Haydi Yine Yeniden...

Zeynep cok iyi gidiyorsun he. Hani dur diyemiyordun kendine. Gayet iyisin bence

Canim hastaya hakkında hayırlısıni diliyorum Rabbim cektirmesin
Menune gelince valla artık misafirliklerde koymuyor sana maşallah kuzum bir tanecik börek var o da ekmek yerine sayarsak hiç de gözüme batmadi. Afiyet şifa olsun :))

Canım menün çok güzel olmuş ama akşamın saatini çok erken buldum. Afiyet olsun.

Maşallah çok güzel dengeli bir menü afiyet olsun kuzum. Senin de akşam öğünün erken olmuş.

Menü güzel olmuş canım inşallah patlıcan dokunmamıştır.

Canım o kadar az az yemişsin ki çeyrek ekmeğine bişey diyemicem. Afiyet olsun kuzum.

Sağol canım amin.. Mide küçüldü kuzum 2.böreği yemek istedi canım ama yok yer kalmadı iyi de oldu zaten.

Güzel menü olmuş akşamı süpper kapatmışsın :)

Öğle öğününe ba-yıl-dımmm :):) en sevdiğimden geneli az kalorili güzel bir menü afiyet olsun.

Günaydın arkadaşlar,bildirimi yapıp geçmişe bakayım,dün hem oğlan hastaydı hem misafir geldi telefon elime geçmedi bile
Geçen hafta: 71,7
Bu hafta : 71,5
fark: 200 gr
eksi olsun bizim olsun,çok uykusuz kaldım ödem tuttum daha eksi olabilirmiş aslında ...

Gunaydin kizlar migdem agriyor bulaniyor sabah kocaman bir karin la uyandim elim gözüm heryerim sismis halbuki uc litre su iciyorum gunluk regl cok yakin bu hafta sonu olur galiba neyse kilomu bildireyim
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 71
Fark +900
Her regl oncesi bu kisir donguden biktim

Menü güzel ama akşamın az geldi bana,acıkmadın mı bi daha?

Ne zamandır az yiyordun canım.bazen öyle patlamalar yaşanıyor.bence kaçamak yapılacaksa böyle yapılmalı ki herşeyden hevesini alabilmeli aklında kalmamalı

çok güzel bi menü olmuş Zeynepcim

Misafirlikte iyi başetmişsin cıslarla.Hepsinden var gibi ama az ve ölçülü,afiyet olsun canım

Günaydın canlar bende bildirimimi yapayım
Gecen hafta 68.6
Bu hafta 67.9
Fark 700 gr
Ramazan öncesi 67 yi gördüğüm için çok mutluyum
Hadi gözün aydın canım.Ne güzel bir rakam öyle değil mi

Moral bozmak yok,ne zamandır yürümüyorsun,reglin sökülmedi,Ramazanda daha iyi gidecek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…