Haydi Yine Yeniden...

Ekmegin olcusu yok canim yazmamissin ayrica cekirdek biraz fazla olmus neyse afiyet olsun

Gec oldu biliyorum isler gucler bitmiyokii
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sivri biber uc tane
Iki zeytin
Sekersiz cay
14 00
Uc tane cizi
16 30
Bir kepce corba
Iki kasik kadar spagetti
19 00
Kasarli iki dilim sucuklu tost
Sekersiz cay
Su iki litre
Spor 45 dk yurudum cocuklarla

Bugun cocuklarin dolabini doktum kucuk gelen ne varsa koydum posetlere buyuk oglumun bazasinin altini temizledim kucugun baza kaldi yarin temizliycem artik ayakkabilar vardi giyilmeyen kucuk gelen torladim topladim goturdum giysi konteynerina attim ohhhh beee ne ferahlik attikca rahatliyorumm daha bizim dolap var en zoruda benimkiler buyuk gelen cok kiyafetim var ayiklanmasi lagzim artik orada yarina mutfaktanda acik kap kacsk atarsam kus gibi olcam valla ...

Menü çok az geldi bana. Bu hafta guzel kilolar gidecek inşallah

menünü çok beğendim canımmmm

Cok guzel menun. Ara da yapmıssın hemde

Kuzumm akşamın hiç yokkiiiii

Akşam tost değişik geldi ama spor da var bence gayet güzel olmuş

Aksam ların genelde kahvaltı gibi oluyor. Ama yemek salata tarzi yapsan metonda daha hızlı olur diye düşünüyorum. Afiyet olsun..

ooo atmaya odaklanmışsın kuzummmm. At rahatla ihtiyacı olan kullansın.

Bende yazayım menümü

10:00 1yumurta peynir ile omlet 1kappa biber 1 salatalık 4-5 ceri domates 1 kk peynir sekersiz cay

13:00 Mevlüt pilavı tavuk salata ayran 2 tane serce parmağının 1/3 tulumba tatlısı

17:30 Ortaköy kumpiri

Gün içinde şekersiz çay 2 litre su 1 saat yuruyus

Güzel menu fıstık yuruyus de var daha ne olsun

Sen biraz cisli goturuyorsun diyeti canım.yuruyuslerin kurtarıyor sanki seni...neyse bugün de sana odul gunu olsun

Pilavin olcusu yok olculu olursa daha rahat yorum yapariz canim kumpire ketcap mayonez katiyolar dimi biraz kalorili bir gun olmus kahvaltin haric afiyet olsun ....

Pilavin olcusu yok olculu olursa daha rahat yorum yapariz canim kumpire ketcap mayonez katiyolar dimi biraz kalorili bir gun olmus kahvaltin haric afiyet olsun ....
Ketçap mayonezi sildim attım hayatımdan ki soslara bayılırım. Pilav da labne peynir kutusundan sekil yapıp veriyorlardı. Ah ah ben diyete girdikten sonra önüme cok farklı seyler geliyor. Ama sürekli hareket halindeyim yürüyorum yedigim ek olmasın die sanırım biraz daha sert yapmak gerekiyor diyeti.

En sevdiğim şeyler afiyet olsun canım erken bitmiş erimistir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…