- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.121
Güzel menü sağlam başlayıp akşama hafifletmişsin iyi olmuşSelammm ben dün evde değildim akşam geldim hep bir telaş zaten5 kg bezelye ayıklayınca insan dünyayı hep yeşil görüyor :S
Yazamadım dün ;
sabah
domates salatalık biber
4 zeytin bir dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı çilek reçeli ( ev yapımı , hazır karşıyım =) )
ara öğün
şekersiz Türk kahvesi
öğlen yemeği
orman kebabı 4 yemek kaşığı kadar patatesleri yemedim
buğday çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
ara öğün
2 tam ceviz içi
türk kahvesi
Akşam
4 tane kabak mücveri
ve peynir
ara öğün
maalesef pert olup uyudum..
Güzel menü sağlam başlayıp akşama hafifletmişsin iyi olmuş
Kahvaltıyı seviyorum :):) önceden kahvaltı alışkanlığım yoktu poğaça ya da simit yerdim ya da hiç bir şey dikkat etmeye çalışıyorum :):)
Evet dün pazara gittim semiz otu aldımmm =) yarın yapacağım yemeklerimi dolaba atarım 2 günlük inşallah.
Bugün çoook zor bir gün olacak ama benim için. İşten çıkıp doğum gününe gideceğim , oradan da gün var oy oyyyYemiyorum diyorsun ye ödül , bir günden bir şey olmaz diyorlar oluyor işte kardeşim oluyor anlamıyorlar yemeklerde ister istemez gözü kalıyor insanın zati yetiyor bu bir de şiddetli baskı
Geldim canim lutfen kusuruma bakmayin aksam sinir bozucu seyler yasadim o sinirle burayi unuttum vurdum kafayi yattim sabahta gec uyandim cok ozur diliyorum hepinizden .....angelina35 canım dün sabahtan sonra @brcnmm canım sen de dün hiç girmedin merakta kaldım olumsuz bir durum yok ya
yok canım önemli değil habersiz gitmezdin de bu kadar uzun süre ondan merak ettim.her ne ise problem çözülür inşallah.takma kafanaGeldim canim lutfen kusuruma bakmayin aksam sinir bozucu seyler yasadim o sinirle burayi unuttum vurdum kafayi yattim sabahta gec uyandim cok ozur diliyorum hepinizden .....
Ne kadar strste olduğun menünün azlığından belli zaten.yıpratma kendini bu kadar hiçbirşey ve hiçkimse içi değmiyorDunku menum
10 30
Iki dilim ekmrk
Biraz kasar
Cok az nane
Salatalik
Iki zeytin sekersiz cay
14 00
Iki tane biskrem
17 00
Bir kepce corba
Uc kasik bulgur pilavi
Iki kasik yogurt
Su 2litre
Sonrasinda su bile icmedim oyle sinirliydim
Destegin icin tesekkurler canim degmiyor ama oldu bir kere isler cok evde mutfak temizliycem daha ve benim mutfak cok buyuk dolap cok kalebodurlar boydan boya hersey kaldi dun sadece bir saat mutfak balkonunu sildim en kucuk ayrintisina kadar yinede sakinlesmedim neyseki bugun daha iyiyim ....Ne kadar strste olduğun menünün azlığından belli zaten.yıpratma kendini bu kadar hiçbirşey ve hiçkimse içi değmiyor
hepimizin başına gelebiliyor ne yazık ki kuzumGeldim canim lutfen kusuruma bakmayin aksam sinir bozucu seyler yasadim o sinirle burayi unuttum vurdum kafayi yattim sabahta gec uyandim cok ozur diliyorum hepinizden .....
Amin canım herkes mutlu olsunRabbim mutluluğunuzu daim etsin.Evlatlarınızla birlikte nice huzurlu sağlıklı yıllarınız olsun canım.Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Hoş geldin canım,güzel geçmiş belli ki misafir süreci ama perşembe menün az geldi bana.koşturmaktan bir şey yiyemedin galibaben geldimmmmmm:))
yolladım misafirleri başta 4 kişi sanıyordum 6 kişilerdi 2 kız dün sabahtan geri gitti kalanlar bu gün dünya kadar iş var her yerde yataklar örtüler ama benim kolum boynum sırtım taş gibi sert ve ağrıyor
perşembe
sabah 2 poğaça
akşam
1 dolma
2 küçük servis kaşığı patates salatası
dün
sabah
4-5 çatal sucuklu yumurta
domates salatalık
bol peynir çeşitleri
çeyrek simit
akşam
6 köfteli iskender gibi bişey(dışardaydık)
evde :2 dilim karpuz
ve sayısını bilmiyorum mevlana şekeri gidip gelip yedim :)
bu gün
sabah 9:00
6-7 dilim sucuk
yarımdan daha az yumurta
domates salatalık
peynir
1 dilim ekmek
15 :30
2 biber dolma
şimdide çay yaptım sabah içememiştim doğru düzgün az yorgunluk alsın :)
valla fırsat olmadı gelenler yorulmuş yardım eden olmayınca oğlum biraz yardım etti canım çıktı resmen servisi yapıcam diyede anca sona doğru oturdum masaya bu kadar yiyebildimHoş geldin canım,güzel geçmiş belli ki misafir süreci ama perşembe menün az geldi bana.koşturmaktan bir şey yiyemedin galiba
Yorulanlar hizmet bekliyor da hizmeti edenin yorgun olup olmadığı düşünülmüyor kimse birşeyin ucundan tutmuyor el atmıyorvalla fırsat olmadı gelenler yorulmuş yardım eden olmayınca oğlum biraz yardım etti canım çıktı resmen servisi yapıcam diyede anca sona doğru oturdum masaya bu kadar yiyebildim
dün akşam eve geldik çayı verdim oğlumla yakında ki parka gittiler eşimle kaynım evde durmayı tercih etti bende gittim yattım kıpırdayacak halim kalmamıştı gece 12 de kalktım :)) mutfakta yapılacak birkaç şey vardı onları hallettim geri yattımYorulanlar hizmet bekliyor da hizmeti edenin yorgun olup olmadığı düşünülmüyor kimse birşeyin ucundan tutmuyor el atmıyor
ahh ahh bu ne yaman çelişki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?