- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.701
Ekmegin olcusu yok canim yazmamissin ayrica cekirdek biraz fazla olmus neyse afiyet olsunKızlar bugün ödül günüm oldu benim
Sabah kalkınca (10:00)
su ve kayısı
kahvaltı (11:00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
4 tane zeytin
1kk peynir
Öğle ara karışık
1 tane sandviç (peynir domataes salam kaşar zeytin) normal ekmeğe
limonata
2 avuç dolusu çekirdek
akşam(19:30)
3 yemek kaşığı şehriye çorbası
3 yemek kaşığı semiz otu
1 kase cacık
2,5 lt su
Menü çok az geldi bana. Bu hafta guzel kilolar gidecek inşallah10:00
Limonlu su, 2 gün kurusu
11:30
1.5 dilim yumurtalı ekmek, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, çeyrek poğaça, 1 çay kaşığı bal kaymak, çay
Ara 15:00
Sütlü Türk kahvesi, kuruyemiş
Akşam 18:30
Nesfitli süt
Ara
Kiraz
2.5 litre su
menünü çok beğendim canımmmmMenüm arkadaşlar
Sabah 9.00: limonlu ılık su 3 k kayısı
Kahvaltı öğle 11.30: 1 den fazla h yumurta
KK peynir 3 zeytin
Iki dilim t bug ekmek
2 kaşık melemen
Domates salatalık, 1 parça helva
Ara 16.00: Nescafe 3 parça bitter
Aksam 18.45: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak y, 1 dilim karpuz
Ara 21.00: Türk Kahvesi
Bitki çayları
3 litre su
Sabah 11-11.30
Tavada tereyağda 2yumurta
3yk lor peyniri
2dilim köy peyniri
Çeyrek bazlama
2zeytin
3dlm sucuk
Ara 5adt fındık
Akşam 19
1 küçük yemek tabağı iç fasulye yemeği ( buzluga atılan taze kuru fasulye gibi)
1kase yoğurt
Su 2litre biraz daha içerim
Bir ara daha yaparım yiyince yazarım
kahvaltı 12 de
2 kaşık kadar melemen
domates salatalık
1 kk peynir
2 d. t.b. ekmeği
16:20
tarçınlı 1 muz
1 bardak sıcak süte nescafe
bir kaç ceviz
akşam(şimdi içiyorum)
sodalı limonlu ayran
oğlumun hımm nam nam yapmalarına ve ısrarlarına rağmen pideyi yemedimm yemiycemm o zaman aç değildim zaten :)
Akşam tost değişik geldi ama spor da var bence gayet güzel olmuşGec oldu biliyorum isler gucler bitmiyokii
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sivri biber uc tane
Iki zeytin
Sekersiz cay
14 00
Uc tane cizi
16 30
Bir kepce corba
Iki kasik kadar spagetti
19 00
Kasarli iki dilim sucuklu tost
Sekersiz cay
Su iki litre
Spor 45 dk yurudum cocuklarla
Aksam ların genelde kahvaltı gibi oluyor. Ama yemek salata tarzi yapsan metonda daha hızlı olur diye düşünüyorum. Afiyet olsun..Gec oldu biliyorum isler gucler bitmiyokii
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sivri biber uc tane
Iki zeytin
Sekersiz cay
14 00
Uc tane cizi
16 30
Bir kepce corba
Iki kasik kadar spagetti
19 00
Sekersiz cay
Su iki litre
Bugun cocuklarin dolabini doktum kucuk gelen ne varsa koydum posetlere buyuk oglumun bazasinin altini temizledim kucugun baza kaldi yarin temizliycem artik ayakkabilar vardi giyilmeyen kucuk gelen torladim topladim goturdum giysi konteynerina attim ohhhh beee ne ferahlik attikca rahatliyorumm daha bizim dolap var en zoruda benimkiler buyuk gelen cok kiyafetim var ayiklanmasi lagzim artik orada yarina mutfaktanda acik kap kacsk atarsam kus gibi olcam valla ...
gülüm sen geçen bana ıns. bişey yollamışsın ama gizli hesap diye açılmadı göremedim neydi ki beni hatırlatan şey :))))
hangi su???Oyyy kıyamam sana aslında kafamı şartlıyorum acıkmadım tokum diye sende benim gibi davranıyorsun ben kirazımı yedim elma- armut doğradım pişiyor senin sudan yapıyorum ayyy inşallah eksiler gelsin rahatlayalım
Yogurt kuru yaptim canim.uzun zamandir yapmiyordum.hazir reglim meto daha cok calissin gitsin kilolarMenun cok guzel tatlim gayet iyi afiyet olsun ara olarak meyve yiyebilirsin meyve hic yok menunde ..
Yogurt kuru yaptim canim.uzun zamandir yapmiyordum.hazir reglim meto daha cok calissin gitsin kilolar
Güzel menu fıstık yuruyus de var daha ne olsunGec oldu biliyorum isler gucler bitmiyokii
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sivri biber uc tane
Iki zeytin
Sekersiz cay
14 00
Uc tane cizi
16 30
Bir kepce corba
Iki kasik kadar spagetti
19 00
Sekersiz cay
Su iki litre
Geçen yazmistim ya cnm özel bisey yaptın mı diyetinde diye sorduğunda...Yoğurt kürü nasıl oluyor???
Sen biraz cisli goturuyorsun diyeti canım.yuruyuslerin kurtarıyor sanki seni...neyse bugün de sana odul gunu olsunBende yazayım menümü
10:00 1yumurta peynir ile omlet 1kappa biber 1 salatalık 4-5 ceri domates 1 kk peynir sekersiz cay
13:00 Mevlüt pilavı tavuk salata ayran 2 tane serce parmağının 1/3 tulumba tatlısı
17:30 Ortaköy kumpiri
Gün içinde şekersiz çay 2 litre su 1 saat yuruyus
Geçen yazmistim ya cnm özel bisey yaptın mı diyetinde diye sorduğunda...
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın...
evet demiştin kuzum adını da öğrendim şimdiGeçen yazmistim ya cnm özel bisey yaptın mı diyetinde diye sorduğunda...
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın...
Pilavin olcusu yok olculu olursa daha rahat yorum yapariz canim kumpire ketcap mayonez katiyolar dimi biraz kalorili bir gun olmus kahvaltin haric afiyet olsun ....Bende yazayım menümü
10:00 1yumurta peynir ile omlet 1kappa biber 1 salatalık 4-5 ceri domates 1 kk peynir sekersiz cay
13:00 Mevlüt pilavı tavuk salata ayran 2 tane serce parmağının 1/3 tulumba tatlısı
Ketçap mayonezi sildim attım hayatımdan ki soslara bayılırım. Pilav da labne peynir kutusundan sekil yapıp veriyorlardı. Ah ah ben diyete girdikten sonra önüme cok farklı seyler geliyor. Ama sürekli hareket halindeyim yürüyorum yedigim ek olmasın diePilavin olcusu yok olculu olursa daha rahat yorum yapariz canim kumpire ketcap mayonez katiyolar dimi biraz kalorili bir gun olmus kahvaltin haric afiyet olsun ....
En sevdiğim şeyler afiyet olsun canım erken bitmiş erimistir inşBende yazayım menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?