- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.221
Canim insan orucken iftarda bagzen yediginin farkinda olmuyo hrleki kalabalikta yine iyi tutmussun kendini afiyet olsun allah kabul etsin ..Kizlar kusura bakmayin menum gecikti misafirlikten simdi geldim eve menu yazip namaz kilip hemen yatmam lazim sabah is var
Sahur
2 yk kiymali yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
domates salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
2 yk pilav
2 yk etli turlu
2 dilim kasarli pide
3 yaprak 3 lahana sarmasi
1 bardak limonata
kivircik salata
cok abarttim iftarda farkindayim ac da degildim fazla ama cok kalabalikti nasil gitti anlamadim.su 2 litreyi gecti.
bir duzen oturtacagim insallah
Menun sahane olmus canim afiyet olsun ..allah kabul etsin ..Sahur
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 1 bardak kayısı suyu,bikaç çiğ badem, 2 gün kurusu
Iftar
1 kase yayla çorba, 3 yaprak sarma, 2 yemek kaşığı barbunya, salata, yoğurt,2 ısırık pide,4 kayısı, 5-6 kiraz
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
Suyu ölçnedim ama az oldu sanırım
Hatalarimizi gormek icin yaziyoruz fistik menu vermemek olurmu hic yazki bir daha ayni hataya dusme hem ilk gun olur oyle ...Ben vermek istemiyorummm ilk gün menümüüüüü :) beyime uydum yedim ekmek kadayıfı bile yedimve şimdi çatlıyorum. midem de taş var sanki. inşallah bugün düzeni oturtcammm
Hatalarimizi gormek icin yaziyoruz fistik menu vermemek olurmu hic yazki bir daha ayni hataya dusme hem ilk gun olur oyle ...
Canim hos geldin ozlettin kendini doguma az kaldi pasanin ismi bellimi iyisin insallah dogumdan sonra toparlaninca gel pasadan vakit kalirsaIyiyim canım bebisimde iyi sende iyisin insallah
Helal olsun valla tutmussun kendini Tebrikler canım. Afiyet olsun..Sahur
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 1 bardak kayısı suyu,bikaç çiğ badem, 2 gün kurusu
Iftar
1 kase yayla çorba, 3 yaprak sarma, 2 yemek kaşığı barbunya, salata, yoğurt,2 ısırık pide,4 kayısı, 5-6 kiraz
Ara
Ilk gün olur canım böyle can sikmaya gerek yok olmuş bir kere. Bugün için sadece çok dikkat et. Yavaş yavaş ye o zaman daha çabuk doyarsin. Birde sahurda kahvaltıyi öneriyorlar hem protein hemde yağ yakimi içinSahuır 02:30 1 kepçe tavuk suyuna çorba
fırında köfte patates 1 tabak
2 yk pilav
iftar 1 kase mercimek çorba
6-7 yk taze fasulte
4 yk pilav 7-8 yk ciğer kavurma 3-4 dilim ekmek
avuç içi kadar ekmek kadayıfı
şekersiz çay
45 dk yürüyüş 2,5-3 litre su
Helal olsun valla tutmussun kendini Tebrikler canım. Afiyet olsun..
Ilk gün olur canım böyle can sikmaya gerek yok olmuş bir kere. Bugün için sadece çok dikkat et. Yavaş yavaş ye o zaman daha çabuk doyarsin. Birde sahurda kahvaltıyi öneriyorlar hem protein hemde yağ yakimi içinsuyun mükemmel..
Herşeyden azar azar yemişsin,güzel menü genel itibariyle canımMenum
11 30
Iki dilim ekmek
Biraz kasar
Nane
Salatalik
Sekersiz cay
14 00
Bir avuc erik
16 00
Bir dilim ekmek
Bir dilim kasar
20 22
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Bes kofte cok ufakti kofteler
Uc parca patates
El ici kadar pide
Salata
Su
Iki litre
bir düzen oturtacağız canım dediğin gibi ilk gün hafif kaçamaklarımız oldu,sahurun çok iyi senin de...Menüm
Sahur 2.00: 1 has yumurta, 3 zeytin
1 hurma, 2 çatal peynir
1 bardak süt
1 dilim tam b ekmek üzerine kaymak bal, domates salatalık
Iftar 20.20: 1 kase çorba 1 hurma
2 İslim köfte 3 kaşık b pilavı
El kadar pide(dayanamadım çok güzel görünüyordu)
1 bardak ev yapımı vişne hosafı
Salata, 1 dilim karpuz
Ara : Türk Kahvesi
Su 2 litre
Yarın daha güzel menu verecem inş pideye dayansaydim süper olacaktı
Valla bravo fıstık,özellikle iftarın harika görünüyorSahur
2 yumurta tavada, 1 dilim peynir, birkaç dilim karpuz, el kadar pide, krem peynir, 1 kupa süt, 1 zeytin
İftar
1,5 kepçe ayran çorbası, izmir köfte (3 köfte,1-2 küçük patates), yeşil salata, közlenmiş patlıcan yoğurtlu 1-2 kaşık
Ara
şekersiz çay, 1 kare çikolata
30 dk yürüyüş
Su 2,5 lt olur sahura kadar
iki ısırık pideyle kalmışsın sürper irade,güzel menüSahur
Iftar
Ara
bir süre sonra düzenimiz oturacak canım,çok kafaya takılacak bir menü değil zatenSahuır 02:30 1 kepçe tavuk suyuna çorba
2 yk pilav
6-7 yk taze fasulte
şekersiz çay
Bende sahurda yiyip yattığım için rahatsız oluyorum karbonhidrattan.ama iftarda da minimum tutulmalı galiba.çünkü iftarda da fazla kaçınca yakması zor oluyor yatana kadar.Yahu sahurda bir dilim ekmekle nasıl durdunuz?? Akşamın evet biraz fazla olmuş canım farkındasın zaten :) hiç değilse pilav olmasaymış iyiymiş. Bir de bişi sorcam sahurda mı ekmek yenmeli iftarda mı sence? Ben sahurda yemeyi tercih ettim. Çünkü tüm gün onunla durucaz.
Hoş geldin özlettin kendini,herşey yolundaymış çok sevindim canım.Az kaldı galiba doğuma?Sağlıkla kucağına alırın inşallah,haberdar edersin bizi doğumdan sonra...Iyiyim canım bebisimde iyi sende iyisin insallah
Biraz ekmek ve pilavi kacirmissin o kadar bu aksam daha dikkatli yersin hem emziriyodun dimi bebisi coktann yanmis gitmistir afiyet olsun allah kabul etsin canim ..Sahuır 02:30 1 kepçe tavuk suyuna çorba
2 yk pilav
6-7 yk taze fasulte
şekersiz çay
Bende sahurda yiyip yattığım için rahatsız oluyorum karbonhidrattan.ama iftarda da minimum tutulmalı galiba.çünkü iftarda da fazla kaçınca yakması zor oluyor yatana kadar.
aslında dediğin gibi sahurda yediğimizi gün içinde yakma imkanımız daha fazla.
Bende dün sahuru sadece yumurta ve peynirle yaptım.iftarda çok yedim çünkü acıkamadım ki sahura kadar.Ben de öyle düşündüm canım ama bakalım deneye yanıla görcez. Oruçtan önceki gün az da olsa eksideydim bakalım yarın kaç gelicem :)
Bende dün sahuru sadece yumurta ve peynirle yaptım.iftarda çok yedim çünkü acıkamadım ki sahura kadar.
İftarda pide kokusuna dayanılmıyor,yoksa yemeklerle ilgili kontrolde sorun yok
Ben ben benAcıkan var mııııı :)
Ben sofranın başına geçene kadar açlık susuzluk hissetmiyorum.pide kokusu hafif acıktırıyor.Acıkan var mııııı :)
Acıkan var mııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?