Haydi Yine Yeniden...

Keşke azcık umut verseydinnn :) Bizimki de öyle açıyor üstünü ufacık sıpa :) o kadar komik ki. Uyku hali uyanıyor emekleme pozisyonu alıyor sonra pat bi kolu çöküyor kafayı koyup göt yukarda uyumaya devam ediyor :) Böyle değişik pozisyonlara girince bende hep takipteyim.

Aynen valla güğümle içmek lazım

Nasılsın tatlım daha iyi misin? Geçti mi şişlik? İşe gidebiliyor musun ağrı yapıyor mu?
Benim de evlendiğim sene başıma gelmeyen kalmamıştı. Hastalıktan başımı kaldıramamıştım. Ben de ayağımı burkmuştum durduk yerde hem de. Bakan nasıl baktıysa artık ayakta dururken burkulmuştu. 3 gün hiç basamamıştım. Ara ara buz koy çok iyi gelir. Krem falan sürüyor musun? Bir de sarsan rahatlatır.

Bugün geldim işe canım.daha iyi ayağım.morluk azaldı ve şişlik indi.buz koyuyorum akşamları rahatlatıyor.hap verdi doktor kremler de var daha iyiyim yani sağol fıstığım.
bu ayak burkma işi çok tuhaf.bazen düz yolda giderken bile dönebiliyor ayağın.o akşamda bende hafif dolgu topuklu bir ayakkabı olmasına rağmen feci burktum

07:15
Limonlu su
Kahvaltı 07:45
Tahıllı ekmekle tost,1 haşlanmış yumurta, süt,yeşil çay
Ara 10:15
Türk kahvesi
Öğle 12:15
4 yk kiymali bamya, yoğurt
Ara 15:00
1 kurabiye, süt
Akşam 16:00
Bir tabak Yoğurtlu semizotlu bulgur köfte
Ara
Meyve ve Türk kahvesi olcak
2.5 litre su

Tarti öncesi süper menü çıkarmışsın Melrincim.Afiyet olsun...

Menumu vereyim
Sabah 8.30: has yumurta
KK peynir domates
2 k kayısı 1 dilim tam b ekmek

Ara 10.30: şek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.30: 2 but yarısı derisiz
3 elma dilim patates
3 kaşık bulgur pilavi
Domates ve biber çiğ
3 dilim karpuz

Ara 15.00: Türk Kahvesi 3 hurma

Aksam 16.30: 1 biber dolma orta boy
Salata 3 kaşık yoğurt

Ara olarak süt
Bitki çayları
3 litre su

Bu menüler eksi getirmesinde ne getirsin. Afiyet olsun canım

Hem saati erken hem menü süper.Kahvaltılarına ekmek eklemen çok iyi oldu,bi ara ekmeksiz kahvaltı yapıyordun sanırım

Menü azcik karbon olmus ama bence cok guzel. Erkenden gun bitmis herşeyden yenmiş :)

Cok guzel menün. Yarın geliyorrr eksilerrrr

Cok guzel menun cok begendim afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…