Haydi Yine Yeniden...

Aminnnnnn

Günaydın hanımlar,
Ben erkenden sızmışım :) ohh ne güzel mantılar ekim2009 kahvaltılar :) angelina35
Allahım inşallah bana anne duygusunu tattırsın :)
Hep derim haftasonu öğlene kadar yatıcam ama nerdee erkenden ayaktayım yine :) herkes uyurken evi toparlayıp kahvaltı hazırlahayım :)
İşleriniz rast gitsin inşallah canlar

Aminnnn

Günaydın canlarim
Biz bu gecede hiç uyumadik maalesef üstüne yarın mesai var. Ogleden sonra ablamlari yolculayacaz bende eve geçerim.ne çabuk bitti 3 gün artık yaz tatilinde görüşecez tekrar.. Çocukları yıkama çamaşır yıkama dertleri derken bugün is bitmez ama bende o enerji yok kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama mecburi yapılacak kaçış yok

Gunaydinnnn bugun ailecek erken kalktik esim mutfakta kahvaltilar ondan bende yatakta keyif yapiyorumm ..hepinize mutlu pazarlar diliyorum kalorili pazar kahvaltilarina dikkat
oooo maşallah allah muhabbetinizi arttırsın özel muamele kahvaltı hazırlanması
canom bu gün dinlen sen çok koşturdun yoruldun bu aralar keyfine bak bu gün

allah kavuştursun gülüm sağ selamet yerlerine varmalarını nasip etsin rabbim
hafta sonu iş temizlik olimpiyatları bitmez biz kadınlara allah kolaylık versin

kız derdin ne yatta uyusana herkes kalkınca kahvaltıyı hazırlardın
rabbim hayırlısıyla sana doğru dürüst allah korkusu bilen eşinin kıymetini bilen merhametli sevgi dolu çalışkan hoş sohbet bir eş nasip eder eee sonrada bebiş tabi ki

dün benim koca geldi mutfağa oturdu benim pc nin başına hem çene yaptı hem de sinir kalkmıyor bir türlü gidip kendi tabletinden baksa ya neye bakıyorsa ondan önceki gün de yine geldi benim leptaptan bişeyler baktı kk nin de sayfası açıktı benim yazdığımı okuyor bi sinirlendim kapattım hemen bu ara canı sıkılıyor galiba bana taktı yine bu adam uğraşıp kızdırıp gülüyor yaaaa evde 3 leptop 1 tablet mi aypet mi neyse ondan var 1 de sabit pc var ama ama yoook illa gelip tepemde bakacak alışveriş yapacağı siteye her baktığını da bana gösteriyor bu nasıl bu iyi mi diye bana neeee daa bana neeee
evden çıktı 1 saatliğine de bende ohh dedim rahat bi bakayım kk ye

şansıma kimse de yok dün geceden beri şimşek fırtına yağmur ne ararsanız var eskişehir de azcık yağmur durdu benim sıpa hemen dışarı çıktı ben de oturuyorum kös kös hiç iş yapasım da yok canım ağriiiii

Himmm kimsecikler yok herkesin isi var galiba biz misgin misgin evde oturuyoruz sabshtan beri gok gürültülü yagmur yagiyor is yapacsktim canim istemedi bende oylece biraktim simdi oturduk ailecek KARA ŞİMŞEK izliyoruzz eskileri yad ediyoruzzz he he he

5 Çeşit İnsandan Uzak Durun!
===>Yalancılar : Dürüst olamazlar. Sürekli çıkarlari için yalan söylerler.
===>Menfaatçiler : Duygu sömürü yaparlar, hep ağlarlar yanınızda. Sizden sürekli bir şeyler talep ederler.
===>Çokbilmişler : Hiç kimseyi beğenmezler, burunları havadadır. Öğüt vermek en büyük zevkleridir.
===>Fırsatçılar : Dost gibi görünürler ama en büyük düşman olanlardır. Size yakın görünüp, açığınızı yakalama peşindedirler.
===>Kıskançlar : Enerji vampirleridirler. Sizin yerinizde olmak istemelerine rağmen sizi küçümseyip dururlar.

Menumu vereyim
Sabah ılık su
Kahvaltı 10.00: 1 Kıymalı pide
1 küp kaşar,1zeytin
Domates salatalık

Ara 13.00: Türk Kahvesi 2 yulafli bisküvi, 1 dilim bitter

Aksam 17.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık nohut y
Salata yoğurt

Ara 19.00: Türk Kahvesi 1 hurma
Bitki çayları
3 litre su

günün menüsü
sabah +öğle 12 de
1 haşlama yumurta hafif rafadan :)
domates salatalık nane
peynir
yarım dilim ekmeğe krem peynir
1 çay kaşığı nutella

ara
2 ceviz

akşam 17:10
1 tabak mantı
Afiyet olsun mantı erken saatte olmuş yanına salata falan daha doyurucu olabilirdi..

günün menüsü
sabah +öğle 12 de
1 haşlama yumurta hafif rafadan :)
domates salatalık nane
peynir
yarım dilim ekmeğe krem peynir
1 çay kaşığı nutella

ara
2 ceviz

akşam 17:10
1 tabak mantı
Mantı vsr diye hafif gün geçirmişsin iyide olmuş dengelemişsin afiyet olsun arkadaşım

Kıymalı pide en güzelinden akşamla dengelenmiş bir menü en güzeli afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…