- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.161
Ramazanımız mübarek olsun nasılsınız arkadaşım yiğenimiz sen inşallah herşey yolundadırHerkese hayırlı ramazanlar
süper ötesi bir karar olmuştomurcukkk çünkü tamda dediğin gibi oldu herkes koşturma içerisinde annem biraz rahatsız dünde regl oldum onun ağrısı yapılacak işler hiç fırsat bulup da giremedim daha bir tencere yaprak sardım belim koptu ve hala ağrım var bir de bir şey danışacağım menülerimizi sabah mı versek ramazandan dolayı ne dersiniz?
Kışın kaza orucu tutarken iftar sonrası, sahur artı iftar arti diğer yediklerimi yazmıştım ben. Kilo olayı hakkında haklısınız ama saati ni bilmiyorum :)Ramazan-ı Şerifimiz hayırlı olsun. Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Hakkım helal olsun benden yana Sizde helal edin. Allah razı olsun. Seviyorum sizi kızlaarrrrrr :)
Şimdi sıra geldi Ramazan düzeni ile ilgili sorulara.
1- Kiloları sabah tartarsak hep artı gelcek geceden dolayıBaşka saat mi belirlesek.
2- Menüleri en uygun ne zaman versek acaba .
3- Keşke bir taktik verseniz biz taze kilo vermeye çalışanlara
Bence de iftar öncesi tartılalım ve iftar saatine kadar bildirimi yapalım.yada müsait olmazsak ertesi gün bildiririz.listeyi de ertesi gün yayınlarız...
menüleri iftar sonrası yine 22 ye 23 e kadar bildirmiş olalım derim ben
Bencede böyle olmalıBence sahur+ iftar olmalı aynı gün saatlerinde olan olmalı
Günaydın canım benim. Valla bende özledim ama bir yandan da iyi geldiGünaydın güzeller nasılsınız,iyi geldi mi bir günlük izinözledim hepinizi
O zaman dünkü sahur bugünkü iftar şeklinde mi başlayalım bildirimlere...Bencede böyle olmalı
Mesela bu sahur arti bugünkü iftar ve yatana kadar yediklerimiz şeklinde verilebilir.
Hoş geldin canım.bende perşembe gidicem doktora hem rutin kan tahlillerim var hemde burktuğum ayağımda iyileşme tam olmadı onu göstericem.hayırlı ramazanlar
öğleden sonra doktor işleri var troid için rutin kontroller ben daha yeni kalktım oğlum aradı müdürden izin alırsam eve geleyim mi diyor sınavı vardı olmuş sınavını :) orucun ilk günü şimdiden zorlanmış anlaşılan :)
Canim tirnagin mi battiki daha once hic yasadinmi yoksa kemik agrisimi tirnak batinca yan tarafi agrir ben ameliyat olmustum kople tirnagi cektiler yandan bes dikisim var insallah onemli biseyin yokturHoş geldin canım.bende perşembe gidicem doktora hem rutin kan tahlillerim var hemde burktuğum ayağımda iyileşme tam olmadı onu göstericem.
ayrıca ayak baş parmağımda çıkıntı ve ağrı kızarıklık gibi bir şey oluştu iki ayak başparmağımda da var.bir de onları sorucam tam basamıyorum ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?