- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.141
Ramazanda yeteri kadar ac kalacagiz.o yuzdenfazla takilma canim.kosturmussundur da sen.suyu artir onemli olan oMenümu de vereyim
Sabah 10.00: iki kuru kayısı
Kahvaltı 11.30:
Iki dilim ekmek
Patates kızartması 5 catal
Beyaz peynir 2 küp,Örgü peunir 1 tane
1,5 has Yumurta, Iki kup helva
Dom. Salatalik
Birinci misafirlerle 15.00: 1 kase makarna salatası, 1 halley yarım avuç çekirdek
Aksam 2. Misafirlerle 19.30: 3 kaşık pilav 1 kepçe kuru Fas, 2 dilim karpuz
Ara olarak kahve içerim
Suyum 2 litre ancak oldu içerim daha
Karbonlu bir menü oldu
Harika bir haftasonu menüsü afiyet olsun canımcımBen menumu yazayim.gezmeye gitme ihtimalim var giremem belki
sabah 8
1 haslanmis yumurta
2 yk tuzsuz lor peyniri
1 er domates salatalik
3 adt zeytin
1 adt etimek
ara 12.30
6 adet papaz erigi
oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay
ara 18
3 adt papaz erigi
15 adt kiraz
aksam 19.30
4 yk tavuklu mantar sote
4 yk semizotu yemegi
1 kase yogurt
su 2.5 lt
Canim bana uyar çünkü bugün gerçekten hiçbir işime bakamadım. Pişir servis et topla ev dağıldı her yer her yerde oldu. Yarın hazırlık yapayım.Selam kzlar girip çıkıp bakıyorum hic yazan olmamış.ramazan öncesi herkesin bir kosturmacasi var anladığım kadarıyla...
Yarın gunlugumuze izin günü yapalım isterseniz.herkes hazırlıklarını temizliklerini vs yapsın.kafa dinlesin buraya yazma sorumluluğu hissetmesin.menu vermesin bir günlüğüne deşarj olalım pazartesi kaldığımız yerden devam edelim.
Ne dersiniz yorumları alayim?
Demistim sizden esinlendim temizlik yaptım 9 cam sildim dip Köse temizlik yaptım koltukları sildim derken temiz camlarıma yağmur yağdı aksama hic halim kalmadı kvye gittik geldik pilim bitti. Bugun de anca fırsat buldum temizlik kizce birde esimin aof sınavları var derken. Gun içinde girdim ama okurken yazılanları bölündü çıkmam gerekti.angelina35 canım dün sabahtan sonra brcnmm canım sen de dün hiç girmedin merakta kaldım olumsuz bir durum yok ya
Mantıklı he dediklerin. Tuttum bunlarıAllah kolaylık versin. Yemiyorum deme o yüzden. Midem rahatsız de. Ya da çocuğuna yedir. Uzun uzun ye azcık şeyleri :) o zaman yiyo görünürsün. Mesela salata tarzı şeyleri daha çok al tabağına.
Cok harika bir diyet menusu olmus canim.afiyet olsun...Kızlar menüm:
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta tavada, 2 kk peynir, 1 dilim peynir, 4 zeytin, az krem peynir ve sos, az tereyağ ve reçel, 1,5 dilim tb
Öğle
2 kepçe yoğurt çorbası, 2 köfte, küçük kase yoğurt, 1 közl k.biber, 1 dilim tb
Ara (17:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam
Kanat ızgara, salata, 1 bardak ayran
Ara
bitki çayı
2,5-3 lt su
Gayet güzel olmuş afiyet olsunBen menumu yazayim.gezmeye gitme ihtimalim var giremem belki
sabah 8
1 haslanmis yumurta
2 yk tuzsuz lor peyniri
1 er domates salatalik
3 adt zeytin
1 adt etimek
ara 12.30
6 adet papaz erigi
oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay
ara 18
3 adt papaz erigi
15 adt kiraz
aksam 19.30
4 yk tavuklu mantar sote
4 yk semizotu yemegi
1 kase yogurt
su 2.5 lt
Misafire rağmen gayet güzel atlatmışsın afiyet olsunMenümu de vereyim
Sabah 10.00: iki kuru kayısı
Kahvaltı 11.30:
Iki dilim ekmek
Patates kızartması 5 catal
Beyaz peynir 2 küp,Örgü peunir 1 tane
1,5 has Yumurta, Iki kup helva
Dom. Salatalik
Birinci misafirlerle 15.00: 1 kase makarna salatası, 1 halley yarım avuç çekirdek
Aksam 2. Misafirlerle 19.30: 3 kaşık pilav 1 kepçe kuru Fas, 2 dilim karpuz
Ara olarak kahve içerim
Suyum 2 litre ancak oldu içerim daha
Karbonlu bir menü oldu
Tam bir diyet listesi afiyet olsunKızlar menüm:
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta tavada, 2 kk peynir, 1 dilim peynir, 4 zeytin, az krem peynir ve sos, az tereyağ ve reçel, 1,5 dilim tb
Öğle
2 kepçe yoğurt çorbası, 2 köfte, küçük kase yoğurt, 1 közl k.biber, 1 dilim tb
Ara (17:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam
Kanat ızgara, salata, 1 bardak ayran
Ara
bitki çayı
2,5-3 lt su
Kvde Yediğin en hafif öğün olmuş gerisi yoğun Allahtan kvye gitmişsinBende bugünki menümü vereyim kizce de uyuyor insallah uyanmaz.
11:30 1 kk beyaz peynir 3 çeri domates peynirli yumurta 9-10 çatal patates kızartması( uzun zamandır pişirip yemiyordum sabah tartıldım 87.5 görünce yedim ) 2 parça kıymalı börek 1 parça patatesli börek
17:30 kaşarlı tavuk durum soda
20:00 1 yoğurtlu semizotu( kvde zorlayınca bisi ye die mecbur yedim)
21:00 ince dilim vienetta dondurma.
süper ötesi bir karar olmuşArkadaslarim menuler gecikti yada verilmedi herkes bir kosturma icerisinde kosturanlar zaten yorgunluk icerisinde.yarin da iki arada bir derede yazmaya kimse ugrasmasin en iyisi.cunku ramazanlik alisverisler temizlikler yapilacak yapiliyor...herkes gonlunce vakit gecirsin isteyen kendine odul gunu yapsin yada dikkat etsin ama menu vermeye girmesin derim ben.herkesin boyle bir nefese ihtiyaci olacak.ailelerimizle vakit gecirelim telefonlari elden birakalim.pazartesi tam gaz ful motive ve aktiflikle devam edelim...
HAYDI YINE YENIDEN 5 Haziran PAZAR GUNU 1 GUNLUGUNE IZINE CIKMISTIR DUYRULUR!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?