- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.841
Çok çok güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımBende menümü vereyim kızlar
7:30 1 düz kepçe menemen 4 çeri domates 2 kk peynir 1 haşlanmış yumurta 2 kucuk dilim kızarmış ekmek
10:00 sütlü nescafe
14:30 1 kase mercimek çorbası 1 köfte porsiyon 4-5 patates kızartması büyük ayran
18:30 1 kepçe şehriye çorba 4-5 parça karpuz
Sekersiz çay
Yürüyüş bugun yoktu su 2,5 litre olmustur.
Olsun canım sen yine de yaz. bizde öyle menüler verdik biliyorsun sıkıntı yok yani.kızlar geldim ama elim hiç menü yazmaya varmıyorsırf karbonhidrat oldu bu gün hiç yazmayayım kötüydü berbattı o kadar
Mü kem melSabah 8
2 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 adt etimek
ara 12
10 adt findik
ara 13.30
5 adt cilek
oglen 15.00
ceyrek ekmek arasi kofte
1 bardak ayran
ara 17
1 kayisi 3 kiraz
aksam 19
4 yk ic fasulye
4 yk sogan biber domates sote
2 kase yogurt
su 2.5 litre
yok gülüm utancımdan paylaşmadım :))))Can'ımız çekmesin diye menunu paylaşmadın dimi :))))
sıkıntı var şu an mide yanması ekşimesi çekiyorum kendim ettim kendim buldum :)) yazayım ama çok kızmayın valla biliyorum suçumuOlsun canım sen yine de yaz. bizde öyle menüler verdik biliyorsun sıkıntı yok yani.
Est kuzum ne kızması olmasa iyi olurdu tabi ama olsun yanisıkıntı var şu an mide yanması ekşimesi çekiyorum kendim ettim kendim buldum :)) yazayım ama çok kızmayın valla biliyorum suçumu
sabah 10
1 poğaça mikrodalgada ısıtılmış
4 çeri domates
1 salatalık
öğleden sonra komşuda 3 le 4 arası
1 dilim börek
1 biber dolması
1 servis kaşığı tavuklu şehriyeli salata
2 çatal tramisu
1 ceviz
orta şeker kahve
bol çay
oğlum kaç gündür akşam yemek yemiyorum diye içlendi bana ağzımı sürüncede yedim
akşam 19:00
yarım tabağa yakın domates soslu makarna üstüne bir tutam kaşar
3-4 çatal patates kızarması ama normali değil
2 biber kızarması
1 kase cacık
patates kızarması da çıtır tarifi ondan normal değil
1.5 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 paket kabarma tozu ve tuz karıştırıp doğranmış patatese boca edip bulayıp kızartılıyor
Aksamlari ara yapmiyorum canim aksam ara yapsam meyve sut falan olmali sut hayatta icemem meyve cok aciktirir cokk nadir kuruyemi s yerim oda migdemi mahveder ben migdem neyle rahat ederse onunla diyet yapmak zorundayim malesef migdemi dizginleyen tek sey ekmek aksam bir dilim yemessem kivrandirir sabaha kadar bugun cok bulanti var mesela senin anlayacagin herkesden farkli bir diyet uyguluyorum sut yok yumurta yok baharat yokAfiyet olsun canım çok güzel menu. Akşamları ara yapıyor musun merak ettim canım.
Sehriye corbasi canim ben sehriyesi az suyu bol ictim yarina eksi getirmez galiba karnim cokkk sisti migdem bulaniyoCorban neydi bilmiyorum canim ama gayet guzel cok az karbonlu bir menu olmus.yarin eksi getirir bu menu sana insallah
Menu super canim nasil oldu oglus halen atesi varmi ....Sabah 8
2 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 adt etimek
ara 12
10 adt findik
ara 13.30
5 adt cilek
oglen 15.00
ceyrek ekmek arasi kofte
1 bardak ayran
ara 17
1 kayisi 3 kiraz
aksam 19
4 yk ic fasulye
4 yk sogan biber domates sote
2 kase yogurt
su 2.5 litre
Valla menuden cok su kizartmayi merak ettim kiz guzel oluyomu oglusuma yapsam kucuk cok yemezde buyuk bayiliyo kizartmaya ...sıkıntı var şu an mide yanması ekşimesi çekiyorum kendim ettim kendim buldum :)) yazayım ama çok kızmayın valla biliyorum suçumu
sabah 10
4 çeri domates
1 salatalık
1 dilim börek
1 biber dolması
2 çatal tramisu
1 ceviz
orta şeker kahve
bol çay
2 biber kızarması
1 kase cacık
1.5 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 paket kabarma tozu ve tuz karıştırıp doğranmış patatese boca edip bulayıp kızartılıyor
Menun cok cok guzel kizzzz saka bir yana gercekten begendim menuyu afiyet olsun canimm ..Bende menümü vereyim kızlar
7:30 1 düz kepçe menemen 4 çeri domates 2 kk peynir 1 haşlanmış yumurta 2 kucuk dilim kızarmış ekmek
10:00 sütlü nescafe
14:30 1 kase mercimek çorbası 1 köfte porsiyon 4-5 patates kızartması büyük ayran
18:30 1 kepçe şehriye çorba 4-5 parça karpuz
Sekersiz çay
Yürüyüş bugun yoktu su 2,5 litre olmustur.
Normalde az yediğin için fazla gözüksede öyle kızılacak bi menü değil hiçte kafana takma sen her türlü idare edersin bence bayağıdır az Yediğin için miden ağrıyor bol su içmeyi ihmal etmesıkıntı var şu an mide yanması ekşimesi çekiyorum kendim ettim kendim buldum :)) yazayım ama çok kızmayın valla biliyorum suçumu
sabah 10
4 çeri domates
1 salatalık
1 dilim börek
1 biber dolması
2 çatal tramisu
1 ceviz
orta şeker kahve
bol çay
2 biber kızarması
1 kase cacık
1.5 kaşık un
1 kaşık nişasta
Tartı öncesi yerinde bi menü olmuş güzel sayılar yakındırSabah kayısı ve su
Kahvaltı(08:30)
Haşlanmış yumurta 1kkpeynir 5zeytin yarım dilşm çavdar lekersiz açık çay
Ara(10:30)
Süt beyaz leblebi ceviz
Öğle(13:00)
Bryqz peynir karpuz 1 tabak yarım simit
Akşam(19:30)
Yarım kase tavuksuyuna çorba
Tavuk
Salata yoğurt
Şimdide az kavun
2 lt su çaylar bitki çayı
Çok hoşsun ödemin çaresini bilen sensin sabaha kadar halledersinSehriye corbasi canim ben sehriyesi az suyu bol ictim yarina eksi getirmez galiba karnim cokkk sisti migdem bulaniyoregl cok yaki n hava cok sicakti acayip odem yapiyo sicak hava balon gibi hissediyorum kendimi
Herkes kendi yaşamına ayak uyduruyor sen bu konuda başarılısın kendini iyi tanıyorsun kilo hiçbişey bunların yanındaAksamlari ara yapmiyorum canim aksam ara yapsam meyve sut falan olmali sut hayatta icemem meyve cok aciktirir cokk nadir kuruyemi s yerim oda migdemi mahveder ben migdem neyle rahat ederse onunla diyet yapmak zorundayim malesef migdemi dizginleyen tek sey ekmek aksam bir dilim yemessem kivrandirir sabaha kadar bugun cok bulanti var mesela senin anlayacagin herkesden farkli bir diyet uyguluyorum sut yok yumurta yok baharat yokbakliyattt da yok mantarda yok tarcinda yok dahada yazamadigim bir cok sey yok
Sütü ve yumurtayı biliyorum canım. Yoğurt nasıl olur o da mı yasak yoksa. Olsun canım vücudumuzun en iyi doktoru kendimiziz neyle rahatsak oyle olsunAksamlari ara yapmiyorum canim aksam ara yapsam meyve sut falan olmali sut hayatta icemem meyve cok aciktirir cokk nadir kuruyemi s yerim oda migdemi mahveder ben migdem neyle rahat ederse onunla diyet yapmak zorundayim malesef migdemi dizginleyen tek sey ekmek aksam bir dilim yemessem kivrandirir sabaha kadar bugun cok bulanti var mesela senin anlayacagin herkesden farkli bir diyet uyguluyorum sut yok yumurta yok baharat yokbakliyattt da yok mantarda yok tarcinda yok dahada yazamadigim bir cok sey yok
Çok güzel menu canım eksilerin bol olsunSabah kayısı ve su
Kahvaltı(08:30)
Haşlanmış yumurta 1kkpeynir 5zeytin yarım dilşm çavdar lekersiz açık çay
Ara(10:30)
Süt beyaz leblebi ceviz
Öğle(13:00)
Bryqz peynir karpuz 1 tabak yarım simit
Akşam(19:30)
Yarım kase tavuksuyuna çorba
Tavuk
Salata yoğurt
Şimdide az kavun
2 lt su çaylar bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?