Haydi Yine Yeniden...

Şimdi ütü yapcam evin işi yarın için yemek hazırlığı yeni bitti makinede bitti son çamaşır serdim mi ütü yaparım evin son elden geçmesi sağolsun ben toparlarken kızlar arkadan dağıtıyor onları düzelttim mi kendime zaman ayırabilcem geç olmazsa azda spor yapcam

Aksam nerde derken bir şiir aklıma geldi
Bir eksi uğruna ya Rab ne öğünler gidiyor
Mükemmel menu canım afiyet olsun
Ekimim afiyet olsun ama çok az buldum akşam yemeği ertelenmiş inş sonuç güzel olur canım

inşallah gülüm bol eksiler gelsin hepimize valla benim canıma tak etti şişman olmak :)

Allah gücünü kuvvetini arttırsın kolay gelsin

Çokkkkk üzüldüm geçmiş olsun allah beterinden saklasın dediğin gibi

kendime çorba yapmaya zamanım da mecalimde kalmadı bir kaç gündür kahvaltı hariç sıvı diyetine benzer bişey yapıyorum 1 hafta akşam sadece çorba yada sıvı sayılabilecek şeyler yemeyi planladım allahtan bişey olmazsa

ohh mis ellerine sağlık :) canım çekti inan:)

Kızlar bugün ödül günüm oldu benim
Sabah kalkınca (10:00)
su ve kayısı
kahvaltı (11:00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
4 tane zeytin
1kk peynir

Öğle ara karışık

1 tane sandviç (peynir domataes salam kaşar zeytin) normal ekmeğe
limonata
2 avuç dolusu çekirdek

akşam(19:30)
3 yemek kaşığı şehriye çorbası
3 yemek kaşığı semiz otu
1 kase cacık
2,5 lt su

bir sandeviçle mi ödül günü yaptınallah hayrını versin hihihih fazla bişey yok gayet iyi ki menün

Guzel menu canim afiyet olsun bugun biraz tatli istemis canin galiba helva bitter uc kare gayet dengeli ama

Guzel menun ama aksam bir tek nesfit az olmus tabi tok tutuyosa bilemem afiyet olsun canim

Çalışan biri olarak güzel bir pazar günü menüsü bence.cekirdek fazla geldi bana sadece

Menun cok guzel tatlim gayet iyi afiyet olsun ara olarak meyve yiyebilirsin meyve hic yok menunde ..

Keske ceyrek pide salata ve ayran la yeseydin canim gayet guzel olurdu acikmiyosan sorun yok tabiki afiyet olsunn .....

Sabah ve akşamı az ve dengeli buldugum için öğlen gözüme batmadi benim. afiyet olsun canım şu miktarında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…