Haydi Yine Yeniden...

Yogunluga ragmen guzel menun canim afiyet olsun ..

Bende menumu yazayim mutfakta bulasik duruyo ev desen halen toparlanmis degil vee cokk hastayimm bogazim sis eklemlerim agriyo
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz salatalik
Uc kup kasar
Bes alti catal patates kizartmasi
Iki tane zeytin
12 00
Yesil cay
14 00
Kibrit kutusu kadar irmik helvasi
16 00
Bir dilim ekmek icine bahceden toplanmis taze roka tere ve kuzukulagi
17 40
Bir kepce corba
Bol yesillikli salata
Cok az makarna
Su 2, 5 oldu ben su saate kadar ictigimi yaziyorum gunluk uc litre mutlaka icerim

Afiyet olsun güzel menü olmuş. Böyle istikrarlı gidersen ödem falan kalmaz. Geçmiş olsun bu arada. Adaçayı tüket çok iyi geliyor.

Gün genelinde güzel menu canım. akşam erken old için Makarna gözüme batmadı.
Gayet güzel eksi getirecek menu afiyet olsun canım.
Her şey güzel sadece ara öğünlerin biraz yetersiz canım. Afiyet olsun
Her günkü menülerin kadar düzenli değil ama yine de dengeli ve harika. Afiyet olsun canım

Kizlar afedersiniz cok fena ishalim su gibi cok fena.wc den cikamiyorum.menu yazayim gelirim yine cok kotu bi durumdayim
sabah 8
1 adet etimek uzerine beyaz peynir
2 tk nutella

oglen 14
yagsiz tost
5 adt zeytin

aksam 19
5 yk taze fasulye
1 kase yogurt
kivircik salata

Su 3 litreyi bulur

Bugunluk boyle olsun artik.moralin bozuktu zaten insanin icinden hicbirsey gelmez.toparlanirsin canim dert etme

Olsun ara olmasa da guzel menu.kahvaltin tok tutmustur yoksa illa firsat yaratir atardin agzina biseyler

Gecmis olsun canim.cok hafif karbonlu geldi menun bana.odem zaman agirlikli sebze ve proteinle beslensen daha iyi olur

Gecmis olsun canim acaba dun yedigin meyvelermi boyle yapti menu az yemekte yiyemedin galiba kahveyle limonu karistir ye iyi gelir ..

Öğünler in çok güzel canım ara da yapsan süper olurdu. Bu arada geçmiş olsun canım bol su iç ki vücudun düşmesin..

Olsun ara olmasa da guzel menu.kahvaltin tok tutmustur yoksa illa firsat yaratir atardin agzina biseyler

Uyudum ya kuzum fırsat olmadı zaten 2 buçukta yattık 5'te kalktık. Kalkınca ilk iş oğlanı doyurdum. Benim de hazırlayıp yemem 6 yı buldu :) bakalım bu gece halimiz ne olacak..

Canım acaba salgın mıdır nedir bu yahu.. Geçmiş olsun. Menün güzel canım hatta az bile olmuş.

Öğünler in çok güzel canım ara da yapsan süper olurdu. Bu arada geçmiş olsun canım bol su iç ki vücudun düşmesin..
Hic firsatim olmadi ara yapmaya canim ya islerim cok yogundu bugun cok calistim aksam da isten gelince biraz temizlik yaptim ama ishal musade etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…