- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.721
Gunaydin mutlu haftalar,oglum erkenden uyandi 6.30 gibi.neyse ki tekrar uyutmayi basardim ama benim uykum kacti simdi de...
hepimize bol eksili enerjik bir hafta diliyorum.ramazan oncesi son haftamizi iyi degerlendirelim kizlar
Gunaydinlar bol eksili bir haftamiz olsun
Günaydınnnnnnn :)
Normalde de erken uyanıyorum zaten canım çalıştığım içinGünaydınlarrrr :)
Bende şaşırdım erkenden uyanmış bu kız :)
Normalde de erken uyanıyorum zaten canım çalıştığım için
Yolda oluyorum da ondanAma o kadar erken bize yazmıyorsun kiiii :)
Hoş geldin canım. Biz de iyiyiz herhalSelam canlarımmm ben geldimmmm herkes iyidir umarım.. Şu bir haftada baya yoruldum. Düğünü de yaptık. Kına düğün hepsi çok güzel oldu. Ama oğlum rahat vermedi rahatsızmış yine meğer2 gündür ateş ishal var ve fena pişik oldu. Gece ateşliydi yine ve sayıklıyordu yavrum. Ben de uyandırdım üstünü soydum şurup falan verdim ıslak bez koydum düştü sabahladık öyle. Haliyle geç kalktık. Daha yeni kahvaltı yaptık. Halılarımı da yıkamaya gönderdim. Dip köşe her yer temizlenmeyi bekliyo. Eğer kendimde güç bulursam bütün dolap içlerini temizlicem. Mutfak dolapları, buzdolabı, mobilyalar falan oyy oyyy.. Sizler nasılsınız bakalım?
Çok geçmiş olsun canım.Şuan daha iyidir umarım.Selam canlarımmm ben geldimmmm herkes iyidir umarım.. Şu bir haftada baya yoruldum. Düğünü de yaptık. Kına düğün hepsi çok güzel oldu. Ama oğlum rahat vermedi rahatsızmış yine meğer2 gündür ateş ishal var ve fena pişik oldu. Gece ateşliydi yine ve sayıklıyordu yavrum. Ben de uyandırdım üstünü soydum şurup falan verdim ıslak bez koydum düştü sabahladık öyle. Haliyle geç kalktık. Daha yeni kahvaltı yaptık. Halılarımı da yıkamaya gönderdim. Dip köşe her yer temizlenmeyi bekliyo. Eğer kendimde güç bulursam bütün dolap içlerini temizlicem. Mutfak dolapları, buzdolabı, mobilyalar falan oyy oyyy.. Sizler nasılsınız bakalım?
Hoş geldin canım. Biz de iyiyiz herhalherkes ful motive ramazan öncesi. Çok geçmiş olsun canım oglusa Allah gücünü arttirsin Ramazan hazırlıkları ful devam herkeste :))
Çok geçmiş olsun canım.Şuan daha iyidir umarım.
Benim oğlan da ha hastalandı ha hastalanacak modunda.Çok hafiften ateşi var.öksürük var sabah da kustu.İnşallah böylelikle atlatır
Evet hemde ne nazara geldik bizde.bende cumartesi akşamı ayağımı burktum şişti morardı.ezik olmuş dokular yıpranmış.nişana gitmiştim ordan dönüşte oldu.Nazar edenlerin gözü çıksınOoo süpermişşş... Hoşbulduk canım ex kankim :) Ben de bu haftadan umutluyum. Buraya gelemedim ama dikkat ettim hep az az yedim. Bir de çok yoğun geçti hep koşturmaca..
Sağol canım size de geçmiş olsun. Biraz iyi gibi şu an. Çokta nazara geldik sanırım. Sen dikkat et yine de takviye yap paşaya ki ilerlemesin..
Evet hemde ne nazara geldik bizde.bende cumartesi akşamı ayağımı burktum şişti morardı.ezik olmuş dokular yıpranmış.nişana gitmiştim ordan dönüşte oldu.Nazar edenlerin gözü çıksın
Sağol canım ya şükür ki kırık çıkık olmadıİnanmıyorummm çok geçmiş olsun tomurcuğum yaa aynen öyle gözleri çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?