- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.881
Desene bir anda hepsi gidecek kiloların. Onlar şiştir ödemdir :) Can sıkmak yok herşey çok güzel gidiyor.Gunaydin kizlar migdem agriyor bulaniyor sabah kocaman bir karin la uyandim elim gözüm heryerim sismis halbuki uc litre su iciyorum gunluk regl cok yakin bu hafta sonu olur galibaneyse kilomu bildireyim
Gecen hafta 70 100
Bu hafta 71
Fark +900
Her regl oncesi bu kisir donguden biktim
Dogru soyluyosun canim yuruyusler bitti komsunun isleri misafiri derken bende tek basima cikamadim ee simdi bende buyuk yaz temizligi yapiyorum imkani yok cikamam oglani xor goturuyorum okula su isler bitsin ramazana odaklancam insallah ilk hafta gume gider brnim son haftasinada denk geliyo benim iki regl arasi cok kisa belkide odemdende artidanda bu yuzden kurtulamiyorum ....moralimi bozmuyorum biliyodum boyle olacagini cunku uc gundur az az belli etmisti odem kendini ..Hadi gözün aydın canım.Ne güzel bir rakam öyle değil mi
Moral bozmak yok,ne zamandır yürümüyorsun,reglin sökülmedi,Ramazanda daha iyi gidecek emin ol
Insallah bir anda gider ramazana eksilerle girerim kilo olmasinda odemi atarim bir sekildeDesene bir anda hepsi gidecek kiloların. Onlar şiştir ödemdir :) Can sıkmak yok herşey çok güzel gidiyor.
Menülerin güzel ama kilo vermen biraz yavaş gibi canım.bi yerde bi terslik var ama çözemedim.sporu katmalısın sanırım biraz hayatına.106.3
Şimdi 105.9
Günaydınnnnnnnnnnnn kocaman
Uykusuzluk en büyük bela ödemde.Verirsin merak etme canım.Günaydınlar bende 88 çıktım. Oysa pazartesi aksamı 87,5di. Uykusuzluk şişiriyor anladım ben ya ayak bileklerim yine şiş :) Neyse haftaya daha çok eksi çıkar inşallah
Menülerin güzel ama kilo vermen biraz yavaş gibi canım.bi yerde bi terslik var ama çözemedim.sporu katmalısın sanırım biraz hayatına.
Bir de bildirimleri geçen hafta,bu hafta ve fark olarak yapıyoruz canım.çünkü geçen haftaki kilonuzu hatırlayamayabiliyoruz
Uykusuzluk en büyük bela ödemde.Verirsin merak etme canım.
Aynen senin bildirimlerini de geçen hafta bu hafta fark olarak görürsek süper olur
Hali yikiyoruz esimle koridor halima cop suyu damlatmislarrartik hangisi yaptiysa benim o halimda cok kalin 1200 ilmrk pamuk hali artik kac gunde kurursa simdi tutturdu oburunude yikiycak benim isler bayrama anca bitcek anacimm himm niye yikatmaya vermiyosunuz diyeceksiniz benim esim hali yikamacilarin pis yikadigini dusunuyo
Menülerin güzel ama kilo vermen biraz yavaş gibi canım.bi yerde bi terslik var ama çözemedim.sporu katmalısın sanırım biraz hayatına.
Bir de bildirimleri geçen hafta,bu hafta ve fark olarak yapıyoruz canım.çünkü geçen haftaki kilonuzu hatırlayamayabiliyoruz
Günaydın kızlar.. Bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta: 68,7
Güncel: 67,7
Fark: -1 kilo
Çok mutluyum çünkü bir aydır direniyordu vücudum yerimde sayıyordum. Sonunda direnç kırıldı çok şükür..
Günaydın kızlar.. Bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta: 68,7
Güncel: 67,7
Fark: -1 kilo
Çok mutluyum çünkü bir aydır direniyordu vücudum yerimde sayıyordum. Sonunda direnç kırıldı çok şükür..
Bence de tahlil yaptırmalı.Biz ilk haftalarda daha çok vermiştik öyle değil mi canım.Hızlı gitmesi lazım başlangıçta
10 gün gecikmedeyim şu an :):) ramazandan sonraya kaldı doktor işi :) bakalım belirtiler hat safhada ama dört gözle beklemekteyim :)Bence de tahlil yaptırmalı.Biz ilk haftalarda daha çok vermiştik öyle değil mi canım.Hızlı gitmesi lazım başlangıçta
Reglin mi gecikti 10 gün10 gün gecikmedeyim şu an :):) ramazandan sonraya kaldı doktor işi :) bakalım belirtiler hat safhada ama dört gözle beklemekteyim :)
Aslında daha vakit var tahlillerini aile hekimine bile verebilirsin canım.10 gün gecikmedeyim şu an :):) ramazandan sonraya kaldı doktor işi :) bakalım belirtiler hat safhada ama dört gözle beklemekteyim :)
10 gün gecikmedeyim şu an :):) ramazandan sonraya kaldı doktor işi :) bakalım belirtiler hat safhada ama dört gözle beklemekteyim :)
evet ne yazık kiReglin mi gecikti 10 gün
İnş insülün direncim düşüktü en son tahlilimde doktor ilaç vemedi kilo ver dedi ama şewker hastası olursun demişti.Bence de ramazan öncesi git tüm tahlillerini yaptır canım. İnsülin direnci vitamin eksikliği falan yüksek ihtimal vardır. Ben 81 ile başladım ve bende hepsi fazlaca mevcuttu. Ama ben spor da yaptım yavaş yavaş azaldı direnç ve baştan beri kilo da veriyorum. Ben ilaç kullanamadım emziriyorum diye. Ama ilaç alırsan daha çabuk direnç kırılır. Vitamin eksikliği varsa da alırsın kullanırsın daha hızlı kilo verirsin canım. Ben ilk hafta 2 kg, sonraki hafta 1700 gr verdim gruba gelmiştim o zaman. Ama ilk haftalar hızlı gitmesi lazım. Tempolu yürü kardiyo yap bol su iç. Çok faydasını görürsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?