- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.041
Yogunluga ragmen guzel menun canim afiyet olsun ..Menümü vereyim:
Kahvaltı (12 gibi)
1 küçük simit, 1 yumurta omlet, kk peynir, az krem peynir ve sos, dilim peynir
Akşam (18:00)
5-6 köfte, birkaç dilim karpuz, 1 tabak salata, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim tb
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
Bitki Çayı
2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş
bugün ara öğünsüz hiç olmadı. çocuğun aşısı için sabah gittim yürüyüş yaptım kahvaltım gecikti. öğlende de uyudum ara yapamadım. bugün böyle oldu artık.
Bende menumu yazayim mutfakta bulasik duruyo ev desen halen toparlanmis degil vee cokk hastayimm bogazim sis eklemlerim agriyo
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz salatalik
Uc kup kasar
Bes alti catal patates kizartmasi
Iki tane zeytin
12 00
Yesil cay
14 00
Kibrit kutusu kadar irmik helvasi
16 00
Bir dilim ekmek icine bahceden toplanmis taze roka tere ve kuzukulagi
17 40
Bir kepce corba
Bol yesillikli salata
Cok az makarna
Su 2, 5 oldu ben su saate kadar ictigimi yaziyorum gunluk uc litre mutlaka icerim
Gün genelinde güzel menu canım. akşam erken old için Makarna gözüme batmadı.Bende menumu yazayim mutfakta bulasik duruyo ev desen halen toparlanmis degil vee cokk hastayimm bogazim sis eklemlerim agriyo
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz salatalik
Uc kup kasar
Iki tane zeytin
12 00
Yesil cay
14 00
16 00
17 40
Bir kepce corba
Bol yesillikli salata
Cok az makarna
Su 2, 5 oldu ben su saate kadar ictigimi yaziyorum gunluk uc litre mutlaka icerim
Gayet güzel eksi getirecek menu afiyet olsun canım.07:15 l su
Kahvaltı 07:30
Tereyağında çift sarılı yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, çay
Ara 10:15
5-6 erik
Öğle 12:15
3 çiğ köfte, çeyrek lavaş
Ara 1 sarma attım ağzıma
Akşam 18:00
2 köfte, salata, zeytinyağlı enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak belki bikaç kiraz
Her şey güzel sadece ara öğünlerin biraz yetersiz canım. Afiyet olsunBende menümü yazayım
07:30 bir tencere kaşığı menemen
3 çeri domates
2 kk beyaz peynir
1 dilim karpuz
2 ufak dilim kızartılmış ekmek
10:30 sütlü nescafe
12:30 2 kaşık menemen(annemde menemen yapmış :) )
domates
salatalık
beyaz peynir yarım dilim ekmek
20:00 veda yemeğimiz var. kendin pişir kendin ye yapıcaz.
Mangal tavuk köfte
2 litre üstü su
şekersiz çay
8-9km yürüyüş
Her günkü menülerin kadar düzenli değil ama yine de dengeli ve harika. Afiyet olsun canımMenümü vereyim:
Kahvaltı (12 gibi)
5-6 köfte, birkaç dilim karpuz, 1 tabak salata, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim tb
Ara
Ara
Bitki Çayı
2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş
bugün ara öğünsüz hiç olmadı. çocuğun aşısı için sabah gittim yürüyüş yaptım kahvaltım gecikti. öğlende de uyudum ara yapamadım. bugün böyle oldu artık.
Bugunluk boyle olsun artik.moralin bozuktu zaten insanin icinden hicbirsey gelmez.toparlanirsin canim dert etmeBugün yemek yemek içimden gelmedi menumun kusuruna bakmayın. Ogleden sonra da ayarlanmış bi arkadas oturması vardı ısrarlarla orada yedim neyse ki
Menüm
Sabah yok
Ara 11.00: Nescafe 5 badem 3 hurma
Öğle yok
Aksam 16.00(arkadasta):
iki parmak kalınlığında ve boyunda sigara b
Bir dilim muhallebi tatli
1 kase Mısırlı nohutlu salata
3 y k Yoğurtlu salata
Bir kurabiye
3 litre su
Bitki çayları
Olsun ara olmasa da guzel menu.kahvaltin tok tutmustur yoksa illa firsat yaratir atardin agzina biseylerMenümü vereyim:
Kahvaltı (12 gibi)
Ara
Ara
Bitki Çayı
2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş
Gecmis olsun canim.cok hafif karbonlu geldi menun bana.odem zaman agirlikli sebze ve proteinle beslensen daha iyi olurBende menumu yazayim mutfakta bulasik duruyo ev desen halen toparlanmis degil vee cokk hastayimm bogazim sis eklemlerim agriyo
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz salatalik
Uc kup kasar
Iki tane zeytin
12 00
Yesil cay
14 00
16 00
17 40
Bir kepce corba
Bol yesillikli salata
Cok az makarna
Gecmis olsun canim acaba dun yedigin meyvelermi boyle yapti menu az yemekte yiyemedin galiba kahveyle limonu karistir ye iyi gelir ..Kizlar afedersiniz cok fena ishalimsu gibi cok fena.wc den cikamiyorum.menu yazayim gelirim yine cok kotu bi durumdayim
sabah 8
1 adet etimek uzerine beyaz peynir
2 tk nutella
oglen 14
yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam 19
5 yk taze fasulye
1 kase yogurt
kivircik salata
Su 3 litreyi bulur
Cok haklisin canim karbonlu oldu bugun ama hem is hem hastalik hem cocugu birak al oyle yogundumki yemegi bile zor yaptim ...Gecmis olsun canim.cok hafif karbonlu geldi menun bana.odem zaman agirlikli sebze ve proteinle beslensen daha iyi olur
Öğünler in çok güzel canım ara da yapsan süper olurdu. Bu arada geçmiş olsun canım bol su iç ki vücudun düşmesin..Kizlar afedersiniz cok fena ishalimsu gibi cok fena.wc den cikamiyorum.menu yazayim gelirim yine cok kotu bi durumdayim
sabah 8
2 tk nutella
oglen 14
yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam 19
5 yk taze fasulye
1 kase yogurt
kivircik salata
Su 3 litreyi bulur
Olsun ara olmasa da guzel menu.kahvaltin tok tutmustur yoksa illa firsat yaratir atardin agzina biseyler
Çalışıyorum ama para almıyorum diyorsun yanıBen ev hanimiyim canim kreste okul aile birligindeyim o nedenle hep okuldayim gecen sene sinif anneligi yaptim iki hafta sonra bitiyor kres isim
Kizlar afedersiniz cok fena ishalimsu gibi cok fena.wc den cikamiyorum.menu yazayim gelirim yine cok kotu bi durumdayim
sabah 8
2 tk nutella
oglen 14
yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam 19
5 yk taze fasulye
1 kase yogurt
kivircik salata
Su 3 litreyi bulur
Benim de sonradan aklima geldi zaten dun hem kayisi hem haslanmis misir yedim ya onlar yapti kesin.Gecmis olsun canim acaba dun yedigin meyvelermi boyle yapti menu az yemekte yiyemedin galiba kahveyle limonu karistir ye iyi gelir ..
Hic firsatim olmadi ara yapmaya canim ya islerim cok yogundu bugun cok calistim aksam da isten gelince biraz temizlik yaptim ama ishal musade etmediÖğünler in çok güzel canım ara da yapsan süper olurdu. Bu arada geçmiş olsun canım bol su iç ki vücudun düşmesin..
Yok canim ya kayisi ve misirdan olduCanım acaba salgın mıdır nedir bu yahu.. Geçmiş olsun. Menün güzel canım hatta az bile olmuş.
Ben gonulden yapiyorum paranin hic bir onemi yok benim icin cocuklarin bir gulusu yetiyo onlarin sayesinde dertlerimden sikintilarimdan kurtuluyorum ....Çalışıyorum ama para almıyorum diyorsun yanı
Ben gonulden yapiyorum paranin hic bir onemi yok benim icin cocuklarin bir gulusu yetiyo onlarin sayesinde dertlerimden sikintilarimdan kurtuluyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?