Haydi Yine Yeniden...

Desene bir anda hepsi gidecek kiloların. Onlar şiştir ödemdir :) Can sıkmak yok herşey çok güzel gidiyor.

Hadi gözün aydın canım.Ne güzel bir rakam öyle değil mi

Moral bozmak yok,ne zamandır yürümüyorsun,reglin sökülmedi,Ramazanda daha iyi gidecek emin ol
Dogru soyluyosun canim yuruyusler bitti komsunun isleri misafiri derken bende tek basima cikamadim ee simdi bende buyuk yaz temizligi yapiyorum imkani yok cikamam oglani xor goturuyorum okula su isler bitsin ramazana odaklancam insallah ilk hafta gume gider brnim son haftasinada denk geliyo benim iki regl arasi cok kisa belkide odemdende artidanda bu yuzden kurtulamiyorum ....moralimi bozmuyorum biliyodum boyle olacagini cunku uc gundur az az belli etmisti odem kendini ..

106.3

Şimdi 105.9

Günaydınnnnnnnnnnnn kocaman
Menülerin güzel ama kilo vermen biraz yavaş gibi canım.bi yerde bi terslik var ama çözemedim.sporu katmalısın sanırım biraz hayatına.
Bir de bildirimleri geçen hafta,bu hafta ve fark olarak yapıyoruz canım.çünkü geçen haftaki kilonuzu hatırlayamayabiliyoruz

Günaydınlar bende 88 çıktım. Oysa pazartesi aksamı 87,5di. Uykusuzluk şişiriyor anladım ben ya ayak bileklerim yine şiş :) Neyse haftaya daha çok eksi çıkar inşallah
Uykusuzluk en büyük bela ödemde.Verirsin merak etme canım.
Aynen senin bildirimlerini de geçen hafta bu hafta fark olarak görürsek süper olur

Tamamdır Patronnn :)

Hali yikiyoruz esimle koridor halima cop suyu damlatmislarr artik hangisi yaptiysa benim o halimda cok kalin 1200 ilmrk pamuk hali artik kac gunde kurursa simdi tutturdu oburunude yikiycak benim isler bayrama anca bitcek anacimmhimm niye yikatmaya vermiyosunuz diyeceksiniz benim esim hali yikamacilarin pis yikadigini dusunuyo

hehehe benimki de derki bu mu pis. Ne var halıda tertemiz :) Yıkamaz da yıkamaya verelim diyince de cevabı

Aslında işten eve de yürüyor. Arada kaçamak mı yapıyorsun kız senn bize demeden

tebrikler kuzumm,darısı başımıza

10 gün gecikmedeyim şu an :):) ramazandan sonraya kaldı doktor işi :) bakalım belirtiler hat safhada ama dört gözle beklemekteyim :)

Bence de ramazan öncesi git tüm tahlillerini yaptır canım. İnsülin direnci vitamin eksikliği falan yüksek ihtimal vardır. Ben 81 ile başladım ve bende hepsi fazlaca mevcuttu. Ama ben spor da yaptım yavaş yavaş azaldı direnç ve baştan beri kilo da veriyorum. Ben ilaç kullanamadım emziriyorum diye. Ama ilaç alırsan daha çabuk direnç kırılır. Vitamin eksikliği varsa da alırsın kullanırsın daha hızlı kilo verirsin canım. Ben ilk hafta 2 kg, sonraki hafta 1700 gr verdim gruba gelmiştim o zaman. Ama ilk haftalar hızlı gitmesi lazım. Tempolu yürü kardiyo yap bol su iç. Çok faydasını görürsün inş.

İnş insülün direncim düşüktü en son tahlilimde doktor ilaç vemedi kilo ver dedi ama şewker hastası olursun demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…