- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.161
sabahın köründe ne diye çıktın soğukta üşüdün azcık daha geç çıksaydın ya 7 bile olmadan yollara düşmüşsün gülüm :)tomurcukkk gelmiş hoşgelmiş :) Eli boş gelmişşşşş :)
hoşbuldum bende seni eli boş buldumtomurcukkk gelmiş hoşgelmiş :) Eli boş gelmişşşşş :)
Evet haklısın o puan sayımı ayrı geriyor insanı.ben bu sistem devam edeyim en iyisigitgide bana çekmeye başladın tomurcuğum sabah 7 de kalksam canım yemek istemiyor
karbonhidrat diyeti yapma bence onda meyveyi bile azcık azcık yiyordunuz olmaz şimdi tam mevsimi bol bol kırmızı meyveler güzelim sebzeler varken ramazan öncesi gerekli vitamin ve mineral ne varsa kısmak doğru gelmiyor
Yat dinlen o zaman.istirahat iyidir.biber dolman falan var zaten akşama.normal mi taktı hormonlu mu?ben doktora gittim eskiyi çıkarttım yeniyi taktırdım sol yumurtalıkta küçücük sert bi şey gördü doktor kan verdim geldim
içim ağrıyor resmen yoruldum sanki :)))
sen de sağ ol kaymaklı balımmmEvet haklısın o puan sayımı ayrı geriyor insanı.ben bu sistem devam edeyim en iyisiSağol balım
normal taktı benim zaten hormonlar manyak ya :)birde onu takmak istemedi sonra tamamen adetten kesilirsin dediYat dinlen o zaman.istirahat iyidir.biber dolman falan var zaten akşama.normal mi taktı hormonlu mu?
İlk gündü servisle. Kaçırıp metrobüs yada trafik sıkıntısı yaşayacağıma erken çıkayım dedim :) Bizde mesai 7:30da başlıyor servis 6:30da alıyor. Çok erkkeeeennn çoooookkkkk. Birileri yerime uyusunnn :)sabahın köründe ne diye çıktın soğukta üşüdün azcık daha geç çıksaydın ya 7 bile olmadan yollara düşmüşsün gülüm :)
ben doktora gittim eskiyi çıkarttım yeniyi taktırdım sol yumurtalıkta küçücük sert bi şey gördü doktor kan verdim geldim
içim ağrıyor resmen yoruldum sanki :)))
Seve seve :)İlk gündü servisle. Kaçırıp metrobüs yada trafik sıkıntısı yaşayacağıma erken çıkayım dedim :) Bizde mesai 7:30da başlıyor servis 6:30da alıyor. Çok erkkeeeennn çoooookkkkk. Birileri yerime uyusunnn :)
Kuzum senin pek bir az sesin çıkıyorrrr :)Seve seve :)
Bugün son bayanlar annem yarın sabah evde inşallah :) Sizlere daha çok zaman ayırıp daha düzene girmeyi planlıyorum :)
Benim tempoyu biliyorsunuz Burçin Hanım birde konuşulan konuları takip ediyorum evli değilim çocuğum yok :) ileride lazım olacak faydalı bilgiler var ama :)Kuzum senin pek bir az sesin çıkıyorrrr :)
doktor hanımın eli bi hızlıydı azcık acıdı 5 dk sürmeden önce ultrason sonra ria yı çıkardı yenisini taktı sonra bir daha ultrason yaptı çok kolay oldu valla:)) benim zaten karnım çok ağrıyordu bu gün reglin üçüncü günü birazcık daha ağrıdı o kadarcıkÇok kolay olmuş gibi yazmışssın he :)
ben uyuyayım mıı heheheh sen erkenci şirin ben de tembel uykucu şirinİlk gündü servisle. Kaçırıp metrobüs yada trafik sıkıntısı yaşayacağıma erken çıkayım dedim :) Bizde mesai 7:30da başlıyor servis 6:30da alıyor. Çok erkkeeeennn çoooookkkkk. Birileri yerime uyusunnn :)
cidden ya sen şimdiye kadar nasıl oldu da evlenmedin . hayret tabi ki kader nasip ama senin gibi güzel gösterişli hatununBenim tempoyu biliyorsunuz Burçin Hanım birde konuşulan konuları takip ediyorum evli değilim çocuğum yok :) ileride lazım olacak faydalı bilgiler var ama :)
Hadi zeynep hatun buna da cevap ver :)cidden ya sen şimdiye kadar nasıl oldu da evlenmedin . hayret tabi ki kader nasip ama senin gibi güzel gösterişli hatununda peşini bırakmazlar yanii
öyle bi demişsin ki acaba sormasamıydım çok mu özeline girdim diye korktum haa şimdi :))Hadi zeynep hatun buna da cevap ver :)
Yok biz zeyneple çok yakın arkadaşız da ondan nazımız geçiyor. Senin frekans da aynı bizimkinden :) Bende merak ettim yıllardır sorduğun soruya cevap arıyoruz biz deöyle bi demişsin ki acaba sormasamıydım çok mu özeline girdim diye korktum haa şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?