Haydi Yine Yeniden...

Çok güzel bir menü olmuş canım.aksam süper özellikle...

Güzel menu pizza da yerli yerinde.ara sıra değişiklik iyidir

Biraz ucu kacmis evet ama toparlayacagina inanıyorum ben.kuru fasulye kavurması da bayılırım bu arada

Bende vereyim menümü :)

12:00 2 yumurta 1 kasık beyaz peynir omlet kırmızı biber maydanoz salatalık sekersiz cay

17:00 4 kasık ciğer bi dilim ekmek

20:00 bi kase mantar çorbası 2 biber dolması biraz salata

Az önce de seytana uydum muzlu rulo pasta yedimmmm. Bugün nelerden kaçtım da buna yakalandım.

Yine güzel bir menü iyi gidiyorsun canım

Guzel menu canim muzlu rulada fistiga sut olsun insallah afiyet olsun canim ..

Şu muzlu pastayı okuyana kadar herşey iyiydi ama neyse.insallah miktarı fazla değildir.sutun çeker hiç yememezlik de olmaz az az tadarsin bu tip şeylerden

Ah o şeytan hep böyle yapıyor ona sorsak benim suçum değil sen tutma kendini sonra suçu üzerime at der bana sorsan şeytanın hilesi tabi Oy şöyle profiterol ya da tiramisu olsa ne harika olurdu bizati nefsimin sesi böyle diyor tatlının saati geç olmasa gayet güzel bir menü olacaktı bugün bebişi çok emzir gecede aktif olursan tatlının artısı olmaz

Bende işten geldiğim gibi temizlige giristim.nevresimleri yikadim astım.bir makine daha yıkanıyor.evi dip kose supur sil toz al banyoları ov duş al derken bu saat oldu tableti aldım elime.gelelim menüye...
Sabah8
1 dlm tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir

Öğlen 14
1 kase kuru fasulye

Akşam 19
1 kase yoğurt çorbası
3adet Hasanpaşa köftesi
2yk bulgur pilavı
Kıvırcık salata

Su 2.5 lt

Hiç ara yok yokmuş senlik olmamış sanki yoğunluk mu var senin canın mı istemedi değişik geldi ama ana öğün menüler şahane

Ohh gule gule kirlet canim benim bu arada allah kavustursun annenler giti galiba ..menuye gelince harika valla gayet iyi gidiyosun afiyet olsun canim ..

Menümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: bir has Yumurta
2 kup kaşar
1.5 dilim ekmek

Ara 10.30: 4 k kayısı 1 hurma sek kahve

Öğle 12.30: bardak çorba, 1 kep galeta

15.00: 1 kepçe tarhana 5 kaşık bamya
Ara: Nescafe

Bebek görmeye gittik ve kendimi tutmak istemedim bu aksam kusura bakmayın arkadaşlar
Misafirlikte 20.30: 1 ev poğaça, 1 küçük kurabiye, 3 mercimek köfte, 5 yaprak sarma, 2 kaşık Yoğurtlu salata, 2 dilim sütlü tatlı

Zaten gunduz doğru düzgün birşey yoktu canım.iyi yapmışsın yemekle.kacamak dediğin böyle olur

Güzel menu pizza da yerli yerinde.ara sıra değişiklik iyidir

Benim içimi okur gibisin vallahi her konuda :) ne zamandır hamurişi yemedim yemedim aynı kiloda çakılı kaldım haftalardır. Bari yiyim de hem pişman olmam hem de değişiklik belki şaşırır vücut diye

Bu arada 7-8km yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…