Haydi Yine Yeniden...

Evet haklısın o puan sayımı ayrı geriyor insanı.ben bu sistem devam edeyim en iyisi Sağol balım

ben doktora gittim eskiyi çıkarttım yeniyi taktırdım sol yumurtalıkta küçücük sert bi şey gördü doktor kan verdim geldim
içim ağrıyor resmen yoruldum sanki :)))
Yat dinlen o zaman.istirahat iyidir.biber dolman falan var zaten akşama.normal mi taktı hormonlu mu?

Evet haklısın o puan sayımı ayrı geriyor insanı.ben bu sistem devam edeyim en iyisi Sağol balım
sen de sağ ol kaymaklı balımmmbu işler strese girdikçe ters tepki veriyor artık çok iyi biliyoruz hepimiz o yüzden gerilmeye ve rabbimin verdiği güzel nimetleri yememezlik yapmaya gerek yok :) birde tomurcuğum çilek kiraz vişne yeni dünya bunlar kısa süreli meyveler zamanında bolca yemek yemek lazım senede 2 ay kanı temizleyeni cıvıtanı v.s. var yani faydaları şimdi taze taze yemeyip ne zaman yiycez :))

sabahın köründe ne diye çıktın soğukta üşüdün azcık daha geç çıksaydın ya 7 bile olmadan yollara düşmüşsün gülüm :)
İlk gündü servisle. Kaçırıp metrobüs yada trafik sıkıntısı yaşayacağıma erken çıkayım dedim :) Bizde mesai 7:30da başlıyor servis 6:30da alıyor. Çok erkkeeeennn çoooookkkkk. Birileri yerime uyusunnn :)

Çok kolay olmuş gibi yazmışssın he :)
doktor hanımın eli bi hızlıydı azcık acıdı 5 dk sürmeden önce ultrason sonra ria yı çıkardı yenisini taktı sonra bir daha ultrason yaptı çok kolay oldu valla:)) benim zaten karnım çok ağrıyordu bu gün reglin üçüncü günü birazcık daha ağrıdı o kadarcık

ben uyuyayım mıı heheheh sen erkenci şirin ben de tembel uykucu şirin

Benim tempoyu biliyorsunuz Burçin Hanım birde konuşulan konuları takip ediyorum evli değilim çocuğum yok :) ileride lazım olacak faydalı bilgiler var ama :)
cidden ya sen şimdiye kadar nasıl oldu da evlenmedin . hayret tabi ki kader nasip ama senin gibi güzel gösterişli hatunun da peşini bırakmazlar yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…