Haydi Yine Yeniden...

Ay bu dedeler ninrler çok düşünceli oluyorlar Allah razı olsun hem onlardan hemde -sen bunu bayram kiyafetine donusturmussun- senden bu arada Allah kavustursun canım..

Hayirlara ciksin canim senin ruyan da.insallah hayirli bir kismet bulursun.Rabbim gonlune gore versin iyi insanlarka karsilastirsin...

Saatleri de yediklerin de dengeli olmus.afiyet olsun canim

Çarşambayı iple çekiyorum :)))
Canim carsamba senin ilk kilo bildirimin olacagi icin liste girisini yapariz.bir sonraki hafta derecelendirmede olursun insallah.ama tabi sen kendi kritigine gore bir haftada tartida daha az bi rakam goreceksin ve bu seni motive edecek.odem atacaksin tabi ilk hafta.sonraki hafta asil verdigin kilo ortaya cikar

Valla haftasonuna gore gayet iyi bir menu afiyet olsun canim .

Gayet guzel bir menu canim sen bu isi cabuk cozdun insallah bol bol eksiler gorur incecik olursun afiyet olsun canim ..

Hayirlar olsun canim insalllah iyi haberlerle aramiza geri doner cok merak ettim bende

valla bacım bu menüye ne desem bilemedim akşam yok gibi bişey iyice azalttın yemeği miden kuş kadar kaldı galiba
afiyet olsun :)))

Can'ım sende de bisey yok ki yedigin. 2 kasık attın nohutu bıraktın mı gerçekten. Yemek kaşığı Benim sorunum bu bitirene kadar yiyorum.

süper menü sağlık fışkırıyor afiyet şifa olsun gülümm

Afiyet olsun Can'ım cok guzel bir menü olmus bence

ortağım sen de şekerlilere düşmüşsün benim gibi çikolata tutku v.s.:) ama azcık erken saatte nasıl olsa zararı olmaz afiyet bal olsun

Afiyet olsun Can'ım. Aksami erken yapmışsın sanki. Acıkmayacak misin?

çok güzel kahvaltıyı sende benim gibi öğlen yapınca sadece 1 ara yapmışsın afiyet şifa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…