- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.181
yok canım yanından kemik çıkıyor ya bunyon deniyor hani ayakkabı falan giyemiyorsun çıkıntı kemikten dolayı sanırım o ama perşembe kesin öğrenirimCanim tirnagin mi battiki daha once hic yasadinmi yoksa kemik agrisimi tirnak batinca yan tarafi agrir ben ameliyat olmustum kople tirnagi cektiler yandan bes dikisim var insallah onemli biseyin yoktur
Evet menüler akşam yazılmazsa otokontrol düşer ,menü bildirilince bir şey yenmiyor çünküKizlar aslinda degisen bisey yok sadece sabah cok erken kahvalti yapiyoruz aksamda normal yiyoruz arada zaten aksama kaliyo ki ben pek ara yapmadigim icin sabah aksam yedigin neyse onu iftardan sonra yazariz kilo bildirimide iftardan once yapilir listede ertesi gun yayinlanir menuler aksam mutlaka yazilsin derim .....
Kızlar çok uykum var gözlerim kapanıyorrr
Keşke olsa nerdeeee,çok zor,eve gidince istirahat ederim biraz.iftara davetliyiz daha ilk günden,oraya gitmeden dinlenirim azcıkUyumaya müsait yer ve zamanın varsa yat uyu kız :) dünyayı sen mi kurtaracaksın
Benimde uykum var evleri temizledim supur sil banyo wc ovdum yatak odasi halisini sildim aksama kofteli patates yacam onun koftesini yogurdum dahada isler var yavas yavas yapiyorum malum hastayim oksuruk rahat vermiyo ama bir yatsam acayip uyurumKızlar çok uykum var gözlerim kapanıyorrr
Benimde uykum var evleri temizledim supur sil banyo wc ovdum yatak odasi halisini sildim aksama kofteli patates yacam onun koftesini yogurdum dahada isler var yavas yavas yapiyorum malum hastayim oksuruk rahat vermiyo ama bir yatsam acayip uyurum
geçmiş olsun tomurcuğumHoş geldin canım.bende perşembe gidicem doktora hem rutin kan tahlillerim var hemde burktuğum ayağımda iyileşme tam olmadı onu göstericem.
ayrıca ayak baş parmağımda çıkıntı ve ağrı kızarıklık gibi bir şey oluştu iki ayak başparmağımda da var.bir de onları sorucam tam basamıyorum ağrıyor
ne yapıyorsun kız kendini bu kadar hırpalıyorsun işleri günlere yay canına yazık gülüm zaten öksürüyormuş az kendine bakBenimde uykum var evleri temizledim supur sil banyo wc ovdum yatak odasi halisini sildim aksama kofteli patates yacam onun koftesini yogurdum dahada isler var yavas yavas yapiyorum malum hastayim oksuruk rahat vermiyo ama bir yatsam acayip uyurum
Sağol kuzum hemen bakıyorumgeçmiş olsun tomurcuğum
nette ayak baş parmağında çıkıntı için her iki ayak parmağının arasına lastik geçirip çekip bırakıyorlar tamamen düzelmiş videosunu izlemiştim sen de bir baksana
tekrar geçmiş olsun canım.benim endokrin doktoru özel hastaneden ayrılınca devlette yeni bir doktora gitmem gerekiyordu ama direk endokrine yollamıyorlar önce dahiliye doktoruna randevu alıp onun yönlendirmesi lazımmış gittik dahiliyeciye o da endokrin hastası diye onay verdi tekrar orası için randevu aldık çarşamba sabahınaamann bu devlet hastaneleri de amma meşakkatliymiş
mecbur git gel yapıcaz artık
ben oruç tutmuyorum daha doğrusu tutamıyorum ilaçları alacak vakit yok diye sonra iç organlarda fire verirmişyine de bende de bir iftar telaşı var ne pişirsem ne yapsam oğluşuma babasına diye :)sahur için tantuni istemişti oğluş yaptım ama iftar için bişey dememişti taze bezelye pişirmeye karar verdim inşallah laf yemem
Hoşgedin canım .biraz istirahat etmeye bak.halsiz bitkin düşme.herşey senin eline bakıyor evde unutma.Selam kızlar nasılsınız? Oruç nasıl gidiyor? Ben acıkmadım şükür ama çok susuz kaldım. Sabahtandır oturmadım. Ev süpür mobilya sil çamaşır bulaşık. Bir de beyazlarım boyanmış çamaşır suyuna bastım ben nerelere gideyim. Gece uyumadım sağolsun oğlum gece 2 de uyandı daha da yatmadı sürekli uyandıiftara kv lere gideceğiz. Oğlan uyansın da bir de oraya yürüyeceğim oy oy bizde durumlar böyle. Menüleri ne zaman yazacağız? tomurcukkk
Yok tatlım akşam yemeği sonrası yaptığın aralar da bu menu de olacak. sahura kalkmadin mi evdekiler cakmasin diyemenüm
kızlar oruçlu değilim
sabah sadece haşlanmış yumurta ve kiraz saplı çay
gündüz sadece su
iftarda
bir tabak mercimek çorbası
salata
yaprak sarma 5 çatal
az pide
sahurda ve bundan sonraki yediklermizide yarın akşam yazacağız anladığım kadarıyla?????
sadece annem oruç tutuyor saatimi kurdum annemi kaldırdım tekrar uyudum kuzu :)menünün saati bana çok ters geldi sanki ben anlamadım :) siz ne zamna yazarsanız o zaman yazarız artık kızçeler hala ağrım var regl 3 günü hiç böyle olmazdı ilaç aldım dayanamadım bugünYok tatlım akşam yemeği sonrası yaptığın aralar da bu menu de olacak. sahura kalkmadin mi evdekiler cakmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?