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi

Gayet iyi bir menu afiyet olsun canim

Bugün çok yürümüşüm acaip dolu bi gün oldu alışveriş çocukların gönlü yapma kandil msj ve aramalar derken yoğundum arada çamaşır yıka ser topla yaptım daha bitmedi yarın temizlik ütü işi bi dünya beni bekliyor hava güzel olursa parka gideceğiz kışlık ayırma işini hafta içi yapmıştım Allahtan bi iki parça uzun kollu bırakmıştım

Aksam biraz fazla olmus canim ya bezelye yada ciger olsaymis keske birini oglen yeseymissin daha iyi olurdu birde cok gec yiyosunuz aksam yemegini daha erken saatte yersen senin icin daha iyi olur afiyet olsun tatlim ..

1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, çeyrek simit, çeyrek poğaça
Kumpir, cola
Ara
Türk kahvesi
Cok sade bir menu olmus birde senin menude hic kola gormemistim sasirdim gercekten biraz kalorili olmus koladan dolayi neyse olsun afiyet olsun canim .....

Ben menu bildireyim
sabah 8
yarim simit
1 kk suzme peynir
bikac tane zeytin

oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
1 tk nutella

aksam 19
1 kase yogurt corbasi
1 adt tavuk but firinda
2 yk pilav
kivircik salata

su 2.5 litre
Afiyet olsun canım haftasonuna göre gayet sade bir menü

Iki gündür az yiyorsun canım bunun karşılığı bol bol eksi olur afiyet olsun..
Afiyet olsun gayet kararında güzel menu
Ben hala öğle ve akşam ogununde bir dilim tam tahilli Yemen gerektiğini düşünüyorum çünkü kilo miktarına göre söylüyorum ilerde 80 li kilolara düştüğünde yukardaki menu süper olur
Mükemmel mükemmel
Afiyet olsun canım helva kalorili bi şey ama kandile özel şifa olsun
Kumpir, cola
Ara
Türk kahvesi
Kumpirler yenilmiş, murada erilmis afiyet olsun canım

Selam fistiklar,menulere yorum yapamadigim icin ozur dilerim.dunden cok uykusuzdum zaten aksam biraz uyuyakalmisim.sonra annemlerle zaman gecirdim.sonra da ibadet derken bu saat oldu.hepinize iyi geceler.Rabbim hayirli kaderler yazsin bu gece hepimize...

Başka yerde olunca onlara uyuyoruz dediğine uymaya çalışayım ciğer olduğunu bilmiyordum bi anda pilavın yanina çıktı bende cok severim baktım tadına. Güne gec başlayıp gec bitiriyorum. Haftasonlarını düzene sokmam lazım :)

Bu hayırlı gecede rabbim bizim ve sevdiklerimizin gunahlarini af eylesin bize yanında mekan nasip etsin. Bu dünyada sağlık huzur mutluluk bol kazanç nasip etsin. Eslerimizle hoş sohbetimizi daim etsin çocuklarımızı Peygamber soyuna yakışır evlat eylesin. Onlari bize bağışlasın sağlığını sıhhatini keyiflerini huzurla süslesin. İçimizde sevdiklerimizin içinde yanan Ateş'leri söndürsün isteklerimize ulaşmamız icin yardımcı olsun bize nasip etsin. Rabbim gönlünüzden ne geçerse kabul eylesin. AMİNNN

Aminlerinizi göreyim kızlar.

Hadi enerji yukselsinnnnn ekim2009 hani bize kandil börekleri çörekleri sarmaları :)
gülüm sarma kaldı oğluş mantı diyor haftalardır hazırları eşim ağzına bile sürmez yapayım bari dedim akşam 9da yapmaya başladım şimdi bitti işim 4 büyük yufkadan mantı 1.5 yufkadan da küçük kare hamur kestim (iç bitti de)
kolumu zor kaldırıyorum boynumda koca bi şiş oldu bile amaannn hep lişiyor zaten bu defa da oğlum için oluversin

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Afiyetle yiyin. Varımız yoğumuz çocuklarımıza feda olsun

Kolun yorulacak ama kiyamam sana yaa.evlat iste cani istedi ya kolun kopsa da yaparsin yine bilirim seni
nasılda biliyorsunnn beniii gülüm yaa benim sıpa erkenden uyudu haberi yok mantıdan yarın öğrenecek :))
bana yeme derseniz olmaz valla başka yemem yapamam yarına anca çamaşırı ütüyü yaparsam bu boyunla benden yiğidi yok :))))

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Afiyetle yiyin. Varımız yoğumuz çocuklarımıza feda olsun
neyimiz var şu hayatta çocuklar dışında demi gülüm kendi annemiz kardeşlerimiz hep uzakta yanımızda olan çocuklar onlarda büyüdü mü evden çıkınca daha okuluydu işiydi evlilik derken onlarda uzak olacak hazır yanımızdayken sevdiklerini yapalım sevgimizi bol bol gösterelim demii:))

aminnn

tevafukla senin menüde görünce hatırladım brcnmm kahve karaciğere de faydalıymış daha dün gece okudum japon bir bilim adamı kafeinsiz kahvenin bile karaciğerin çalışmasını desteklediğini yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…