- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.041
var kız kardeşime açtırdım geen geldiğinde :))Ekim instagram var mı?
Ekle beni yada ekleyim seni olur mu??? Brcn_halit aratırsan bulursunnnnvar kız kardeşime açtırdım geen geldiğinde :))
buldum :))Ekle beni yada ekleyim seni olur mu??? Brcn_halit aratırsan bulursunnnn
Evetttt bende sana gönderdimtakip isteği gönderdim gördün mü
ben hiç bir sosyal iletişimde paylaşım yapmam ki sadece takip ederim :))Evetttt bende sana gönderdimdaha paylaşım yapmamışsın hic börekler çörekler sarmalar mantilardan fırsat bulamadın anlaşılan
Canim malum dönemde ve siskinim. O yüzden tırstim biraz :)) tadına bakacak kadar yiyim bari dedimCan'ım sende de bisey yok ki yedigin. 2 kasık attın nohutu bıraktın mı gerçekten. Yemek kaşığı Benim sorunum bu bitirene kadar yiyorum.
Oyy maşallah ne güzel bir aile, ne güzel bir kız Rabbim sizlere bagislasin canım.Eki Görüntüle 1836488
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)
Afiyet olsun bal kızçenin güzel annesi seviyoruz türk kahvesini ne yapalım :)brcnmpost: 46602981 .!.:Bugün de gec oldu menüminternet paketin bitmis. Dışardaydık geldik. Kizceyi yedir çamaşırları katla yerleştir derken bu saat oldu.
12:30 2 Minnak domates 2 yumurta menemen 1 dilim ekmek beyaz peynir kasar peynir şekersiz cay
14:30 Türk kahvesi
16:00 7-8 tane çilek
19:00 Adana durum büyük ayran
21:00 şekersiz cay( helva ve tulumba tatlısına hayır deddimmm)
Gün içinde 2 litre su olmustur. Merlin demişti sanırım gece su içmek beyin sinirlerine zararlı die araştırdım oyle bisey varmış gerçekten. Gece içmiyorum artık. Gündüz de koşturmadan aklıma gelmiyor. Bizim kizce emekliyor bulduğu yere tutunup ayaklanıyor. Düşüyor. Bu ara cok hareketliyiz onun peşindeyim))
Günaydınnnnnn :)Günaydın canlarım
Allah bağışlasın yavrunu çok şekermiş.Olsun şuan çirkin ördek yavrusu gibi olsa da büyüyünce kuğu gibi güzelleşecek oEki Görüntüle 1836488
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)
Ufak istekleri dozunda tutmayı başarmışsın akşam saati erken olmuş afiyet olsun arkadaşımBende vereyim menumu
10 00
Yarim simit
Bes alti catal patates kizartmasi
Bir ucgen peynir
Uc kup kasar peynir
Sekersiz cay
1200
Dibek kahvesi
Iki kup cukalata
Uc dort tane cubuk kraker
14 00
Bir nektari
Uc tane eti tutku
16 30
Bir kepce yogurt corbasi
Bir kasik bulgur pilavi
Uc kasik tavuk sote
Su iki litre oldu
Herşey kıvamında çok güzel menü afiyet olsun arkadaşımBende yazayim menumu yiyeceklerim belli
sabah oglen 12
1 haslanmis yumurta
3 dlm sucuk
2 kk beyaz peynir
yarim patatesli gul boregi
cay
Ara 1 nektarin
aksam 19.30
1 kase yogurt corbasi
3 adet hasanpasa kofte
2 yk bulgur pilavi
yogurt
su 2 litre biraz daha icerim...
Iyi gidiyorsun maşallah sana afiyet olsun arkadaşımMenümü yazayım,
Kalkınca
su ve kayısı
Kahvaltı (11:30)
3 dilim yumurtalı peynirli ekmek
2 yemek kaşığı melemen
3 tane zeytin
açık çay
Ara (15:30)
Az şekerli Türk kahvesi
2 küçük lokum
Akşam(18:30)
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
1 küçük ton balığı
yoğurt
2.5 lt yakın su
Sade soda ve tekrar Türk kahvesi içmeyi planlıyorum bu defa lokumsuz :):)
Helva ve tulumba hayır demek Vayyy anasını süper valla eksi olmazsa o tartının ayıbı olacakBugün de gec oldu menüminternet paketin bitmis. Dışardaydık geldik. Kizceyi yedir çamaşırları katla yerleştir derken bu saat oldu.
12:30 2 Minnak domates 2 yumurta menemen 1 dilim ekmek beyaz peynir kasar peynir şekersiz cay
14:30 Türk kahvesi
16:00 7-8 tane çilek
19:00 Adana durum büyük ayran
21:00 şekersiz cay( helva ve tulumba tatlısına hayır deddimmm)
Gün içinde 2 litre su olmustur. Merlin demişti sanırım gece su içmek beyin sinirlerine zararlı die araştırdım oyle bisey varmış gerçekten. Gece içmiyorum artık. Gündüz de koşturmadan aklıma gelmiyor. Bizim kizce emekliyor bulduğu yere tutunup ayaklanıyor. Düşüyor. Bu ara cok hareketliyiz onun peşindeyim))
Allah razı olsun vallaCanim malum dönemde ve siskinim. O yüzden tırstim biraz :)) tadına bakacak kadar yiyim bari dedim
Oyy maşallah ne güzel bir aile, ne güzel bir kız Rabbim sizlere bagislasin canım.
HehehehAllah bağışlasın yavrunu çok şekermiş.Olsun şuan çirkin ördek yavrusu gibi olsa da büyüyünce kuğu gibi güzelleşecek o
Oooo masallah size cok tatli bir kizin var bakislarini sana benzettim ben gerisi babasi buyudugu zaman degisebilir canim sanada donebilir simdi cok kucuk allah mutlulugunuzu daim etsin ....Eki Görüntüle 1836488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?