Haydi Yine Yeniden...

Sağol kuzum :) yatmadan önce bişey yemek sanki yanlış gibi geldi de sorayım dedim :)
Bitek buna izin veriyorlar internetten araştır istersen ben farklı diyetisyen yaxılarında da gördüm geçen sene gittiğim diyetisyen herşeyi değiştiriyordu tarçınlı süt sabitti

Günaydın,oğlum ateşlendi gece sabaha kadar uyuyamadı yavrum hem öksürükten hem ateşten.Sabaha düşmüştü şurupların etkisiyle.Bende uyuyamadım haliyle ve sabah çok şiştim yüzük parmağıma oturmuş ve tartı yine artı gösterdi

Günaydın yiğen sağlıklı olsun da varsın tartı geçici ekside olsun

Cok gecmis olsun canim dun sabahta iyi degildi kusmustu demistin usuttumu acaba cocuk bosver tartiyi oncelik yavrularimiz onlar iyi olsunda kilo verilir yavrum benim rabbim sifasini versin insallah ayagin nasil oldu canim ..

Cok gecmis olsun canim dun sabahta iyi degildi kusmustu demistin usuttumu acaba cocuk bosver tartiyi oncelik yavrularimiz onlar iyi olsunda kilo verilir yavrum benim rabbim sifasini versin insallah ayagin nasil oldu canim ..
Ayağım iyi basabiliyorum ama çok bükemiyorum yürürken.kilo hiç umrumda değil zaten canım.iştah miştah da gitti oğlum bu haldeyken canım bir şey yemek istemiyor ki
çok öksürüyor öksürdüğü için de kusuyor.yine kustu dün akşam.Rabbim şifa versin bir an önce

Canim benim buyuk oglumda oyleydi her hastalik ates oksutuk kusma ile gecerdi surekli astimini biseyler tetiklerdi hatta kullandigi ilaclarda bile atak gecirmistir ilaclarina dikkat et canim farkinda olmuyoruz ama astimi tetikliyo bol bol sivi ver ilik su en guzel ilac allah yardimcin olsun nasilda bir nazara geldiyseniz valla allah beterinden korusun ..cok gecmis olsun canim ..

Günaydın fistiklar
tomurcukkk geçmiş olsun canım bende dün gece 4 de uyudum 7 de kalktım olandan dolayı öksürük var bizim de. Canım benim oğlum da geçen hafta öksürüp cikatiyordu mecbur antibiyotikle akıntı kurutuldu o da rahatladı.geniz akıntısı çocukları çok yoruyor maalesef

Şükürler olsun senin adına sevindim darısı başımıza zaten son resimde hiç fazlalık kalmamış gözüküyordu benim takıntım karın bölgesi sende sorunsuz gözüküyordu maşallah sana

Sağol canım benim evet pek görünürde fazlalığım kalmadı. Ama daha da incelmek eminim hoşuma gidecektir :) darısı hepinize. Aslında biraz göbeğim var ama sıkı olduğu için şanslıyım sanırım.

Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun.Haftaya pazartesi biz de allerji doktorumuza gidicez inşallah.daha detaylı bakılsın artık

Ayyy günlükçe hastalanıyoruz biz. Çocuklar da anlaşıyo heralde. Dün gece de uyumadım bu gece de. Bir de dün çok yoruldum temizlik yemek çamaşır derken de belim tutuldu. Akşam da kV ler geldi. O yüzden akşam yazamadım size. Bugün arkadaşlar toplanıyomuş çağırdılar. İnş hafif cıslar vardır. Çünkü son gün tartı öncesi.

Kızlar tüm hastalarımıza çok geçmiş olsun. Havalar birden soğudu. Bir an çok sıcak bir an soğuk. Polenler de hep etrafa saçıldı. Olan da yavrulara oluyor. Bizimkinin de görünürde derdi yok ama biz de 2ye doğru anca uyuduk sürekli döndük uyandık. Rabbim şifa versin yavrularımıza. Nolur artık geceleri uyuyaaalllııımmmmmm :)

Bugun boguk vede sicak bir hava var burda mutfagin halisini yikadim dun bugun astim insallah cabuk kurur makinam su akitti bizde yikadik daha nereyi temizledin deseniz hic derim surekli dolap duzeltmece camasir yikama yerlestirmeden evin isine sira gelmedi dip kose temiz olsunki diger yerler temizlenir diye dusunuyorum regl cok yakin odem desen tavsn yapmis ... bir dunya utu birikti halen camasir yikaniyo perdeler yikanacak mutfak banyo wc hep duruyo isler cok yani bugun birzz daha hizli yaparsam bir kac gune biter diye umuyorum

Sen o uyuma isini unut ben onalti senedir geceleri hepp ayaktayim dort bes defa ustlerini ortuyorum sipalarin hele koca dananin ustunu ortmek icin eksra caba harciyorum yorgani bacaklariyla durum yapiyo resmen birde agir iteleye iteleye ortuyorum ustunu Unut sen o uykuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…