- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.001
İyi yaptın geldin canım,ekimden ara sıra alıyoruz bilgilerini,yarışma nasıl gidiyor sizin aile arası kilo yarışması vardı :)Sen nasılsın ne yapıyorsun ben baya oldu gelmeyeli şifre de bir sorun oldu sağolsunlar çözdüler hemen damladım buraya =)
İyi yaptın geldin canım,ekimden ara sıra alıyoruz bilgilerini,yarışma nasıl gidiyor sizin aile arası kilo yarışması vardı :)
Ben iyiyim şükürler olsun
Kaç kilosun şimdi sorması ayıpÇok Şükür :)
Ablamlar ile yaptığım demi biz ha bire yapıyoruz grup grup arkadaşlar ile patlıyor
Ben 2 ayda 9 verdimvermeye devam inşallah 4 Eylül Oğlumun sünnet düğünü var hırs yaptım
Kaç kilosun şimdi sorması ayıp
Klomen bende kullanmıştım.çok tuhaf ilaç gerçekten.en iyisi soğan kürü ama içemedim dedin napayım bacımÇoook sevinirimmmm
Dün tartıldım 80,1
Klomen kullandım bir kaç kutu mahvetti beni kendimi tanıyamadım
Klomen bende kullanmıştım.çok tuhaf ilaç gerçekten.en iyisi soğan kürü ama içemedim dedin napayım bacım
Alindin listeye ablandan torpillisinAğzım hep soğan kokuyor midem kalkıyorAma tekrar denerim inşallah Ramazan dan sonra.
Alındım mı listeye
Alindin listeye ablandan torpillisin
tacsizprenses Boy yaş kilo bilgilerini alabilir miyim :) Amirden onay geldi.
Meslektaş geldi bana hoşgeldin :)Selammmm ben ekim2009 kız kardeşiyim. Daha önce yazmıştım buraya. Şİmdi yine yenidennnnn =)))
Benim kilo aldı başını gitti. Kabızlık var çikolata kisti var , şimdi kilo vermeye başladım ama şükürler olsun..
Akşamdan 1 su bardağı suya 2 tüm ceviz 3 erik kurusu 1 kabuk tarçın bir dilim limon atıyorum sabah içiyorum yiyorum sonra da erik ve ceviziKabızlığıma çoook iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Gündüz de taze nane 1 tane salatalık bir dilim limon bir sürahi su yapıyorum onu içiyorumÖdemler güle güleee
Meslektaş geldi bana hoşgeldin :)
Bu arda mesajlar alındı bayanlar:):)
Diyete başladığın ilk başlangıç kilonu da yaz kuzuHehehe :) Teşekkür ederimmm.. Aradım az önce listeye eklediler mi dedi yazmadan önce söylerim şimdi dedim herkesi almazlar benden torpillsin alırlar muhtemel dedi hehehebu kadar olur =)
Allah razı olsun =))
boy 1,65 kilo 80,1 yaş da 29
Menü güzel canım ama akşama 2 köfte daha eklesen daha iyi doyarsın.ekmek yok çünkü.su da 2,5 civarıdır sanırım genelde öyle içiyorsun07:15 l su
Kahvaltı 07:30
Tereyağında çift sarılı yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, çay
Ara 10:15
5-6 erik
Öğle 12:15
3 çiğ köfte, çeyrek lavaş
Ara 1 sarma attım ağzıma
Akşam 18:00
2 köfte, salata, zeytinyağlı enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak belki bikaç kiraz
Kalkayım namazımı kılayım işim bitince uğrayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?