- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.141
menü gayet güzel canım ben zaten karbonhidratın tamamen kesilmesinden yana değilim azcık fazla yenilecekse de gündüz yemek en doğru karar afiyet bal olsun :)Menümü vereyim..
Kahvaltı (11:30)
1 bardak süt+küçük kase nesfit karışımı, 1 dilim tb üzeri krem peynir
Öğle (14:20)
1 küçük pizza
(tatlı tabağından küçük)
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1/2 kepçe çorba, 7-8 kaşık y.fasülye, 1 tavuk baget, 1 tabak salata
Ara
Bitki Çayları
2,5-3 lt su
bir aşırılık yok ki kendini durdurasın gülüm 1 çay kaşığı çokokreme mi takıldın ne yaptın :)))Bugunku menum
11 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Bir cay kasigi recel
Sekersiz cay
12 30
Yunan kahvesi
14 30
Yarim avuctan az leblebi
Yarim avuctan az siyah uzum kuru
16 00
Bes alti tane cubuk kraker
17 30
Bes kasik kurutulmus fasulye kavurmasi uzerine sarimsakli yogurt
Bes zeytin
Iki catal beyaz peynir
Cay kasigi cokokrem
Sekersiz cay
Su iki litre oldu dahada icerim
Kendimi durduramiyorum bu ise care bulmam lagzim
ben çok beğendim menünü çok sağlıklı olmuş afiyet olsun gülümİyi akşamlar bayanlar daha yeni oturdum desem yeri :) işten geç çıktım ne yazık ki eve gel çamaşırları topla bulaşıkları yerleştir derken bu saat oldu...
Menüm
Kalkınca
1 bardak su
Kahvaltı (08:30)
Domates
salatalık
2 dilim eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
açık şekersiz çay
Öğle (13:30)
Köri soslu tavuk
1 büyük ayran
Ara(17:00)
bir avuç beyaz leblebi
çay
Akşam (20:30)
Ton balıklı salata
şimdi ise çay yaptım bugün içemedim pek ve iki dilim peynirli börek 2 lt yakın su
10 güne kadarını normal görüyorlar bildiğim kadarıyla 10 günden fazla ve ara kanamalar varsa o zaman bir sebebi vardır diyip bakıyorlar galiba benim de önce sen gibiydi sonradan tozuttum iyice 8 gün olup son 2-3 gün biter gibi olup tekrar başlıyor sürekli karnım ağrıyor o yüzden gidiyorum doktora sen yine de ihmal etme bi ara git görünekim2009 benim regl 10 gün sürüyor son 3 gün siyaha yakın rengi oluyor bende doktora gitsem mi bilmiyorum hiçte kadın doğuma gitmeyi sevmiyorum sende aynı mı doktora gideyim mi
hahahah yakalandın mı gülüm muzlu ruloya akşam saat 10 dan sonra yazmışsın az önce yedim demişsin ince dilimse sen zaten geç yatıyorsun o ara yakmışsındır olan olmuş pişman olma yarınlar bizimdirrrrBende vereyim menümü :)
12:00 2 yumurta 1 kasık beyaz peynir omlet kırmızı biber maydanoz salatalık sekersiz cay
17:00 4 kasık ciğer bi dilim ekmek
20:00 bi kase mantar çorbası 2 biber dolması biraz salata
Az önce de seytana uydum muzlu rulo pasta yedimmmm. Bugün nelerden kaçtım da buna yakalandım.
anlaşılan sabah kahvaltıya vaktin kalmamış aceleye gelmişBende işten geldiğim gibi temizlige giristim.nevresimleri yikadim astım.bir makine daha yıkanıyor.evi dip kose supur sil toz al banyoları ov duş al derken bu saat oldu tableti aldım elime.gelelim menüye...
Sabah8
1 dlm tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir
Öğlen 14
1 kase kuru fasulye
Akşam 19
1 kase yoğurt çorbası
3adet Hasanpaşa köftesi
2yk bulgur pilavı
Kıvırcık salata
Su 2.5 lt
en altta misafirliği okuyana kadar bu kadın bişey yememiş bu nee dedim kendi kendime :))Menümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: bir has Yumurta
2 kup kaşar
1.5 dilim ekmek
Ara 10.30: 4 k kayısı 1 hurma sek kahve
Öğle 12.30: bardak çorba, 1 kep galeta
15.00: 1 kepçe tarhana 5 kaşık bamya
Ara: Nescafe
Bebek görmeye gittik ve kendimi tutmak istemedim bu aksam kusura bakmayın arkadaşlar
Misafirlikte 20.30: 1 ev poğaça, 1 küçük kurabiye, 3 mercimek köfte, 5 yaprak sarma, 2 kaşık Yoğurtlu salata, 2 dilim sütlü tatlı
Bu sefer olmadı karşı kıyamadım :))) bugün is gunu malum bir de evden ise gidiyorum. Bu kız servis bekler. Ada'mın da gec kalacağı tuttu :)) bende gec kalmayım die erken ciktimmmm. Usuyorum simdi oh ne guzel :)hahahah yakalandın mı gülüm muzlu ruloya akşam saat 10 dan sonra yazmışsın az önce yedim demişsin ince dilimse sen zaten geç yatıyorsun o ara yakmışsındır olan olmuş pişman olma yarınlar bizimdirrrr
Günaydın kızlar yine uykusuz bir gece geçirdimdün yorgunluktan canım çıktı tabiki dinlenemedim. Bugün anneme gideceğim. Perşembe öğlene kadar oradayım. Bugün çocuğu oraya bırakıp alışverişe gideceğim. Yarın da kına var. Perşembe sabahı da dişçiye randevu aldım. 3 yoğun gün beni bekliyor. Yazamazsam merak etmeyin kusuruma bakmayın. Perşembe eve gelince de detaylı bir temizliğe girişeceğim. Ctesi günü de düğün var. tomurcukkk canım aslında ben biraz izin istiyorum. Hastalıkta yordu beni.
Güne yoğun diye başlayınca işler nedense kolay geliyor, halloluyor :) Senin de işin rast gitsinnnnn :)Herkese gunaydinlarrr bugun isler yogun kreste cokk isim var sonrasinda annemlere gecerim gelinimiz evine gidiyor onu ugurluycam bugun cok enerjik uyandim hadi bana kolay gelsin ....yarin tarti gunu fistiklar hepimiz bol eksier görürüz insallah .....
Günaydın canlarım
Yok ekimim sabah bişey istemiyor canım.yoksa benim işe yetişme gibi bi kaygım yok.saatlerim esnek.1 saat de geciksem nerde kaldın demez patronum...anlaşılan sabah kahvaltıya vaktin kalmamış aceleye gelmiş
tomurcuğum sen ara öğünleri çıkardın mı menü den bu ara yoksa bana mı öyle geliyor geçende yoktu sanki
Yoğun günler seni bekliyor desene canımGünaydın kızlar yine uykusuz bir gece geçirdimdün yorgunluktan canım çıktı tabiki dinlenemedim. Bugün anneme gideceğim. Perşembe öğlene kadar oradayım. Bugün çocuğu oraya bırakıp alışverişe gideceğim. Yarın da kına var. Perşembe sabahı da dişçiye randevu aldım. 3 yoğun gün beni bekliyor. Yazamazsam merak etmeyin kusuruma bakmayın. Perşembe eve gelince de detaylı bir temizliğe girişeceğim. Ctesi günü de düğün var. tomurcukkk canım aslında ben biraz izin istiyorum. Hastalıkta yordu beni.
Günaydın canlarım
Herkese gunaydinlarrr bugun isler yogun kreste cokk isim var sonrasinda annemlere gecerim gelinimiz evine gidiyor onu ugurluycam bugun cok enerjik uyandim hadi bana kolay gelsin ....yarin tarti gunu fistiklar hepimiz bol eksier görürüz insallah .....
Günaydım fıstıklar,keyifler nasılGünaydınnn güzellikk :)
gitgide bana çekmeye başladın tomurcuğum sabah 7 de kalksam canım yemek istemiyorYok ekimim sabah bişey istemiyor canım.yoksa benim işe yetişme gibi bi kaygım yok.saatlerim esnek.1 saat de geciksem nerde kaldın demez patronum...
ara öğünlere gelince sanki çok doyuyorum gerek kalmıyor ara öğün yapmaya gibi hissediyorum.
Ramazan öncesi aklımdan karbonhidrat diyeti yapmak geçiyor ama karar veremiyorum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?