- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.901
Dün akşam artık yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım verilecekleri seçtim atılacakları attım.Sağlam bi gardırop güncellemesi yaptım yani2-3 büyük poşet verdim hem bol gelenleri hemde uzun zamandır giymediğimi.Eşiminkilerden oğlumunkilerden de baya seçtim verdim.Eşim sorar şimdi şu tişörtüm nerde bu gömleğim nerde diye Halamın bi lafı var bu sene giymediğimi seneye hiç giymem deyip seçer verirdi hep Bende kendiminkileri de eşiminkileri de öyle yaptım...
Hazır annemler kızkardeşlerim burdayken ve onlar çocukla ilgileniyorken aradan çıkardım yazlık kışlık işini de.Çok yoruldum ama üzerimden tır geçmiş gibi yorgunum.Gece 2,30 da yattım çok uykum var
Oruçken bitap düşersin canım zaten.Baya da büyüdü maşallah.O yüzden artık zamanıdır evet bırakması en hayırlısı
Evet iyi bir yöntem.kendi isterse azar azar verirsin.öylelikle bırakır.Ana yüreği işte dayanamıyor insanAynen canım bugün 3.gün ve sadece dün akşam emdi. Geldi kucağıma oturdu bluzumu kaldırıyo annee diyo yalvarır gibi bir de tam iyileşmedi ya kıyamadım verdim ama bakalım bugün ne yapacak.. Böyle böyle unutur artık.
Teşekkür ederimmMenün ilk gün için gayet yeterli ve dengeli ancak ara öğünlerde form bisküvi tüketmesen iyi olur.onun yerine hurma ve süt,kuruyemiş,meyveli yoğurt gibi alternatifler ye canım.form bisküvi yeyip de boşuna karbonhidrat alma
Ne güzel ohh ellerine sağlık üzerinden büyük yük kalkmıştır şimdi :)Dün akşam artık yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım verilecekleri seçtim atılacakları attım.Sağlam bi gardırop güncellemesi yaptım yani2-3 büyük poşet verdim hem bol gelenleri hemde uzun zamandır giymediğimi.Eşiminkilerden oğlumunkilerden de baya seçtim verdim.Eşim sorar şimdi şu tişörtüm nerde bu gömleğim nerde diye Halamın bi lafı var bu sene giymediğimi seneye hiç giymem deyip seçer verirdi hep Bende kendiminkileri de eşiminkileri de öyle yaptım...
Hazır annemler kızkardeşlerim burdayken ve onlar çocukla ilgileniyorken aradan çıkardım yazlık kışlık işini de.Çok yoruldum ama üzerimden tır geçmiş gibi yorgunum.Gece 2,30 da yattım çok uykum var
Hemde nasıl,bi de yerine yenileri gelecek ona seviniyorum,daha küçük bedenlilerNe güzel ohh ellerine sağlık üzerinden büyük yük kalkmıştır şimdi :)
Sana da kolay gelsin o zaman.İyi tatil yaptın pazartesi iş başı yapmak zor gelecekGünaydın canlarrrr biz hala yataktan çıkamadık. Kizce bi babasına bi bana gidip geliyor. Herkes erkenden kalkmış. İslerini halletmiş. Erkenden kalkmayan gece halletmiş yatmış sizinle gurur duyuyorummm kızlar darısı basimaaaaa. Bu arada
HAYIRLI KANDİLLLERRRRRR
:) :) :)Sana da kolay gelsin o zaman.İyi tatil yaptın pazartesi iş başı yapmak zor gelecek
Saliiiii işbaşı :) cuma eğitim var diye sut iznini pazartesi aldım :) bide bu hafta kizce babaannesinde kalcak. Babaanne eve , anane ise yakın. Her aksam evime gelcem bu hafta. Bakalım değişik olcak bu haftaSana da kolay gelsin o zaman.İyi tatil yaptın pazartesi iş başı yapmak zor gelecek
Zeynep hanım içinden laf soktun dimiiiii biz daha kahvaltı yapmadık. Dışarda yapicaz ordan yine incirli pazarına. Gecen haftadan bi poşet kayıp. Sorcam uğradığımız yerlere.:) :) :)
Evet hemde nasıllllll anlatamam :):) inşallah bulursun poşetini bende öğle yemeğine gidicem inşallah :)Zeynep hanım içinden laf soktun dimiiiii biz daha kahvaltı yapmadık. Dışarda yapicaz ordan yine incirli pazarına. Gecen haftadan bi poşet kayıp. Sorcam uğradığımız yerlere.
Afiyet şifa olsun bal kizceEvet hemde nasıllllll anlatamam :):) inşallah bulursun poşetini bende öğle yemeğine gidicem inşallah :)
Teşekkürler :)Afiyet şifa olsun bal kizce
BuldummmmmmmmEvet hemde nasıllllll anlatamam :):) inşallah bulursun poşetini bende öğle yemeğine gidicem inşallah :)
Çok sevindimmmmm ☺☺☺☺Buldummmmmmmm
Hava kasvetli kimsenin girim yazası yok sanırımEnerji düşük mod düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?