- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.061
Buna benzer cok teselli ediyorlar he beni :) yok Babasi ama teni sen şurası sen burası senOooo masallah size cok tatli bir kizin var bakislarini sana benzettim ben gerisi babasi buyudugu zaman degisebilir canim sanada donebilir simdi cok kucuk allah mutlulugunuzu daim etsin ....
Haftasonu vicdani mi o kız bende haftasonu yediklerimizin vicdanı sebebiyle az yiyorummmKızlar motivasyonunuz ne durumda? Ben bugün daha kararlı ve istekliyim,her zamankinden daha çok hemde
Ben oglustan dolayi adapte olamıyorum yorgunluğum herseyin önüne geçiyor. Sürekli uyumak istiyorumKızlar motivasyonunuz ne durumda? Ben bugün daha kararlı ve istekliyim,her zamankinden daha çok hemde
Hala hasta mı ;( yakında kimse yok dimi yanina gelsin biraz baksın da dinlen?Ben oglustan dolayi adapte olamıyorum yorgunluğum herseyin önüne geçiyor. Sürekli uyumak istiyorum
Maalesef ya. Yani hasta gibi değil ama çok huzursuz Hala disten supheleniyorum. Yapışıyor bana kucağıma almazsam baş bas bağırıyor.yemeğini hazırlayana kadar kıyamet kopuyor yanı.sesi de maşallah bi yüksek duyan bi yeri koptu sanır. Valla canım hem annem hem kV ile ayni yerdeyim ama kimsenin faydası yok. Çocuğum bakıcı elinde maalesefHala hasta mı ;( yakında kimse yok dimi yanina gelsin biraz baksın da dinlen?
Bende aynı şekilde hırs yaptım sanırım birde hastalanıcam galiba sinirler laçka çatmaya yer arıyorum böyle her şey gözüme batıyor :) :) ama koydum kafaya bu kilolar gidecek başka çarem yokKızlar motivasyonunuz ne durumda? Ben bugün daha kararlı ve istekliyim,her zamankinden daha çok hemde
neden yemek yok niye vermiyorlarOkulda yemek yokmuş çabuk çorba ve galeta kemiriyorum :)))
Yoo haftasonu vicdanı değil de ramazan öncesi bi atak yapayım dedim.ne zamandır iki ileri bir geri modundayım.ondan bi silkeleneyim dedim bugünHaftasonu vicdani mi o kız bende haftasonu yediklerimizin vicdanı sebebiyle az yiyorummm
Ah kuzum kıyamam sana ya.bakıcı ellerinde niye bebişin.müsaiy değil mi annen kv baksa nolur yaniMaalesef ya. Yani hasta gibi değil ama çok huzursuz Hala disten supheleniyorum. Yapışıyor bana kucağıma almazsam baş bas bağırıyor.yemeğini hazırlayana kadar kıyamet kopuyor yanı.sesi de maşallah bi yüksek duyan bi yeri koptu sanır. Valla canım hem annem hem kV ile ayni yerdeyim ama kimsenin faydası yok. Çocuğum bakıcı elinde maalesef
hep beraber silkelenelim tomurcuğumYoo haftasonu vicdanı değil de ramazan öncesi bi atak yapayım dedim.ne zamandır iki ileri bir geri modundayım.ondan bi silkeleneyim dedim bugün
İlk zamanlar evet müthiş bir hırs oluyor canım.ama bir süre sonra kilo vermen duracak.asıl o dönemi bu hırsınla atlatırsan işte o zaman hedefine ulaşacaksın demektirBende aynı şekilde hırs yaptım sanırım birde hastalanıcam galiba sinirler laçka çatmaya yer arıyorum böyle her şey gözüme batıyor :) :) ama koydum kafaya bu kilolar gidecek başka çarem yok
Genel kontrol mü canım hayırdır bi sıkıntın mı var?akşamın yemeğini pişirdim evi topladım öğleye de kahvaltı hazırladım yedik eşimle onu da toparladım geldim:))
eşim gidince bende çıkıcam dışarı kuaförde az işim var . yarın da kadın doğum doktoruna randevu aldım bakalım hayırlısı ne diyecek kızlar ben bu kadındoğumculara gitmeye korkuyorumm muayenesi pis allahım kadın olmak bu yüzden zor
gülüm benim regl bitmek bilmiyor en son 17 gün sürdü bitti 2 günde bir az az yine oldu sürekli karnımın alt tarafı ağrıyor hiç geçmiyor sipral de 10 senelikti 9 sene oldu zaten onu çıkarttırıp yenisini taktırıcam doktor tamam derseGenel kontrol mü canım hayırdır bi sıkıntın mı var?
Hormonlu olanlarından taktır canım istersen.yine görüş dr ile ama o tür spiralde hem uzun sürmüyor hemde ağrı sancı yokgülüm benim regl bitmek bilmiyor en son 17 gün sürdü bitti 2 günde bir az az yine oldu sürekli karnımın alt tarafı ağrıyor hiç geçmiyor sipral de 10 senelikti 9 sene oldu zaten onu çıkarttırıp yenisini taktırıcam doktor tamam derse
Yaw bu spiral olayını öneriyor Musunuz? Aciyor mu ?gülüm benim regl bitmek bilmiyor en son 17 gün sürdü bitti 2 günde bir az az yine oldu sürekli karnımın alt tarafı ağrıyor hiç geçmiyor sipral de 10 senelikti 9 sene oldu zaten onu çıkarttırıp yenisini taktırıcam doktor tamam derse
doktorla konuşucam hangisini önerirse artıkHormonlu olanlarından taktır canım istersen.yine görüş dr ile ama o tür spiralde hem uzun sürmüyor hemde ağrı sancı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?