- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.641
Ben yeşil çay chai icmistim canım ama seninki tohum gibi olan yoğurda katip yeniyordu sanirimbenim enerji baktım yerden kalkmıyor eşimle markete gittim :))
chai aldım tohum gibi bir şey zayıflamak için kullanılıyordu diye aklımın bir kenarında kalmış ama nasıldı onu hiç hatırlamıyorum bitki çayı yulaf ezmeli lifalif de aldım hafta içi onlardan yerim biraz biraz
şimdi bu chai kullanan var mı kızlar ne yapıcam ben bunla :)
Kisırdan ağırlık çokmuştur canım.menun harika...ben yedim bile menüyü de yazayım :)
sabah 11
3 kaşık melemen
salatalık
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim kadar t.b. ekmeği
ara
4 kiraz
akşam 17:30
1 tabak kısır
taze nane , domatesli semizotu salatası
1.5 bardak acılı şalgam
acımdan ölmüş gibi yedim şimdi de ağırlık çöktü:)
Tevafukun 10 numara 5 yıldızlı hafta sonu menusuMenumu vereyim hanımlar
Sabah 9.00: iki kayısı limonlu ılık su
Kahvaltı öğle 11.00: kk b peynir, iki kup kaşar
1 has yumurta
3 zeytin
2 kaşık melemen 2 dilim ekmek
Ara 13.00: Türk Kahvesi avuç içi fındık
Ara 16.00:3 hurma
Aksam 18.00: 1 kase çorba 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı
Yoğurt
Ara: süt içerim
Bitki çayları
2 buçuk litre su
Makarna olmayaymis iyiymis canım yaaBende 2 gun sonrası vereyim menüyü.
12:00 haşlanmış yumurta domates salata kırmızı biber 1kk peynir 1 kıymalı pide
16:00 yeşil elma
18:00 ızgara tavuk makarna
Süper menü Zeynocum afiyet olsunmenüm
kahvaltı (08:30)
domates salatalık
6 adet zeytin
kk beyaz pytnir
1 tatlı kaşığı kaar tulum peynir
tost ekmeğine kepekli kaşarlı tost
açık şekersiz çay
ara(11:30)
süt
öğle yemeği yok
ara(15:00)
erik, kiraz,çilek
akşam(18:00)
4 yemek kaşığı patates yemeği
salata
sebzeli balık palamut halka dilimlenmiş 2 tane
çay bitki çayı 2lt yakın su
Çok iyi menü canım.evde yaptın sanırım İskenderi tomurcuk usulu dediğine göre11;30
5 dilim sucukla yumurta, 1.5kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık yeşillik, yarım poğaça, 1çay kaşığıyla kaymak bal nutella, çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi badem
Akşam 18:45
Tomurcukkk usulü ekmeği az tarafından iskender, ayran,biber közleme
Ara
Karpuz
Spor olarakta
40 dk eliptik bisiklet
20 dk koşu bandı
15 dk ev egzersizi
45 dk açık havada yürüyüş yapıldı
Şimdi dolap temizliği yapcam
Sen iş yaptığın günler daha az yiyorsun onu fark ettim süper olmuş menuBuda menum
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort dilim sucuk
Biraz tel peynir
Nane sivribiber
Sekersiz cay
17 00
Bes kasik patlicanli tavuk yemegi
Dort kasik yogurt
Kucuk bir tabak spagetti
Bir dilimm karpuz
19 30
Haslanmis yarim misir
Bir kactane cubuk kraker
Su iki litre
Bugun dunyayi yeseydim erir giderdi bu marotonda ....yarin devam edecek maraton ...
çok geçmiş olsun tomurcuğum buna şükür diyelim ya kırılsaydı ya çatlasaydı bileğin evden okumadan mı çıktın gülümGünaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Çalıştım dun isteydim aksm eve geldim oglan hala öğlen uykusu uyumamis.aksam da nisan var zorluk olur diye akşam akşam onu uyuttum.hemen hazirlandim.biraz uyudu çocuk kaldırdım yemek yedirdim.hazirlandik çıktık.nisanda biraz durduk eşimin kuzenleri ısrar etti sahile inelim diye.gittik birşeyler ictik dönerken cocugun peşine kosucam derken kaldırımdan indigim gibi bileğini burktumçok acısı şişmeye başladı basamiyordum hiçbir şekilde.neyse hemen acile gittik röntgen çekildi.allahtan bilekte birşey yokayagin yan kenarında doku zedelenmesi olmuş.alci yada atele almadı.igne vurdu bandajladi.ilac krem verdi geldik.igne etkisi varken ağrı yoktu ama devam ediyor şimdi.yaa Allah beterinden korusun.boyle ufak bir kaza atlattim
Ayy çok geçmiş olsun canım. Çok geç gelip oglanla ugrasmistir diye düşünmüştüm. Neyse ki kırık falan yok. Dikkat et kuzum kendine bununla geçmiş olsun çok öpüyorumGünaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Çalıştım dun isteydim aksm eve geldim oglan hala öğlen uykusu uyumamis.aksam da nisan var zorluk olur diye akşam akşam onu uyuttum.hemen hazirlandim.biraz uyudu çocuk kaldırdım yemek yedirdim.hazirlandik çıktık.nisanda biraz durduk eşimin kuzenleri ısrar etti sahile inelim diye.gittik birşeyler ictik dönerken cocugun peşine kosucam derken kaldırımdan indigim gibi bileğini burktumçok acısı şişmeye başladı basamiyordum hiçbir şekilde.neyse hemen acile gittik röntgen çekildi.allahtan bilekte birşey yokayagin yan kenarında doku zedelenmesi olmuş.alci yada atele almadı.igne vurdu bandajladi.ilac krem verdi geldik.igne etkisi varken ağrı yoktu ama devam ediyor şimdi.yaa Allah beterinden korusun.boyle ufak bir kaza atlattim
Menunde gayet güzelmiş canım afiyet olsun :)Dunku menumu yazayım ben de geçmişe bir bakayim
Sabah 8
1 kase lor peyniri
1 salatalık
1 adt etimek
Ara
Türk kahvesi
1ck nutella
Öğlen 14
1 adt yağsız tost
5adt zeytin
Akşam 18
1 adt tombik tavuk döner
1 bardak ayran
Nisanda çok az kuruyemiş ve meyve suyu...
Su 2.5 litre
Çok geçmiş olsun şükür hafif atlatmayı başarmışsın sen kalabalığa girip çıktığında sıkıntı yaşıyorsun bol bol dua et Rabbim kem gözden korusunGünaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler canım.unuttum okumayı.regl olduğum için namaz da kilamadan çıktım haliyle.nisanda bikac kişi yine çok zayıfladığımi söyledi nazar aldım maalesefçok geçmiş olsun tomurcuğum buna şükür diyelim ya kırılsaydı ya çatlasaydı bileğin evden okumadan mı çıktın gülüm
ne zaman kalabalığa girseniz valla bişeyler oluyor size de çocuklarınıza da şükür kuzu da bişey yok ..ne yalan diyim baştan okurken daha kötü bişey mi oldu acaba diye korkarak okudum oğlundan da korktum ana oğul düştünüz sandım bir gün beni panik atak edeceksiniz kızz korkudan :))
Sağol cnm ya.burktugum yer şişip morarmis hiç basamiyorumAyy çok geçmiş olsun canım. Çok geç gelip oglanla ugrasmistir diye düşünmüştüm. Neyse ki kırık falan yok. Dikkat et kuzum kendine bununla geçmiş olsun çok öpüyorum
Amin Melrin im Allah razı olsunÇok geçmiş olsun şükür hafif atlatmayı başarmışsın sen kalabalığa girip çıktığında sıkıntı yaşıyorsun bol bol dua et Rabbim kem gözden korusun
Ben hafta başında temizlik yapmıştım.simdi topal ayak bulaşık makinesi ni yerleştirdim.camasirlarim kurumuş topladım.utum var belki oturarak ütü yaparım.sana da kolay gelsin canimKahvaltı yapıldı şimdi temizlik zamanı
tomurcuğum rapor al gülüm o ayağın üstüne dolanırsan daha beter olur allah korusun kan akışını dengelemek için altına azcık yükseklikle destekle otur yat ama dolanmaBen hafta başında temizlik yapmıştım.simdi topal ayak bulaşık makinesi ni yerleştirdim.camasirlarim kurumuş topladım.utum var belki oturarak ütü yaparım.sana da kolay gelsin canim
Gorunmez kaza iste canim benim sen nazar oldun ust uste dugunler falan millet seni incecik gordukce nazar ettiler cokk gecmis olsun simdi nasilsin daha iyimisin cok uzuldumGünaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Sagol canim yaa.daha uyi sanki bilmiyorum valla.cok yuklenmemeye calisiyorum iste.yarin bi ortopediye giderim olmazsaGorunmez kaza iste canim benim sen nazar oldun ust uste dugunler falan millet seni incecik gordukce nazar ettiler cokk gecmis olsun simdi nasilsin daha iyimisin cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?