Haydi Yine Yeniden...

menü gayet güzel canım ben zaten karbonhidratın tamamen kesilmesinden yana değilim azcık fazla yenilecekse de gündüz yemek en doğru karar afiyet bal olsun :)

bir aşırılık yok ki kendini durdurasın gülüm 1 çay kaşığı çokokreme mi takıldın ne yaptın :)))

ben çok beğendim menünü çok sağlıklı olmuş afiyet olsun gülüm

ekim2009 benim regl 10 gün sürüyor son 3 gün siyaha yakın rengi oluyor bende doktora gitsem mi bilmiyorum hiçte kadın doğuma gitmeyi sevmiyorum sende aynı mı doktora gideyim mi
10 güne kadarını normal görüyorlar bildiğim kadarıyla 10 günden fazla ve ara kanamalar varsa o zaman bir sebebi vardır diyip bakıyorlar galiba benim de önce sen gibiydi sonradan tozuttum iyice 8 gün olup son 2-3 gün biter gibi olup tekrar başlıyor sürekli karnım ağrıyor o yüzden gidiyorum doktora sen yine de ihmal etme bi ara git görün
vee çekirdek çitlemedim bu akşam yaprak sardım biber doldurdum pişirdim yarına hazır olsun diye 11 gibi bir tane elma yedim küçüğünden o kadar elim meşgülde olmasa belki çitlerdim heheheheh

hahahah yakalandın mı gülüm muzlu ruloya akşam saat 10 dan sonra yazmışsın az önce yedim demişsin ince dilimse sen zaten geç yatıyorsun o ara yakmışsındır olan olmuş pişman olma yarınlar bizimdirrrr

anlaşılan sabah kahvaltıya vaktin kalmamış aceleye gelmiş
tomurcuğum sen ara öğünleri çıkardın mı menü den bu ara yoksa bana mı öyle geliyor geçende yoktu sanki

en altta misafirliği okuyana kadar bu kadın bişey yememiş bu nee dedim kendi kendime :))
canom 2 dilim sütlü tatlı yemişsin küçüklerdir kesin ve canın çok çekmiş anlaşılan afiyet şifa olsun yarına toparlarsın saati biraz geç olmasa pek sorun olmazdı aslında

Bu sefer olmadı karşı kıyamadım :))) bugün is gunu malum bir de evden ise gidiyorum. Bu kız servis bekler. Ada'mın da gec kalacağı tuttu :)) bende gec kalmayım die erken ciktimmmm. Usuyorum simdi oh ne guzel :)

Günaydın kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim dün yorgunluktan canım çıktı tabiki dinlenemedim. Bugün anneme gideceğim. Perşembe öğlene kadar oradayım. Bugün çocuğu oraya bırakıp alışverişe gideceğim. Yarın da kına var. Perşembe sabahı da dişçiye randevu aldım. 3 yoğun gün beni bekliyor. Yazamazsam merak etmeyin kusuruma bakmayın. Perşembe eve gelince de detaylı bir temizliğe girişeceğim. Ctesi günü de düğün var. tomurcukkk canım aslında ben biraz izin istiyorum. Hastalıkta yordu beni.

Çok geçmiş olsun. İnşallah gönlüne göre kıyafetler bulursun. Rabbim her işini rastgetirsin. Çok özletme arada ses ver olur mu :)

Güne yoğun diye başlayınca işler nedense kolay geliyor, halloluyor :) Senin de işin rast gitsinnnnn :)

anlaşılan sabah kahvaltıya vaktin kalmamış aceleye gelmiş
tomurcuğum sen ara öğünleri çıkardın mı menü den bu ara yoksa bana mı öyle geliyor geçende yoktu sanki
Yok ekimim sabah bişey istemiyor canım.yoksa benim işe yetişme gibi bi kaygım yok.saatlerim esnek.1 saat de geciksem nerde kaldın demez patronum...
ara öğünlere gelince sanki çok doyuyorum gerek kalmıyor ara öğün yapmaya gibi hissediyorum.
Ramazan öncesi aklımdan karbonhidrat diyeti yapmak geçiyor ama karar veremiyorum canım yaa

Yoğun günler seni bekliyor desene canım
Müsaade senin elbet,işlerini güçlerini hallet toparlanmana kendini iyi hissetmene bak ve hazır olduğunda döner gelirsin tabi istersen... Kapımız açık biliyosun,arada girer yazarsın menü bildrimesen de yada girme kafanı toparla biraz uzak kalmak iyi gelebiliyor bazen...

gitgide bana çekmeye başladın tomurcuğum sabah 7 de kalksam canım yemek istemiyor
karbonhidrat diyeti yapma bence onda meyveyi bile azcık azcık yiyordunuz olmaz şimdi tam mevsimi bol bol kırmızı meyveler güzelim sebzeler varken ramazan öncesi gerekli vitamin ve mineral ne varsa kısmak doğru gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…