Haydi Yine Yeniden...

Can'ım sende de bisey yok ki yedigin. 2 kasık attın nohutu bıraktın mı gerçekten. Yemek kaşığı Benim sorunum bu bitirene kadar yiyorum.
Canim malum dönemde ve siskinim. O yüzden tırstim biraz :)) tadına bakacak kadar yiyim bari dedim
Eki Görüntüle 1836488
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)
Oyy maşallah ne güzel bir aile, ne güzel bir kız Rabbim sizlere bagislasin canım.

Afiyet olsun bal kızçenin güzel annesi seviyoruz türk kahvesini ne yapalım :)

Eki Görüntüle 1836488
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)
Allah bağışlasın yavrunu çok şekermiş.Olsun şuan çirkin ördek yavrusu gibi olsa da büyüyünce kuğu gibi güzelleşecek o

Ufak istekleri dozunda tutmayı başarmışsın akşam saati erken olmuş afiyet olsun arkadaşım
Herşey kıvamında çok güzel menü afiyet olsun arkadaşım
Iyi gidiyorsun maşallah sana afiyet olsun arkadaşım
Helva ve tulumba hayır demek Vayyy anasını süper valla eksi olmazsa o tartının ayıbı olacak

Eki Görüntüle 1836488
Oooo masallah size cok tatli bir kizin var bakislarini sana benzettim ben gerisi babasi buyudugu zaman degisebilir canim sanada donebilir simdi cok kucuk allah mutlulugunuzu daim etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…