- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.101
allah hayrını versin gece gece nerden esti salon değişmek :)ağız tadıyla muhabbetle oturun yeni şeklinde
çocuk tabi sinirli olur emmenin yerini alacak başka meşgale bulman lazım nasıl sigarayı bırakanlar asabi oluyor aynen onun ki de öyledir şimdi pipetle şu kapalı bardaklarda süt içirmeyi dene belki onunla oyalanır
sana iş çokmuş bu gün bizim burada kış geri geldi mübarek donuyoruz kız
07:25
Haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, tost, 3 zeytin
Ara 10:20
Muz
Öğle 12:15
4 yk kiymali bamya, 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavi, yoğurt, 1 hayrabolu tatlısı
Ara 15:25
Türk kahvesi, kibrit kutusu peynir
Akşam 17:45
Yoğurt çorbası, brokoli Salata
Ara
Türk kahvesi yada bitki çayı
2.5 litre su
menümü yazayım bende :)
sabah 10
limonlu sıcak su
öğle 12: 20
yumurtalı melemen 3 yemek kaşığı kadar
1 lokma peynir
1 çatal kaymak
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay
akşam 18 :30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
Gecmis olsun canim hayirdir rutin muayinemi yoksa bir sikintinmi var benimde gitmem lagzim ama hicc canim istemiyo sevmiyorum kadin dogum muayinesiniakşamın yemeğini pişirdim evi topladım öğleye de kahvaltı hazırladım yedik eşimle onu da toparladım geldim:))
eşim gidince bende çıkıcam dışarı kuaförde az işim var . yarın da kadın doğum doktoruna randevu aldım bakalım hayırlısı ne diyecek kızlar ben bu kadındoğumculara gitmeye korkuyorumm muayenesi pis allahım kadın olmak bu yüzden zor
Menun guzel canim tatli erken saatte oldugu icin sorun olmaz galiba afiyet olsun canim07:25
Haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, tost, 3 zeytin
Ara 10:20
Muz
Öğle 12:15
4 yk kiymali bamya, 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavi, yoğurt, 1 hayrabolu tatlısı
Ara 15:25
Türk kahvesi, kibrit kutusu peynir
Akşam 17:45
Yoğurt çorbası, brokoli Salata
Ara
Türk kahvesi yada bitki çayı
2.5 litre su
Sabahi gec yedigin icin ara yapmamissin aksamda zaten az afiyet olsun kankim bol bol eksi olsun sana ..menümü yazayım bende :)
sabah 10
limonlu sıcak su
1 lokma peynir
1 çatal kaymak
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
Pizza biraz fazla geldi bana gerisi gayet iyi afiyet olsun canim ..Menümü vereyim..
Kahvaltı (11:30)
1 bardak süt+küçük kase nesfit karışımı, 1 dilim tb üzeri krem peynir
Öğle (14:20)
1 küçük pizza
(tatlı tabağından küçük)
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1/2 kepçe çorba, 7-8 kaşık y.fasülye, 1 tavuk baget, 1 tabak salata
Ara
Bitki Çayları
2,5-3 lt su
Menun cok guzel fistik boregi yemediysen bir dilim ye ikinciyi yeme oda goz hakkin olsun afiyet olsun canimİyi akşamlar bayanlar daha yeni oturdum desem yeri :) işten geç çıktım ne yazık ki eve gel çamaşırları topla bulaşıkları yerleştir derken bu saat oldu...
Menüm
Kalkınca
1 bardak su
Kahvaltı (08:30)
Domates
salatalık
2 dilim eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
açık şekersiz çay
Öğle (13:30)
Köri soslu tavuk
1 büyük ayran
Ara(17:00)
bir avuç beyaz leblebi
çay
Akşam (20:30)
Ton balıklı salata
şimdi ise çay yaptım bugün içemedim pek ve iki dilim peynirli börek 2 lt yakın su
Dilimler küçük kestim allahtan :):) babamla kardeşim uyuyor börek yaptık o kadar ikiside kalkmadı bnde pc den film izlyorum canık sıkıldı :)Menun cok guzel fistik boregi yemediysen bir dilim ye ikinciyi yeme oda goz hakkin olsun afiyet olsun canim
Ne kadar az olmuş bak bu sefer oğluşun numarasına gelme çekirdekte miktarı azalt yatmadan tarçınlı süt iç ama lütfen çekirdek yerken burayı hatırla yeme demem ye ama azcık olsunmenümü yazayım bende :)
sabah 10
limonlu sıcak su
1 lokma peynir
1 çatal kaymak
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
Öyle güzel menüler veriyorsunki pizza bile beni rahatsız etmedi yalnız bu ara emzirmeyi bıraktığın için meto yavaşlayabilir dikkatli olmanı öneririmMenümü vereyim..
Kahvaltı (11:30)
1 bardak süt+küçük kase nesfit karışımı, 1 dilim tb üzeri krem peynir
Öğle (14:20)
1 küçük pizza
(tatlı tabağından küçük)
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1/2 kepçe çorba, 7-8 kaşık y.fasülye, 1 tavuk baget, 1 tabak salata
Ara
Bitki Çayları
2,5-3 lt su
Kelimin ilacı olsa sanada önereceğim ama bende ilaç yok tek çarem kocamın tavırları ve sözleri anca öyle tutmaya çalışıyorum kendimi oyyy işimiz zorBugunku menum
11 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Bir cay kasigi recel
Sekersiz cay
12 30
Yunan kahvesi
14 30
Yarim avuctan az leblebi
Yarim avuctan az siyah uzum kuru
16 00
Bes alti tane cubuk kraker
17 30
Bes kasik kurutulmus fasulye kavurmasi uzerine sarimsakli yogurt
Bes zeytin
Iki catal beyaz peynir
Cay kasigi cokokrem
Sekersiz cay
Su iki litre oldu dahada icerim
Kendimi durduramiyorum bu ise care bulmam lagzim
Son arada küçükte olsa tek dilimle yetinsen harika olacaktı beynin 2 dilim börek yedim diyo küçük demiyor bi gıdım büyük tek dilim yesen beynin görüyonmu zeynebim artık tek dilim yetiyor diyecek herşey şu beyni doğru yönlendirmekteİyi akşamlar bayanlar daha yeni oturdum desem yeri :) işten geç çıktım ne yazık ki eve gel çamaşırları topla bulaşıkları yerleştir derken bu saat oldu...
Menüm
Kalkınca
1 bardak su
Kahvaltı (08:30)
Domates
salatalık
2 dilim eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
açık şekersiz çay
Öğle (13:30)
Köri soslu tavuk
1 büyük ayran
Ara(17:00)
bir avuç beyaz leblebi
çay
Akşam (20:30)
Ton balıklı salata
şimdi ise çay yaptım bugün içemedim pek ve iki dilim peynirli börek 2 lt yakın su
Çok pişman oldum şimdiNe kadar az olmuş bak bu sefer oğluşun numarasına gelme çekirdekte miktarı azalt yatmadan tarçınlı süt iç ama lütfen çekirdek yerken burayı hatırla yeme demem ye ama azcık olsun
Öyle güzel menüler veriyorsunki pizza bile beni rahatsız etmedi yalnız bu ara emzirmeyi bıraktığın için meto yavaşlayabilir dikkatli olmanı öneririm
Kelimin ilacı olsa sanada önereceğim ama bende ilaç yok tek çarem kocamın tavırları ve sözleri anca öyle tutmaya çalışıyorum kendimi oyyy işimiz zor
Son arada küçükte olsa tek dilimle yetinsen harika olacaktı beynin 2 dilim börek yedim diyo küçük demiyor bi gıdım büyük tek dilim yesen beynin görüyonmu zeynebim artık tek dilim yetiyor diyecek herşey şu beyni doğru yönlendirmekte
Ilk günler için harika gidiyorsun hiç pişman olma yarın bunu toparlarsın ben en çok saate dikkat ediyorum kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketirim akşam onu dengeleyecek şekilde beslenirim senin yerinde olsaydım börek hakkımı kahvaltıda rahatlıkla kullanırdımÇok pişman oldum şimdizamanla oda olacak zaten çarşambadan sonra daha düzenli olucak buu kadar geçe kalmayacak yemek inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?