- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.941
Düne göre iyi bir menü olmuş akşam hep böyle geç mi yersin eğer öyle ise nacizane tavsiyem çorba salata olarak menü oluşturman ciğer gibi ürünler sindirimi zor daha erken saatlerde tüketmen gerektiğini düşünüyorum ya da bezelye ile ciğerden birini seçsen daha iyi olacakSira bende :)
13:30 1 üçgen peynir domates salatalık kıvırcık yarım sucuklu omlet 7-8 patates kızartması 1 rulo ekmek
16:00 Türk kahvesi
16:30 3 yarım top dondurma
19:00 2 kasık cevizli un helvası
20:30 1 kepçe yoğurt çorbası 1 kepçe tavuklu bezelye 5 kasık ciğer yemeği
Şekersiz cay 2 litre su.
Menun cok guzel belki sebze yemegi olabilirdi ama annecigin yokmus acikirsan yogurt ye tatlim afiyet olsun ..Kalkınca (07:30)
1 kayısı
1 bardak su
Kahvaltı (08:30)
1 adet haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
1 dilim eski kaşar
Domates, salatalık
Şekersiz çay
2 tane galete
Ara (10:30)
1 kupa yeşil çay
10-15 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Bol salata
Akşam (19:30)
Mantar çorbası
Salata
Çaylar ve 2,5 lt ye yakın su
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum birde kandil simiti belki Annemin evde olmadığı nereden belli evde yemek yapacak zaman yok :)) Şaka bir yana canım hiç istemiyor böyle zamanda akıp gidiyormuşum gbi hissediyorummm :)
Gayet iyi bir menu afiyet olsun canimSelam kızlar bu akşam dışardaydık eve geldik. Aileleri akrabaları ara kandilleş falan bu saat olmuş. Menümü vereyim.
Akşamı dışarda yedim. Öğlen öğünü yapmadım. Canım bişey istemedi ben de ara öğün yaptım.
Kahvaltı (10:30)
1,5 yumurta omlet, 2 dilim tb arasına krem peynir, domates, 1 bardak süt
Ara (14:00)
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
Ara (17:00)
1 Muz, 5-6 badem
Akşam (19:00)
Birkaç küçük parça tavuk, 1-2 dilim patates, 1 tabak salata, 2-3 kuru domates, 1 kutu ayran
Ara
türk kahvesi
bitki çayı
2,5-3 lt su
yarım saat yürüyüş
Aksam biraz fazla olmus canim ya bezelye yada ciger olsaymis keske birini oglen yeseymissin daha iyi olurdu birde cok gec yiyosunuz aksam yemegini daha erken saatte yersen senin icin daha iyi olur afiyet olsun tatlim ..Sira bende :)
13:30 1 üçgen peynir domates salatalık kıvırcık yarım sucuklu omlet 7-8 patates kızartması 1 rulo ekmek
Şekersiz cay 2 litre su.
Cok sade bir menu olmus birde senin menude hic kola gormemistim sasirdim gercekten biraz kalorili olmus koladan dolayi neyse olsun afiyet olsun canim .....07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, çeyrek simit, çeyrek poğaça
13:15
Kumpir, cola
Akşam 19 :15
3 yk tavuklu mantar sote, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
nutella :):) mutfakta var diyette olmasaydım çoktan bitmişti :):)Ben menu bildireyim
sabah 8
yarim simit
1 kk suzme peynir
bikac tane zeytin
oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
1 tk nutella
aksam 19
1 kase yogurt corbasi
1 adt tavuk but firinda
2 yk pilav
kivircik salata
su 2.5 litre
Afiyet olsun canım haftasonuna göre gayet sade bir menüBen menu bildireyim
sabah 8
yarim simit
1 kk suzme peynir
bikac tane zeytin
oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
1 tk nutella
aksam 19
1 kase yogurt corbasi
1 adt tavuk but firinda
2 yk pilav
kivircik salata
su 2.5 litre
Iki gündür az yiyorsun canım bunun karşılığı bol bol eksi olur afiyet olsun..menü bildirimi :))))
sabah 12 :)
tavada 1.5 peynirli yumurta
domates salatalık nane
yarım d. köy ekmeği
ara
nescafeli süt
2 erik
akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı köfteli patlıca
3 yemek kaşık pilav
salata
Afiyet olsun gayet kararında güzel menuSelam kizlar hayirli kandiller bugun biraz ev isi yaptim cok yoruldum yeni oturdum hemen menuyu vereyim
10 00
Iki dilim tb rkmek
Dort tNe sarma
Uc kup kasar
Domattes salatalik
Iki tane yesil biber
Sekersiz cay
14 00 bes tane kiraz
16 00
Bir kepce yarmali yogurt corba
Iki kasik bulgur pilavi
Yesil salata
Uc dilim karpuz
18 00
Uc kare fistikli cukalata
Ben hala öğle ve akşam ogununde bir dilim tam tahilli Yemen gerektiğini düşünüyorum çünkü kilo miktarına göre söylüyorum ilerde 80 li kilolara düştüğünde yukardaki menu süper olurKalkınca (07:30)
1 kayısı
1 bardak su
Kahvaltı (08:30)
1 adet haşlanmış yumurta
7 tane zeytin
1 dilim eski kaşar
Domates, salatalık
Şekersiz çay
2 tane galete
Ara (10:30)
1 kupa yeşil çay
10-15 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Bol salata
Akşam (19:30)
Mantar çorbası
Salata
Çaylar ve 2,5 lt ye yakın su
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum birde kandil simiti belki Annemin evde olmadığı nereden belli evde yemek yapacak zaman yok :)) Şaka bir yana canım hiç istemiyor böyle zamanda akıp gidiyormuşum gbi hissediyorummm :)
Mükemmel mükemmelSelam kızlar bu akşam dışardaydık eve geldik. Aileleri akrabaları ara kandilleş falan bu saat olmuş. Menümü vereyim.
Akşamı dışarda yedim. Öğlen öğünü yapmadım. Canım bişey istemedi ben de ara öğün yaptım.
Kahvaltı (10:30)
1,5 yumurta omlet, 2 dilim tb arasına krem peynir, domates, 1 bardak süt
Ara (14:00)
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
Ara (17:00)
1 Muz, 5-6 badem
Akşam (19:00)
Birkaç küçük parça tavuk, 1-2 dilim patates, 1 tabak salata, 2-3 kuru domates, 1 kutu ayran
Ara
türk kahvesi
bitki çayı
2,5-3 lt su
yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım helva kalorili bi şey ama kandile özel şifa olsunSira bende :)
Şekersiz cay 2 litre su.
Kumpirler yenilmiş, murada erilmis afiyet olsun canım07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, çeyrek simit, çeyrek poğaça
13:15
Kumpir, cola
Akşam 19 :15
3 yk tavuklu mantar sote, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Başka yerde olunca onlara uyuyoruzDüne göre iyi bir menü olmuş akşam hep böyle geç mi yersin eğer öyle ise nacizane tavsiyem çorba salata olarak menü oluşturman ciğer gibi ürünler sindirimi zor daha erken saatlerde tüketmen gerektiğini düşünüyorum ya da bezelye ile ciğerden birini seçsen daha iyi olacak
gülüm sarma kaldı oğluş mantı diyor haftalardır hazırları eşim ağzına bile sürmez yapayım bari dedim akşam 9da yapmaya başladım şimdi bitti işim 4 büyük yufkadan mantı 1.5 yufkadan da küçük kare hamur kestim (iç bitti de)Hadi enerji yukselsinnnnnekim2009 hani bize kandil börekleri çörekleri sarmaları :)
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Afiyetle yiyin. Varımız yoğumuz çocuklarımıza feda olsungülüm sarma kaldı oğluş mantı diyor haftalardır hazırları eşim ağzına bile sürmez yapayım bari dedim akşam 9da yapmaya başladım şimdi bitti işim 4 büyük yufkadan mantı 1.5 yufkadan da küçük kare hamur kestim (iç bitti de)
kolumu zor kaldırıyorum boynumda koca bi şiş oldu bileamaannn hep lişiyor zaten bu defa da oğlum için oluversin
nasılda biliyorsunnn beniii gülüm yaa benim sıpa erkenden uyudu haberi yok mantıdan yarın öğrenecek :))Kolun yorulacak amakiyamam sana yaa.evlat iste cani istedi ya kolun kopsa da yaparsin yine bilirim seni
neyimiz var şu hayatta çocuklar dışında demi gülüm kendi annemiz kardeşlerimiz hep uzakta yanımızda olan çocuklar onlarda büyüdü mü evden çıkınca daha okuluydu işiydi evlilik derken onlarda uzak olacak hazır yanımızdayken sevdiklerini yapalım sevgimizi bol bol gösterelim demii:))Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Afiyetle yiyin. Varımız yoğumuz çocuklarımıza feda olsun
aminnnBu hayırlı gecede rabbim bizim ve sevdiklerimizin gunahlarini af eylesin bize yanında mekan nasip etsin. Bu dünyada sağlık huzur mutluluk bol kazanç nasip etsin. Eslerimizle hoş sohbetimizi daim etsin çocuklarımızı Peygamber soyuna yakışır evlat eylesin. Onlari bize bağışlasın sağlığını sıhhatini keyiflerini huzurla süslesin. İçimizde sevdiklerimizin içinde yanan Ateş'leri söndürsün isteklerimize ulaşmamız icin yardımcı olsun bize nasip etsin. Rabbim gönlünüzden ne geçerse kabul eylesin. AMİNNN
Aminlerinizi göreyim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?