Haydi Yine Yeniden...

Ohhh ellerine sağlık canımmm benim de yapmam lazım en acilinden yaa

Oruçken bitap düşersin canım zaten.Baya da büyüdü maşallah.O yüzden artık zamanıdır evet bırakması en hayırlısı

Aynen canım bugün 3.gün ve sadece dün akşam emdi. Geldi kucağıma oturdu bluzumu kaldırıyo annee diyo yalvarır gibi bir de tam iyileşmedi ya kıyamadım verdim ama bakalım bugün ne yapacak.. Böyle böyle unutur artık.

Evet iyi bir yöntem.kendi isterse azar azar verirsin.öylelikle bırakır.Ana yüreği işte dayanamıyor insan
Benimki 4 ay emdi,sonra alerji başladı ve meme reddetme de alerjinin belirtilerinden biriymiş doktor söyledi.4 ay da bem makine ile sağarak biberonla verdim.Toplam 8 ay anne sütü aldı yavrum.Sonra da sütüm bitti.Emseyi gelirdi daha ama makineyle o his olmadı.Olsun buna şükür 8 ay da iyi bir zaman

Teşekkür ederimm tomurcukkk bu gibi bilgilere ihtiyacım var gerçekten :)

Ne güzel ohh ellerine sağlık üzerinden büyük yük kalkmıştır şimdi :)

Günaydın canlarrrr biz hala yataktan çıkamadık. Kizce bi babasına bi bana gidip geliyor. Herkes erkenden kalkmış. İslerini halletmiş. Erkenden kalkmayan gece halletmiş yatmış sizinle gurur duyuyorummm kızlar darısı basimaaaaa. Bu arada

HAYIRLI KANDİLLLERRRRRR

Sana da kolay gelsin o zaman.İyi tatil yaptın pazartesi iş başı yapmak zor gelecek

Sana da kolay gelsin o zaman.İyi tatil yaptın pazartesi iş başı yapmak zor gelecek
Saliiiii işbaşı :) cuma eğitim var diye sut iznini pazartesi aldım :) bide bu hafta kizce babaannesinde kalcak. Babaanne eve , anane ise yakın. Her aksam evime gelcem bu hafta. Bakalım değişik olcak bu hafta

Zeynep hanım içinden laf soktun dimiiiii biz daha kahvaltı yapmadık. Dışarda yapicaz ordan yine incirli pazarına. Gecen haftadan bi poşet kayıp. Sorcam uğradığımız yerlere.
Evet hemde nasıllllll anlatamam :):) inşallah bulursun poşetini bende öğle yemeğine gidicem inşallah :)

Selam canlar. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Ben bugun ablam yegenlerim ile vakit geçiriyorum ama şansıma oğlum çok huysuz. Benden baskasinda durmuyor sürekli kucagimda. Hiçbir şey anlamadım yani. Gece de sadece 3 ve 5 arasında uyuduk çok yorgunum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…