Haydi Yine Yeniden...

Canim tirnagin mi battiki daha once hic yasadinmi yoksa kemik agrisimi tirnak batinca yan tarafi agrir ben ameliyat olmustum kople tirnagi cektiler yandan bes dikisim var insallah onemli biseyin yoktur
yok canım yanından kemik çıkıyor ya bunyon deniyor hani ayakkabı falan giyemiyorsun çıkıntı kemikten dolayı sanırım o ama perşembe kesin öğrenirim

Evet menüler akşam yazılmazsa otokontrol düşer ,menü bildirilince bir şey yenmiyor çünkü

Kızlar çok uykum var gözlerim kapanıyorrr
Benimde uykum var evleri temizledim supur sil banyo wc ovdum yatak odasi halisini sildim aksama kofteli patates yacam onun koftesini yogurdum dahada isler var yavas yavas yapiyorum malum hastayim oksuruk rahat vermiyo ama bir yatsam acayip uyurum

geçmiş olsun tomurcuğum
nette ayak baş parmağında çıkıntı için her iki ayak parmağının arasına lastik geçirip çekip bırakıyorlar tamamen düzelmiş videosunu izlemiştim sen de bir baksana

Benimde uykum var evleri temizledim supur sil banyo wc ovdum yatak odasi halisini sildim aksama kofteli patates yacam onun koftesini yogurdum dahada isler var yavas yavas yapiyorum malum hastayim oksuruk rahat vermiyo ama bir yatsam acayip uyurum
ne yapıyorsun kız kendini bu kadar hırpalıyorsun işleri günlere yay canına yazık gülüm zaten öksürüyormuş az kendine bak
çok geçmiş olsun

benim endokrin doktoru özel hastaneden ayrılınca devlette yeni bir doktora gitmem gerekiyordu ama direk endokrine yollamıyorlar önce dahiliye doktoruna randevu alıp onun yönlendirmesi lazımmış gittik dahiliyeciye o da endokrin hastası diye onay verdi tekrar orası için randevu aldık çarşamba sabahına amann bu devlet hastaneleri de amma meşakkatliymiş
mecbur git gel yapıcaz artık
ben oruç tutmuyorum daha doğrusu tutamıyorum ilaçları alacak vakit yok diye sonra iç organlarda fire verirmiş yine de bende de bir iftar telaşı var ne pişirsem ne yapsam oğluşuma babasına diye :)sahur için tantuni istemişti oğluş yaptım ama iftar için bişey dememişti taze bezelye pişirmeye karar verdim inşallah laf yemem

tekrar geçmiş olsun canım.
benimde Behçet için kullandığım ilaçlar var.8-4-12 saatlerinde alıyordum.doktorumu aradım iftar gece 12 sahur şeklinde alabileceğimi söyledi şükür tutabiliyorum.inşallah yakın saatlerde kullanmamın bir sakıncası olmaz

Selam kızlar nasılsınız? Oruç nasıl gidiyor? Ben acıkmadım şükür ama çok susuz kaldım. Sabahtandır oturmadım. Ev süpür mobilya sil çamaşır bulaşık. Bir de beyazlarım boyanmış çamaşır suyuna bastım ben nerelere gideyim. Gece uyumadım sağolsun oğlum gece 2 de uyandı daha da yatmadı sürekli uyandı iftara kv lere gideceğiz. Oğlan uyansın da bir de oraya yürüyeceğim oy oy bizde durumlar böyle. Menüleri ne zaman yazacağız? tomurcukkk

Hoşgedin canım .biraz istirahat etmeye bak.halsiz bitkin düşme.herşey senin eline bakıyor evde unutma.
iftardan sonra 22-23-hatta 23,30 a kadar bildirelim diye düşünüyorum

Yok tatlım akşam yemeği sonrası yaptığın aralar da bu menu de olacak. sahura kalkmadin mi evdekiler cakmasin diye

Yok tatlım akşam yemeği sonrası yaptığın aralar da bu menu de olacak. sahura kalkmadin mi evdekiler cakmasin diye
sadece annem oruç tutuyor saatimi kurdum annemi kaldırdım tekrar uyudum kuzu :)menünün saati bana çok ters geldi sanki ben anlamadım :) siz ne zamna yazarsanız o zaman yazarız artık kızçeler hala ağrım var regl 3 günü hiç böyle olmazdı ilaç aldım dayanamadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…