Haydi Yine Yeniden...

Tomurcukkk menüsü dediğin böyle olur bence şahane
Burda da yağmur çok yağdı planlar uymayabiliyor tedbirli olmak iyi olmuş bu arada menü çok güzel
Bol meyveli eksi getirecek bir menü olmuş

Bugün yoğun bir gündü şükürler olsun güzel atlattım akşam biraz uyudum ne kadar güzel oldu ohhh dünya varmış gelelim menuye
07:10 limonlu su
07:30
1.5 yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, çay
Ara 10:15
Bikaç erik
Öğle 13:15
3 mercimek köfte, 4 sarma, bi dilim tiramisu, 1 kalburabastı, çay
Ara 15:15
Türk kahvesi
Akşam 17:30
3 mercimek köfte, 5-6 sarma, 2 çatal tramisu, 2 kurabiye, 1 çörek, çay
Ara
Kiraz
2.5 litre su

Bugun sana yorgunlugun odulu olsun artik.en kisa zamanda telafi edecegine eminim

D Deligonul783 kolay gelsin arkadaşım mutfakta dolap iyidir çok severim büyük mutfağı 3-4 dolapla idare ettiğim zamanlar oldu şimdi mutfağım büyük dolap bi sürü ben kaç gündür temizlikle uğraşıyorum şükürler olsun dolaplarda orda burda parmak izi heran siliniyor bitmiyor bitnesinde demek ki bizim evde yaşam sürüyor olaya iyi yönden bakalım

Senin menu de cok guzel canim ama kahveyi biraz fazla tuketiyorsun sanki.zararli degil mi kahvenin fazlasi
Çok haklısın canım kafein sonuçta. Ama galiba iciciyim ben :)) dikkat ederim kuzum elimden geldiğince..
Harika menu canım afiyet olsun
O kadar emeğin karşılığı olacak elbet afiyet olsun canım. Ölçülü tuketmissin akşam da erken olmuş no problem

Aynen canım ama bitirdim çok şükür. Perdesi silinecek mutfağın. Buzdolabı kaldı bir de. Ama büyük ev cidden zahmetli. Bir de mobilya çok olunca uğraştırıyor. Ama olmasa da o kadar eşyayı sığdıramam.

Oo sil sil bitmez o mutfak yaa Allah kolaylik versin.ogluna da gecmis olsun tekrar.baya hastalandi yavrucak son zamanlarda

Sağol bebeğim evet ben de anlamadım nazara geliyor herhalde. 1,5 yaş aşısı için gittim ya aynı zamanda boy kilo falan da bakıldı. Dr ve hemşire bile nazar etti inanmazsın.

Kızlar daha eve geçmedim dışardayız ama menümü yazayım saat geç oldu. Ramazan öncesi gezme ve ödül günü ilan ettim bugünü

Kahvaltı (11:30)
1 yumurta omlet, kk peynir, 3 zeytin, dilim peynir, 1,5 dilim tb, 1 büyük bardak süt

Ara
1 hurma

(16:00)
1,5 kepçe yoğurt çorbası, pizza (tatlı tabağından küçük dilim)

Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter

Akşam-dışarda
ızgara tavuk, birkaç çatal makarna, salata, 2 lokma kepekli ekmek

Ara
ş.siz çay

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Hiç de öyle ödül günü gibi olmamış gayet dengeli süper menu bence. Afiyet olsun canım

Bugünkü menünü çok beğendim canım meyve de yemişsin çok güzel olmuş.

Süpersin kuzum çok hafif bir akşam yemeği olmuş afiyet olsun. Semaver iptal olmuş üzüldüm mü sevindim mi acaba

Sağlam kahvaltıcı kraliçe tacımı elimden mi alacaksın kız sağlam kahvaltı olmuş. Ama genel itibariyle önceki menülerine oranla iyi gidiyorsun. Afiyet olsun.

Yaptıklarından yemesen cidden olmazdı. Afiyet olsun canım bu yorgunluğun ödülü olmuş.

Kahvaltıyı seviyorum :):) önceden kahvaltı alışkanlığım yoktu poğaça ya da simit yerdim ya da hiç bir şey dikkat etmeye çalışıyorum :):)

tomurcukkk dur artiiikkkkkk yoksa seni Canan Karatay Teyzeme derim heee
hahaha aman Cana teyzeyi hiç çekemem valla durdum zaten yemedim daha bir şey.bende eşimle sek nescafe içtim iyi tıkadı sonradan,keşke meyvelerden önce aklıma gelseymiş kahve içmek

Bence de hiç ödüllük menü değil.pizzayo kastediyorsan hem erken hem küçük yani takılma hiç menüne

Günaydın arkadaşlarım bugün benim için çok özel :Canım , hayatıma renk katan, diğer yarım, güvendiğim omuz, beni hiç yarı yolda bırakmayan, sevdiğim, dostum kısaca herşeyimle nişan günüm tammm 10 yıl oldu şükürler olsun Rabbim onu bana yazmış inşallah hepimiz mutlu huzurlu evlilik yaşıyoruzdur niye yazdım bilmiyorum sadece sizle paylaşayım istedim herkese kucak dolusu sevgiler

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Evlatlarınızla birlikte nice huzurlu sağlıklı yıllarınız olsun canım.Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…