- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.681
Aksam nerde derken bir şiir aklıma geldi10:00
Limonlu su, 2 gün kurusu
11:30
1.5 dilim yumurtalı ekmek, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik,3 yemek kaşığı menemen, çeyrek poğaça, 1 çay kaşığı bal kaymak, çay
Ara 15:00
Sütlü Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam 18:30
Nesfitli süt
Ara
Kiraz
2.5 litre su
Mükemmel menu canım afiyet olsunSabah 11-11.30
Tavada tereyağda 2yumurta
3yk lor peyniri
2dilim köy peyniri
Çeyrek bazlama
2zeytin
3dlm sucuk
Ara 5adt fındık
Akşam 19
1 küçük yemek tabağı iç fasulye yemeği ( buzluga atılan taze kuru fasulye gibi)
1kase yoğurt
Su 2litre biraz daha içerim
Bir ara daha yaparım yiyince yazarım
Ekimim afiyet olsun ama çok az buldum akşam yemeği ertelenmiş inş sonuç güzel olur canımkahvaltı 12 de
2 kaşık kadar melemen
domates salatalık
1 kk peynir
2 d. t.b. ekmeği
16:20
tarçınlı 1 muz
1 bardak sıcak süte nescafe
bir kaç ceviz
akşam(şimdi içiyorum)
sodalı limonlu ayran
oğlumun hımm nam nam yapmalarına ve ısrarlarına rağmen pideyi yemedimm yemiycemm o zaman aç değildim zaten :)
gülüm sıvı diyetinin sadece akşam uygulanan versiyonunu yapıyorum kendimce bir kaç gündür hazır iştahım açık değilken midem de küçülsün :)Ama çok az yemiş olmuyor musun sen bugün ekim
inşallah gülüm bol eksiler gelsin hepimize valla benim canıma tak etti şişman olmak :)Oyyy kıyamam sana aslında kafamı şartlıyorum acıkmadım tokum diye sende benim gibi davranıyorsun ben kirazımı yedim elma- armut doğradım pişiyor senin sudan yapıyorum ayyy inşallah eksiler gelsin rahatlayalım
Allah gücünü kuvvetini arttırsın kolay gelsinŞimdi ütü yapcam evin işi yarın için yemek hazırlığı yeni bitti makinede bitti son çamaşır serdim mi ütü yaparım evin son elden geçmesi sağolsun ben toparlarken kızlar arkadan dağıtıyor onları düzelttim mi kendime zaman ayırabilcem geç olmazsa azda spor yapcam
Çokkkkk üzüldüm geçmiş olsunGünaydın mutlu pazarlar.simdi diyeceksiniz ki bu kız dün akşam neden hiç girmedi geç saat de olsa girer haber verirdi...
Çalıştım dun isteydim aksm eve geldim oglan hala öğlen uykusu uyumamis.aksam da nisan var zorluk olur diye akşam akşam onu uyuttum.hemen hazirlandim.biraz uyudu çocuk kaldırdım yemek yedirdim.hazirlandik çıktık.nisanda biraz durduk eşimin kuzenleri ısrar etti sahile inelim diye.gittik birşeyler ictik dönerken cocugun peşine kosucam derken kaldırımdan indigim gibi bileğini burktumçok acısı şişmeye başladı basamiyordum hiçbir şekilde.neyse hemen acile gittik röntgen çekildi.allahtan bilekte birşey yokayagin yan kenarında doku zedelenmesi olmuş.alci yada atele almadı.igne vurdu bandajladi.ilac krem verdi geldik.igne etkisi varken ağrı yoktu ama devam ediyor şimdi.yaa Allah beterinden korusun.boyle ufak bir kaza atlattim
kendime çorba yapmaya zamanım da mecalimde kalmadı bir kaç gündür kahvaltı hariç sıvı diyetine benzer bişey yapıyorum 1 hafta akşam sadece çorba yada sıvı sayılabilecek şeyler yemeyi planladım allahtan bişey olmazsaAksam nerde derken bir şiir aklıma geldi
Bir eksi uğruna ya Rab ne öğünler gidiyor
Mükemmel menu canım afiyet olsun
Ekimim afiyet olsun ama çok az buldum akşam yemeği ertelenmiş inş sonuç güzel olur canım
ohh mis ellerine sağlık :) canım çekti inan:)bu gün pek bi sakiniz:))
ara öğün diye karnımı bir güzel doyurdum sabah yumurta yemeyince acıktım ben
bir bardak sütü ısıttım içine nescafe attım
bir muzu soydum tabağa koydum bol tarçın septim yanına bir kaç ceviz enerjim yerine geldi
salon hariç tüm evi süpürdüm temizledim mutfağı hallettim tiramisu yaptım (çok istedi benimkiler) poğaça hamuru yoğurdum ütünün yarısını yaptım kolumun dermanı kalmadı
ev de hangi meyve varsa dil bas üstüne tarçını sütle birlikle lüple ara öğün niyetine :)ohh mis ellerine sağlık :) canım çekti inan:)
tiramisuuuu yerini tutmazev de hangi meyve varsa dil bas üstüne tarçını sütle birlikle lüple ara öğün niyetine :)
bir sandeviçle mi ödül günü yaptınallah hayrını versin hihihih fazla bişey yok gayet iyi ki menünKızlar bugün ödül günüm oldu benim
Sabah kalkınca (10:00)
su ve kayısı
kahvaltı (11:00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
4 tane zeytin
1kk peynir
Öğle ara karışık
1 tane sandviç (peynir domataes salam kaşar zeytin) normal ekmeğe
limonata
2 avuç dolusu çekirdek
akşam(19:30)
3 yemek kaşığı şehriye çorbası
3 yemek kaşığı semiz otu
1 kase cacık
2,5 lt su
ben ondan yemiycem ki bu gün belki yarın belki de hiç allahtan canım istemiyor :))tiramisuuuu yerini tutmaz
Guzel menu canim afiyet olsun bugun biraz tatli istemis canin galiba helva bitter uc kare gayet dengeli amaMenüm arkadaşlar
Sabah 9.00: limonlu ılık su 3 k kayısı
Kahvaltı öğle 11.30: 1 den fazla h yumurta
KK peynir 3 zeytin
Iki dilim t bug ekmek
2 kaşık melemen
Domates salatalık, 1 parça helva
Ara 16.00: Nescafe 3 parça bitter
Aksam 18.45: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak y, 1 dilim karpuz
Ara 21.00: Türk Kahvesi
Bitki çayları
3 litre su
Guzel menun ama aksam bir tek nesfit az olmus tabi tok tutuyosa bilemem afiyet olsun canim10:00
Limonlu su, 2 gün kurusu
11:30
1.5 dilim yumurtalı ekmek, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, çeyrek poğaça, 1 çay kaşığı bal kaymak, çay
Ara 15:00
Sütlü Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam 18:30
Nesfitli süt
Ara
Kiraz
2.5 litre su
Çalışan biri olarak güzel bir pazar günü menüsü bence.cekirdek fazla geldi bana sadeceKızlar bugün ödül günüm oldu benim
su ve kayısı
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
4 tane zeytin
1kk peynir
Öğle ara karışık
limonata
2 avuç dolusu çekirdek
3 yemek kaşığı semiz otu
1 kase cacık
2,5 lt su
Menun cok guzel tatlim gayet iyi afiyet olsun ara olarak meyve yiyebilirsin meyve hic yok menunde ..Sabah 11-11.30
Tavada tereyağda 2yumurta
3yk lor peyniri
2dilim köy peyniri
Çeyrek bazlama
2zeytin
3dlm sucuk
Ara 5adt fındık
Akşam 19
1 küçük yemek tabağı iç fasulye yemeği ( buzluga atılan taze kuru fasulye gibi)
1kase yoğurt
Su 2litre biraz daha içerim
Bir ara daha yaparım yiyince yazarım
Keske ceyrek pide salata ve ayran la yeseydin canim gayet guzel olurdu acikmiyosan sorun yok tabiki afiyet olsunn .....kahvaltı 12 de
2 kaşık kadar melemen
domates salatalık
1 kk peynir
2 d. t.b. ekmeği
16:20
tarçınlı 1 muz
1 bardak sıcak süte nescafe
bir kaç ceviz
akşam(şimdi içiyorum)
sodalı limonlu ayran
oğlumun hımm nam nam yapmalarına ve ısrarlarına rağmen pideyi yemedimm yemiycemm o zaman aç değildim zaten :)
Sabah ve akşamı az ve dengeli buldugum için öğlen gözüme batmadi benim. afiyet olsun canım şu miktarında güzelKızlar bugün ödül günüm oldu benim
su ve kayısı
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
4 tane zeytin
1kk peynir
Öğle ara karışık
limonata
2 avuç dolusu çekirdek
3 yemek kaşığı semiz otu
1 kase cacık
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?