Haydi Yine Yeniden...

Bende menümü yazayım

07:30 bir tencere kaşığı menemen
3 çeri domates
2 kk beyaz peynir
1 dilim karpuz
2 ufak dilim kızartılmış ekmek

10:30 sütlü nescafe

12:30 2 kaşık menemen(annemde menemen yapmış :) )
domates
salatalık
beyaz peynir yarım dilim ekmek

20:00 veda yemeğimiz var. kendin pişir kendin ye yapıcaz.
Mangal tavuk köfte

2 litre üstü su
şekersiz çay
8-9km yürüyüş

Melrin menülerin çok sağlam ya :) Maşşaallah sanaaa :)

Mangal yanında ekmek yemezsen süper menü olur.ekmeksiz tüketmeye bak doyarsın zaten.salata da yersin varsa.yürüyüş de iyi

8 yıldır çalıştığım okuldan tayin istemişdim ve çıkmadı yine moralim yerlerde iştah gitti, bugün bir şey yemedim daha
Evine daha yakin bir okulu mu istemistin canim uzulme hayirlisi olsun vardir bir hayir de yemeginide ye hasta olursun cocuklar ev hersey sana bakiyo sonucta ..

Öğretmenimmm Canım benim Canım benimm Seni ben pek çok pek çok severiiimmmm
tevafuk55 @Melrin angelina35 (kreşte öğretmen diye hatırlıyorum )
Ben ev hanimiyim canim kreste okul aile birligindeyim o nedenle hep okuldayim gecen sene sinif anneligi yaptim iki hafta sonra bitiyor kres isim

Vayyy ekimin bacisi gelmis hos geldin canim ne guzel bilgiler paylasmissin ...

Evine daha yakin bir okulu mu istemistin canim uzulme hayirlisi olsun vardir bir hayir de yemeginide ye hasta olursun cocuklar ev hersey sana bakiyo sonucta ..
Evime 20 km yakın yer istedim yinede çıkmadı toparlarim iki güne inş

Bugün yemek yemek içimden gelmedi menumun kusuruna bakmayın. Ogleden sonra da ayarlanmış bi arkadas oturması vardı ısrarlarla orada yedim neyse ki
Menüm
Sabah yok
Ara 11.00: Nescafe 5 badem 3 hurma

Öğle yok

Aksam 16.00(arkadasta):
iki parmak kalınlığında ve boyunda sigara b
Bir dilim muhallebi tatli
1 kase Mısırlı nohutlu salata
3 y k Yoğurtlu salata
Bir kurabiye
3 litre su
Bitki çayları

Menümü vereyim:

Kahvaltı (12 gibi)
1 küçük simit, 1 yumurta omlet, kk peynir, az krem peynir ve sos, dilim peynir

Akşam (18:00)
5-6 köfte, birkaç dilim karpuz, 1 tabak salata, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim tb

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter

Ara
Bitki Çayı

2,5-3 lt su
1 saat yürüyüş

bugün ara öğünsüz hiç olmadı. çocuğun aşısı için sabah gittim yürüyüş yaptım kahvaltım gecikti. öğlende de uyudum ara yapamadım. bugün böyle oldu artık.

Çok güzel menü canım afiyet olsun.

Senin normal menülerini bildiğim için bişi demicem canım. Cısların da ölçülü olmuş. Afiyet olsun kuzum üzülme artık

Afiyet olsun canim guzel menun zaten hic oturmamissindir bugun spora gerek kalmamiss ....

Guzel menuu himm mangalda olsa dikkatli ye canim gec saat olcak cunku suyun gayet iyi yuruyusde varr ohh miss afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim iyi yapmissin yemekle ac kalmak daha kotu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…