Haydi Yine Yeniden...

Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BİR RAMAZAN DAHA GÖRDÜĞÜ İÇİN TEBRİK EDERİM..!
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.
Oruçlarımızın kabul olması dileğiyle,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUN...

Ramazan-ı Şerifimiz hayırlı olsun. Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Hakkım helal olsun benden yana Sizde helal edin. Allah razı olsun. Seviyorum sizi kızlaarrrrrr :)

Şimdi sıra geldi Ramazan düzeni ile ilgili sorulara.
1- Kiloları sabah tartarsak hep artı gelcek geceden dolayı Başka saat mi belirlesek.
2- Menüleri en uygun ne zaman versek acaba .
3- Keşke bir taktik verseniz biz taze kilo vermeye çalışanlara

Bence iftara yakın kilomuza bakalım iftar sonrası menü bildirimi yapılabilir menüm için ben şunu düşünüyorum sahurda peynir, yumurta, domates salatalık, süt, kuruyemiş olacak iftar çorba, salata, zeytinyağlı sebze olmasını planlıyorum

Kışın kaza orucu tutarken iftar sonrası, sahur artı iftar arti diğer yediklerimi yazmıştım ben. Kilo olayı hakkında haklısınız ama saati ni bilmiyorum :)

Bence de iftar öncesi tartılalım ve iftar saatine kadar bildirimi yapalım.yada müsait olmazsak ertesi gün bildiririz.listeyi de ertesi gün yayınlarız...
menüleri iftar sonrası yine 22 ye 23 e kadar bildirmiş olalım derim ben

Menüleri de ertesi gün bildirsek nasıl olur tomurcukummm iftar + sahur şeklinde ne dersiniz ???

hayırlı ramazanlar
öğleden sonra doktor işleri var troid için rutin kontroller ben daha yeni kalktım oğlum aradı müdürden izin alırsam eve geleyim mi diyor sınavı vardı olmuş sınavını :) orucun ilk günü şimdiden zorlanmış anlaşılan :)

Bencede böyle olmalı
Mesela bu sahur arti bugünkü iftar ve yatana kadar yediklerimiz şeklinde verilebilir.
O zaman dünkü sahur bugünkü iftar şeklinde mi başlayalım bildirimlere...
Saat yazmaya da gerek yok sahur iftar şeklinde bildirsek yeterlidir sanırım

Hoş geldin canım.bende perşembe gidicem doktora hem rutin kan tahlillerim var hemde burktuğum ayağımda iyileşme tam olmadı onu göstericem.
ayrıca ayak baş parmağımda çıkıntı ve ağrı kızarıklık gibi bir şey oluştu iki ayak başparmağımda da var.bir de onları sorucam tam basamıyorum ağrıyor

Canim tirnagin mi battiki daha once hic yasadinmi yoksa kemik agrisimi tirnak batinca yan tarafi agrir ben ameliyat olmustum kople tirnagi cektiler yandan bes dikisim var insallah onemli biseyin yoktur

Kizlar aslinda degisen bisey yok sadece sabah cok erken kahvalti yapiyoruz aksamda normal yiyoruz arada zaten aksama kaliyo ki ben pek ara yapmadigim icin sabah aksam yedigin neyse onu iftardan sonra yazariz kilo bildirimide iftardan once yapilir listede ertesi gun yayinlanir menuler aksam mutlaka yazilsin derim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…