- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.021
Afiyet olsun cancagzimmm guzel bi menü olmusBende yazayim menumu yiyeceklerim belli
sabah oglen 12
1 haslanmis yumurta
3 dlm sucuk
2 kk beyaz peynir
yarim patatesli gul boregi
cay
Ara 1 nektarin
aksam 19.30
1 kase yogurt corbasi
3 adet hasanpasa kofte
2 yk bulgur pilavi
yogurt
su 2 litre biraz daha icerim...
maşallah çok çabuk adapte oldun sen gayet güzel de dengelemişsin afiyet olsun gülümMenümü yazayım,
Kalkınca
su ve kayısı
Kahvaltı (11:30)
3 dilim yumurtalı peynirli ekmek
2 yemek kaşığı melemen
3 tane zeytin
açık çay
Ara (15:30)
Az şekerli Türk kahvesi
2 küçük lokum
Akşam(18:30)
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
1 küçük ton balığı
yoğurt
2.5 lt yakın su
Sade soda ve tekrar Türk kahvesi içmeyi planlıyorum bu defa lokumsuz :):)
Afiyet olsun Zeynep hatunMenümü yazayım,
Kalkınca
su ve kayısı
Kahvaltı (11:30)
3 dilim yumurtalı peynirli ekmek
2 yemek kaşığı melemen
3 tane zeytin
açık çay
Ara (15:30)
Az şekerli Türk kahvesi
2 küçük lokum
Akşam(18:30)
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
1 küçük ton balığı
yoğurt
2.5 lt yakın su
Sade soda ve tekrar Türk kahvesi içmeyi planlıyorum bu defa lokumsuz :):)
ayy kuzum video da mı izliyor yerim ben onuuuuuuuuYok. Yarın sut iznim var :)) ne güzel geceleri senle rastgeliyoruz. Yarın kizceyi 9 ay asisina götürcem onun stresi sardı. Ağlıcak baya. Tek disi çıktı büyüdü diğeri de geliyor biraz tatlı huysuz. Bir de karma asi etkisi. Ağır gelebilir balıma. Bende gitmişken hazır kan sonuçlarını sorucam doktoruma. Dışardaydım gec kaldım. 15gb cep internetimi bitirmişim. Bugün yenilecek insallah. Kizceye video aç derken bitmis anlamadım
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)ayy kuzum video da mı izliyor yerim ben onuuuuuuuu
aşıya gitmeden ateş düşürücünü içir annesi karma aşılarda ateş çıkabiliyor yaa istersen gitmeden doktorunuzu arayıp sorun içereyim mi şurup diye
afiyet olsunBugün de gec oldu menüminternet paketin bitmis. Dışardaydık geldik. Kizceyi yedir çamaşırları katla yerleştir derken bu saat oldu.
12:30 2 Minnak domates 2 yumurta menemen 1 dilim ekmek beyaz peynir kasar peynir şekersiz cay
14:30 Türk kahvesi
16:00 7-8 tane çilek
19:00 Adana durum büyük ayran
21:00 şekersiz cay( helva ve tulumba tatlısına hayır deddimmm)
Gün içinde 2 litre su olmustur. Merlin demişti sanırım gece su içmek beyin sinirlerine zararlı die araştırdım oyle bisey varmış gerçekten. Gece içmiyorum artık. Gündüz de koşturmadan aklıma gelmiyor. Bizim kizce emekliyor bulduğu yere tutunup ayaklanıyor. Düşüyor. Bu ara cok hareketliyiz onun peşindeyim))
maşallah rabbim esirgesin seni de kızını da sen de güzel hatunmuşsun kızın babasına benziyiii ama sana değil :))Eki Görüntüle 1836488
Yeni moda doktorlar cok ateşlenirse verin dio. Hemen vermezsek daha iyiymis. Annemler de biz fitil atardık siz hep uyurdunuz dio. Bu donemde doktorlar da entel he :) durun kızımı yükleyim size :)
Yürüsün ayaklansın istiyorduk ama herşeyin bir bedeli varmışafiyet olsun
gece su içmek iyi değilmiymiş allah allah amanın ben yeni duydum kaçırmışım melrinin yazıyı ben hep geceleri suyu çok içiyorum içmeyeyim bari
senin çocuk peşine koşma olimpiyatların yeni başlıyor daha çekmece açıp boşaltacak mutfak dolaplarını tencere tavayı oyuncak edinecek kazayla yer sildiğin temizlik yaptığın kovayı unutursan onla eliniyüzünü yıkayacak yerlere dökecek
örtülerini toplayacak sehpa nı masanı çekip boşaltacak ona göre hazırlıklı ol :))))))))
Ah ekim ahhhhh. Beceremedim kendime benzetmeyiiimaşallah rabbim esirgesin seni de kızını da sen de güzel hatunmuşsun kızın babasına benziyiii ama sana değil :))
belki de sakin çocuklardan olur hiç dökmesi kurcalaması olmaz sen yine de dikkatli ol banyo kapısını hep kapalı tut mutfak alt dolaplarda deterjan v.s. varsa onları yukarılara kaldır tedbir her zaman iyidirYürüsün ayaklansın istiyorduk ama herşeyin bir bedeli varmış)) Ammaaannn yapsın ya kirsin etsin kendine zarar vermesin de.
Bunlar hic aklıma gelmemişti. Not ettim. Prizlere parmak atmaya çalışıyor die aparat almıştım. Dolaplara kilit de alayım ben. Önlemimizi önceden alalım.belki de sakin çocuklardan olur hiç dökmesi kurcalaması olmaz sen yine de dikkatli ol banyo kapısını hep kapalı tut mutfak alt dolaplarda deterjan v.s. varsa onları yukarılara kaldır tedbir her zaman iyidir
hahahaha çok yaşa kızz :))Ah ekim ahhhhh. Beceremedim kendime benzetmeyiii((( ilkti toyluguma denk geldi ))) biz esimle ünvden arkadaştık. 5-6 sene oldu. Sonra dedim ben evlenirsem çocuk icin evlenirim diye. Evlendik. Ben 1 ay esimi iknaya uğraştım. Yok borçlar bitsin vs vs ikna oldu Zeynep Sude oldu. İyiki oldu. Ama tıpkım babası yaw becereeeemmmmmeeediiiiimmmmmm benzetmeyi bari aklı fikri benzesin
hahahaha çok yaşa kızz :))
benim de oğlan tıpkı babasına benziyordu hatta doğduğunda hayatımda o kadar çirkin bebek görmemiştim aynı kaynanama benziyor çok çirkin bu demiştim eltimle görümcemin yanında daha hastanedeyken :)))
sonradan babaya baya benzedi sadece el yapısı bana benziyor uleeeeeennn dedim doğruyu söyleyin bu çocuk kimin benim doğurduğum bu mu heheheh büyüdükçe bana da benzetenler oldu kilo almıştı da bir dönem :) şimdide her gören maşallah çok yakışıklı diyor cidden yakışıklı olmaya başladı sıpaa birde boy pos var hiç demezsin bu daha yeni 15 yaşına girmiş :)
buzdolabı için de al silikon kilitlerden boyu azcık daha uzayınca gerçi o incecik parmaklarını takıp açıyorlar :))Bunlar hic aklıma gelmemişti. Not ettim. Prizlere parmak atmaya çalışıyor die aparat almıştım. Dolaplara kilit de alayım ben. Önlemimizi önceden alalım.
yaradanına kurban olurum ben onunnnnnn kız çocuğu işte kendini her türlü sevimlilik yapıp ilgi odağı yapar :))Hay masalllah Nasıl gururlanıyorsun dimi :) rabbim yanımızdan eksik etmesin onlarıbizim kizcenin de ellleri ayakları benziyor sadece bana bizimki de doğunca cok cirkindi kız. Hatta diyordum ki kızım biraz cilveli Nazlı ol elimizde kalçan yoksa :))) simdi bi cilveli kaç tane mimik yapıyor insanlar onu sevsin die cadı tam cadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?