Haydi Yine Yeniden...

Günaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Çalıştım dun isteydim aksm eve geldim oglan hala öğlen uykusu uyumamis.aksam da nisan var zorluk olur diye akşam akşam onu uyuttum.hemen hazirlandim.biraz uyudu çocuk kaldırdım yemek yedirdim.hazirlandik çıktık.nisanda biraz durduk eşimin kuzenleri ısrar etti sahile inelim diye.gittik birşeyler ictik dönerken cocugun peşine kosucam derken kaldırımdan indigim gibi bileğini burktum çok acısı şişmeye başladı basamiyordum hiçbir şekilde.neyse hemen acile gittik röntgen çekildi.allahtan bilekte birşey yokayagin yan kenarında doku zedelenmesi olmuş.alci yada atele almadı.igne vurdu bandajladi.ilac krem verdi geldik.igne etkisi varken ağrı yoktu ama devam ediyor şimdi.yaa Allah beterinden korusun.boyle ufak bir kaza atlattim

Dunku menumu yazayım ben de geçmişe bir bakayim
Sabah 8
1 kase lor peyniri
1 salatalık
1 adt etimek

Ara
Türk kahvesi
1ck nutella

Öğlen 14
1 adt yağsız tost
5adt zeytin

Akşam 18
1 adt tombik tavuk döner
1 bardak ayran

Nisanda çok az kuruyemiş ve meyve suyu...
Su 2.5 litre

Ben yeşil çay chai icmistim canım ama seninki tohum gibi olan yoğurda katip yeniyordu sanirim

Kisırdan ağırlık çokmuştur canım.menun harika...
Tevafukun 10 numara 5 yıldızlı hafta sonu menusu
Bende 2 gun sonrası vereyim menüyü.

12:00 haşlanmış yumurta domates salata kırmızı biber 1kk peynir 1 kıymalı pide

16:00 yeşil elma

18:00 ızgara tavuk makarna
Makarna olmayaymis iyiymis canım yaa
Süper menü Zeynocum afiyet olsun
Çok iyi menü canım.evde yaptın sanırım İskenderi tomurcuk usulu dediğine göre
Sen iş yaptığın günler daha az yiyorsun onu fark ettim süper olmuş menu

çok geçmiş olsun tomurcuğum buna şükür diyelim ya kırılsaydı ya çatlasaydı bileğin evden okumadan mı çıktın gülüm
ne zaman kalabalığa girseniz valla bişeyler oluyor size de çocuklarınıza da şükür kuzu da bişey yok ..ne yalan diyim baştan okurken daha kötü bişey mi oldu acaba diye korkarak okudum oğlundan da korktum ana oğul düştünüz sandım bir gün beni panik atak edeceksiniz kızz korkudan :))

Ayy çok geçmiş olsun canım. Çok geç gelip oglanla ugrasmistir diye düşünmüştüm. Neyse ki kırık falan yok. Dikkat et kuzum kendine bununla geçmiş olsun çok öpüyorum

Menunde gayet güzelmiş canım afiyet olsun :)

Çok geçmiş olsun şükür hafif atlatmayı başarmışsın sen kalabalığa girip çıktığında sıkıntı yaşıyorsun bol bol dua et Rabbim kem gözden korusun

Acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler canım.unuttum okumayı.regl olduğum için namaz da kilamadan çıktım haliyle.nisanda bikac kişi yine çok zayıfladığımi söyledi nazar aldım maalesef

Ben hafta başında temizlik yapmıştım.simdi topal ayak bulaşık makinesi ni yerleştirdim.camasirlarim kurumuş topladım.utum var belki oturarak ütü yaparım.sana da kolay gelsin canim
tomurcuğum rapor al gülüm o ayağın üstüne dolanırsan daha beter olur allah korusun kan akışını dengelemek için altına azcık yükseklikle destekle otur yat ama dolanma

Gorunmez kaza iste canim benim sen nazar oldun ust uste dugunler falan millet seni incecik gordukce nazar ettiler cokk gecmis olsun simdi nasilsin daha iyimisin cok uzuldum

Gorunmez kaza iste canim benim sen nazar oldun ust uste dugunler falan millet seni incecik gordukce nazar ettiler cokk gecmis olsun simdi nasilsin daha iyimisin cok uzuldum
Sagol canim yaa.daha uyi sanki bilmiyorum valla.cok yuklenmemeye calisiyorum iste.yarin bi ortopediye giderim olmazsa

bu gün pek bi sakiniz:))
ara öğün diye karnımı bir güzel doyurdum sabah yumurta yemeyince acıktım ben
bir bardak sütü ısıttım içine nescafe attım
bir muzu soydum tabağa koydum bol tarçın septim yanına bir kaç ceviz enerjim yerine geldi
salon hariç tüm evi süpürdüm temizledim mutfağı hallettim tiramisu yaptım (çok istedi benimkiler) poğaça hamuru yoğurdum ütünün yarısını yaptım kolumun dermanı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…