Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................... D Deligonul783 .................. -1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...................... tevafuk55 ..................... -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................... ekim2009 .................. -0,5 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- angelina35 : +0,9 kg

Evet hanımlar Tebrikler :) Süpersiniz :)

Elinize sağlık canım. Herkesi tebrik ederim maşallah valla
angelina35 regl sışlığı çabuk gider haftaya güzel rakamlar olacak inş..
D Deligonul783 canım benim birincilik de sarı da yakışırmış aman da aman @zynpbbb seninde kasvetli bulutlar dağılıyor yeter ki sabırlı ve kararlı olalım canım

Hani sen ev hanımıydın :) Bugün hiç olmadığın kadar dışardasın sankiiii :)
lojmandaki hanımlardan azar yedim sen yaşıyor musun hayatta mısın diye :)) kahvaltı yaptık dışarı da kameriye de sabah pc yi açtım net yok yeniden başlat yaptım ama telaştan unuttum kk yi açıp kilo bildirimini pc yi açık bırakıp çıkmışım öğlen eşime yemek hazılayayım diye gelip geri gittim yeni geldim eve

Evet hanımlar Tebrikler :) Süpersiniz :)
eline sağlık gülüm
kızlar tebrikler haftaya daha bol eksiler bizim olsun inşallah
angelina canoom o kadar çok koşturmaya dikkatli menüye bu asla artı olamaz malum dönem ve su tutmuşsun kesin sakın sıkma canını

Sağol canımmm çok mutlu oldum valla sonunda :):):) ben de seni tebrik ederim ortalaman süper..
tomurcukkk brcnmm ellerinize sağlık kızlar
Tüm kilo verenleri tebrik ederim. angelina35 üzülme canım ödem çabuk gider bol su tüket. Hepimizde oluyor.

Yok gulum canimi sikmiyorum ben biliyodum zaten odem bir hafta on gun onceden basliyo toplasan bir ayda sadece bir hafta odemim olmuyo gerisi hrp boyle uc gundur acayip nem ve sicak hava var ve sicak benim bacsklarin en buyuk dusmani hemen siser buz akusu ile gezerim yazin hele oructa siselere buz yapip koyarim su icemeyince odem tavan yapiyo malesef ....

Buna uyan fiziği şahane arkadaşım var ben 1 börek yedim derken o ben 5 ten sonra saymadim diyor yürüme desen elinden gelse tuvalete arabayla gider ama metabolizma süper çalışıyor gece uykudan uyanıp yemek yiyip tekrar yatıyor o yüzden bu sözüne AMİNNN hem de bol bol AMİNNN

Aynen ya amin gerçekten de. Bir kere buraya da yazmıştım ya arkadaşım 3 simit yiyor gözümün önünde her sabah diye. Kilosu da 54 du sanırım incecik. O günler de gelir inşallah ne diyeyim :))

Aynen ya amin gerçekten de. Bir kere buraya da yazmıştım ya arkadaşım 3 simit yiyor gözümün önünde her sabah diye. Kilosu da 54 du sanırım incecik. O günler de gelir inşallah ne diyeyim :))
Bizimki en az 2 tane yer poğaça simit nutellayı kavanozu kaşıklayarak yer tatlı düşkünü o kadar yemeyi değil ama zayıf olmayı istiyorum

Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 yumurta
2 zeytin 3 dilim beyaz peynir
Yarından az salatalık
1 dilim tam b ekmek

Ara 10.30: şek Nescafe 2 hurma

Öğle 12.30: 2 servis kaşığı karışık Kızartma Yoğurtlu
1 dilim ekmek, 4 dilim karpuz

Ara 15.30: 1 dilim kek ev yapımı

Aksam 18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 kepçe ıspanak y
4 kaşık yoğurt

Ara 21.00: Türk Kahvesi
3 litre su
Bitki çayları

Hurmayi 1 yada 3 ye tatlim.bugun benim canim da cok ev keki istedi burnuma koktu sanki sana afiyet olsun.benin esim kek yemez kv ve oglumun yumurta alerjileri var.kek yapmiyorum genelde ...menu guzel bu arada canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…