- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.261
Aaaa inanmiyorum yaa tuh cok uzuldum simdi.insallah bulunur canim.hayirli haberlerini bekliyoruz.Allahim bu gece bisey var ya az once kayinvalideler aradi esimin anneannesi kayipmis evden cikmis gitmis kadin ..birde alzaymr hastasi iki ay oldu teshis konulali kadin yok ortada lutfen dua edin kizlar bulunsun bir an once
Ahh canim ben hastaligini ogrendigim gunden beri diyorum dinlemediler bak simdi kadin kayip ne olcak simdi kendini bilmeden km lerce yuruyebiliyomus bu tur hastalar allahim insallah biran once bulunur off gece geceAaaa inanmiyorum yaa tuh cok uzuldum simdi.insallah bulunur canim.hayirli haberlerini bekliyoruz.
koluna sevgi izi yaptirsalar ya.o zaman kaybolsa da hemen ailesi bulunup haber veriliyor...
Allahım yarsımcınız olsun mübarek ramazan ayı inşallah güzel haberler üzüldümAllahim bu gece bisey var ya az once kayinvalideler aradi esimin anneannesi kayipmis evden cikmis gitmis kadin ..birde alzaymr hastasi iki ay oldu teshis konulali kadin yok ortada lutfen dua edin kizlar bulunsun bir an once
Saol canim alah razi olsun ..Allahım yarsımcınız olsun mübarek ramazan ayı inşallah güzel haberler üzüldüm
Insallah canim tum aile disarda oglumuyudu cok sukur ama anneanne halen yok tum emniyet ariyo kadin yok yaaangelina35 canım Rabbim aksaminizi hayra çıkarsın. Oglusa ferahlık versin, babaanne de sağ salim bulunsun inşallah bizi de haberdar et canım
Sabah daha saglam kahvalti yapsaydin keske canim.aksama kadar ara ogunsuz durmussun oruclu gibi.aksam menun guzelSabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Insallah bulunur canim ya inan aklim teyzede kaldi.aksamdan beri onu dusunuyorum.madem oyle bir rahatsizligi var niye goz kulak olmuyolar ki.bizim bi tanidik teyze de alzehimer hastasi.ogluyla gelini ve torunu gece sirayla nobet tutuyorlar basinda.Insallah canim tum aile disarda oglumuyudu cok sukur ama anneanne halen yok tum emniyet ariyo kadin yok yaa
Iftarin da sahurunda cok guzel dengeli .tatlin da hafifmis hakkaten tam fresh yaz tatlisiMenüm kızlar:
Sahur
1,5 yumurta tavada, 1 dilim peynir, 1 bardak süt, 2 dilim tb ile yağsız tost, 2 dilim karpuz
İftar
2 kepçe mantar çorbası, 7-8 kaşık ciğer sote, bol yeşillikli salata, 2 kaşık havuç tarator, 1/2 bardak ayran, 2 lokma pide
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Ara
1/2 şeftali tatlısı üzerine sade dondurma, bitki çayı
2,5 lt su
şeftali tatlısı dediğim az şeker ve tarçınla pişirdim şeftalileri. üzerine de az dondurma koydum. hafif bir yaz tatlısı oldu :) 3 şeftali yani 6 parça şeftaliye 1,5 kaşık şeker ve az tarçın serpip pişirdim.
Cok sukur bulundu canimmm kayinvalide eltiye gitmis bir sokak var aralarinda kayinpederle anneanne evdeymis kapiyi falan hep kitlemis gitmis kayinpeder uyuyunca nasil olduysa bulmus acmis kapiyi cikip gitmis esim emniyeti aramis tum cami cikislarini tuttular enson bir marketin onunde bulmuslar esim yanina gidene kadar emniyet eve getirmis cok sukur rabbim kimsenin akil sagligini almasin cok zor gercekten aksamdan beri aklimiz cikti oglumda vardi bisey zaten hissettimi ne oldu cocugu susturamadik agla agla ici cikti simdi derin derin uyuyo ne geceydi yaa .....Insallah bulunur canim ya inan aklim teyzede kaldi.aksamdan beri onu dusunuyorum.madem oyle bir rahatsizligi var niye goz kulak olmuyolar ki.bizim bi tanidik teyze de alzehimer hastasi.ogluyla gelini ve torunu gece sirayla nobet tutuyorlar basinda.
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk kiymali semizotu yemegi
4 yk tavuk taslik
karisik salata
1 lokma pide ( susamli yerinden bir kucuk kare)
Su sahurda baya ictim yatana kadar 3 e yakin olur
Ay hadi gözünüz aydın. Bununla geçmiş olsun canım.Cok sukur bulundu canimmm kayinvalide eltiye gitmis bir sokak var aralarinda kayinpederle anneanne evdeymis kapiyi falan hep kitlemis gitmis kayinpeder uyuyunca nasil olduysa bulmus acmis kapiyi cikip gitmis esim emniyeti aramis tum cami cikislarini tuttular enson bir marketin onunde bulmuslar esim yanina gidene kadar emniyet eve getirmis cok sukur rabbim kimsenin akil sagligini almasin cok zor gercekten aksamdan beri aklimiz cikti oglumda vardi bisey zaten hissettimi ne oldu cocugu susturamadik agla agla ici cikti simdi derin derin uyuyo ne geceydi yaa .....
Menüm
Sahur: 1.5 has yumurta, 1 hurma
3 zeytin 2 çatal peynir
Dom, salatalık, 1 dilim karpuz
1 bardak süt
Iftar: 1 kepçe çorba
2 kepçe Madımak yemeği
6 küçük köfte 3 kaşık pilav, 5 çatal patateş
Salata, 3 lokma pide, 1 bardak ayran
Ara: yarım dilim kadayıf tatlısı
2.5 litre su
10 00
Avuc ici kadar pide
Dort kup kasar
Uc zeytin
Iki tane sivri biber
Sekersiz cay
14 00
Uc tane erik
Yarim avuc leblebi
20 23
Bir kepce corba
Uc kasik patlican oturtma
Iki kasik pilav
Bir kase cacik
Salata
Bir tane balparmak tatlisi (kendim yaptim ufakti )
Su 2, 5 oldu icerim daha
Sahur
2 haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt
Iftar
1 kase yayla çorba, 3 tekirdağ köfte, 2 yaprak sarma, 1 dilim patates, karpuz, 2 tulumba, az çiğ badem kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su hedefliyorum
30 dk eliptik bisiklet
15 dk koşu bandı
10 dk ev egzersizi yapıldı
Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Saol canim cok sukur binlerce sukur ..Ay hadi gözünüz aydın. Bununla geçmiş olsun canım.
Canim hos geldin ozlettin kendini doguma az kaldi pasanin ismi bellimi iyisin insallah dogumdan sonra toparlaninca gel pasadan vakit kalirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?