Haydi Yine Yeniden...

sabah 11
çeyrek ekmeğe yumurta peynir domates salatalık

14 :10
1 büyük bardak sıcak süte tarçın (içmez olaydımmm)

15 :00
maden suyuna limon (içmezzz olaydımmm:)))

iftar saati
yarım kase yayla çorbası
5 etsiz çiğköfte marul
2 et köfte
3 kaşık semizotu salatası
2 bardak ayran

ya süt ya maden suyu ikiside olabilir hala midemin ağrısına kıvranıyorum sırtıma vuruyor ağrı açken başlıyor yiyince geçecek sanıyorum daha da artıyor bu aralar galiba stres mideme vuruyor stres yapacak bişey de yok aslında biri beni dövsün yaaaa

ayyy gülüm yaa kıyamam senin malum dönem zamanı değil mi migrenin hem ondan hem de aç kalınca tutuyor rabbim şifa versin çok zor mükafatını arttırsın rabbim
menün sadece biraz kalabalık görünmüş miktar olarak abartı hiç bir şey yok afiyet şifa olsun gülüm

maşallah maşallah oruç tutup iftarda nefsine söz geçirip hiç abartmadan yemişsin afiyet olsun canımcımm

akşamın az diyecektim haşlanmış mısırı görünce vaz geçtim güzel tıkayıp tok tutar ohh misss afiyet olsun :))

aşmışım demişsin de gülüm sadece fanta ta fazlalık gibi geldi benim gözüme senin gözüne ne fazla geldi de aşmışım dedin kızzz:))

kızlar bence ramazan dan dolayı azcık daha hoş görülü olalım belki gelemeyen olur hastalanmıştır beklenmeyen misafiri gelmiştir ya da gitmesi gereken yer olmuştur tüm düzen bozuluyor ramazan da uykusuzluk çok zor
rahmetli ananem bana insan uzun süre uykusuz kalınca hayvan gibi oluyor demişti:)) o ne demek anane dediğim de yani düşünemez anlayamaz sadece iç güdüsel hareket eder seme gibi olur kızım demişti :)benim sıpa bebeyken 20 saate yakın ağlardı toplam 4 saat uyur uyumazdı ben uykusuzluktan bi tuhaf olmuştum da o zaman demişti

şimdi bile uykusuz kalıyorum diye tüm gün kafam bulanık ee içinizde çalışanlar küçük çocukları olanlar çok o yüzden çok görmemek lazım azcık azcık idare edicez birbirimizi değil mi güllerim bir tanelerim benimmmmm

Onda o kadar şeker var mı canım ya
Olmazmi canim kola gibi cok zararli hazir meyve suyunda bir cay bardagi var cok cok zararli gecen sene bizim gelin bir ayda on kilo aldi o buzlu caymidir nedir oo nedenle artik oda icmiyo uyarmistim ben onu cok sicak diye iciyodu bir siseyi kendi hergun bide icmeyin canim en guzeli su ayran salgam ev yapimi meyve sulari gerisi zararrr ...

didiler çok şekerli dün ki içtiğim ondan değildi tadsızdı valla karanlıkta dışarda içtim üstünde belkide şekeri azaltılmış v.s. yazıyordu görmedim ama ıcetea ydi o kadar şeker olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden meyveli sodadan daha tadsızdı çünkü bende içtim gitti tühhh bir daha içmem o kadar şeker varmış ağzıma sürmem

Oyyy kiyamam okadar mi kotu oldun canimm rabbim sifa versin sana cok uzuldum orucken ilacta alamiyosun haliyle rabbim insallah bu gunun mukafatini ahirette versin canim ...menu yine cok guzel gercekten afiyet olsun ..

Aaaa sahursuzmu kaldinizz tuhhh aksamki menun zaten super dunyayi yesen batmazdi gozume sahursuz oruc tutmussun cunku afiyet olsun canim ..

Afiyet olsun canim regl olmana ragmen gayet iyi bir menu ayrica kadayifli muhallebiyide cok severim benn ohh sifa olsun sanada afiyet olsun ....

Sahurun cok guzel biraZ pilavi kacirmissin yrmezdin sen pek pilav kalabalikta istahin artmistir birde sahil kenarinda olsun canim haslanmis misir yemissin o seni yine ishal yapar hopp gider yediklerin ...afiyet olsun sifa olsun insallah ...

Afiyet olsun kuzum migde deme banaaaa en cok ben cekerim simdi okuyunca sanki benim migde hortladi o kadar hissettim yani cok gecmis olsun bana yogurt iyi geliyo belki sanada iyi gelir menunde cok guzel bu arada

Valla didiyi falan bilmemde bir okulun koridoruna bos kutulari yapistirmislar icinede hep sinin icindeki seker oranini koymuslar bende gorunce sok olmustum o nedenle icmeyin canim ya amaann ben zati hic icemem soguk cay arada fanta oda yarim bardak falan migdede el vermiyo zaten icmemek saglik kuzumm ...

Bende menuyu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kelce tarhana
Bes alti tane incecik sarma
Dort kasik et kavurma
Iki kasik pilav
Bir lokma kurufasulye tadina baktim
Salata
Yarim bardak ev yapimi visne suyu
Uc lokma pide
Ara
Bir dilim baklava
Ara
Iki dilim karpuz
Uc tane kiraz
Su iki litre oldu halen iciyorumm
Aboooo ne cokkk yemisimmmmm daha kayinvalideler eltimler cagiracakmis ne zaman musaitseniz haber verin demis kayinvalidee yandimm bennn neyse bu ilk ve son olsin insallahh yoksa geri kilo alirimm dimi

Dun listemiz yayinlanmadi galiba isler karismis biraz simdi nasil olcak kilo bildirim gunu eski gunumuzmu olsa acaba tekrar kafamda bin birr sorularr oyle olsa simdi hem cuma hem carsamba bildirim vermis olcaz kilo verebilirmiyizki o kadar kisa surede off off bu ise bugun cozum getirelim bence kizlar

hahahah allah hayrını versin ramazan da iftara çağıranın var sen kilo alırım diye korkuyorsun çorbadan hemen sonra sofradan bir bahaneyle kalk namaz kılıyorsan namaza yoksa wc ye ne biliyim işte kalk 5 dakika sonra zaten tıkanıyorsun iştah falan kalmıyor zoraki yiyorsun :))
menü güzel karpuzdan korkma gülüm yiyebildiğin kadar ye ödem düşmanıdır karpuz

Hepinize gunaydinnnnnnn uyuyormusunuz bakiyimmm ben erkenciyim erkenden kaldirdi kucuk sipaa hepinize mutlu pazarlarrr diliyorumm ......
sabah 5 e doğru yatınca anca kalktım şükür mide ağrım gitmiş :))
günaydıııınnnnnnnn mutlu pazarlar sana da gecikmeli de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…