- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.861
ayyy gülüm yaa kıyamam senin malum dönem zamanı değil mi migrenin hem ondan hem de aç kalınca tutuyor rabbim şifa versin çok zor mükafatını arttırsın rabbimSlm kızlar menümü vereyim:
sahur
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
1 kase kiraz
1 hurma
İftar
2 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 1 kaşık barbunya, 1 küçük muska börek, çiğ köfte, yeşillik, birkaç kiraz, 1-2 çatal mantı
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Kızlar çiğköfteyi bu sefer dün arkadaşlar getirdive bir sürü almışlar yemesem olmazdı sahurum da az olmuştu hiç iştahım yoktu midem bulanıyordu zorla onları yedim. zaten migrenim tuttu meğerse kriz geliyormuş anlamadım malesef. bugün perişan oldum ağrıdan ağlamaktan gözlerim şişti zor ettim iftar saatini Allah tüm hastalara şifa versin. Kimseye vermesin bu hastalığı çok beter bişey. tabi beterinden korusun ama kriz gelince kendimi kaybediyorum. hala da çok ağrıyor ama az hafifledi elhamdülillah.
maşallah maşallah oruç tutup iftarda nefsine söz geçirip hiç abartmadan yemişsin afiyet olsun canımcımmSahur öncesi karpuz yedikten sonra çocukları uyuturken uyuya kalmışım
Iftar
1 kase mercimek çorbası, vali kebabının yarısı pilavsız tarafından, ayran, dondurma
Türk kahvesi, azcıkta kadayif tatlısı
2.5 litre su
akşamın az diyecektim haşlanmış mısırı görünce vaz geçtim güzel tıkayıp tok tutar ohh misss afiyet olsun :))Menumu vereyim
Sabah 11.00: 1 dilim ekmek
1 yumurta 3 zeytin kk peynir
Ara 15.30: 2 k kayısı, 3 hurma 3 ceviz içi
Şekersiz Nescafe
Aksam 20.30: 1 kepçe taze fax
4 kaşık kıyma soslu makarna
Salata 1 bardak ayran
Ara: 1 k dilim kadayıfli muhallebi
Ara: haşlanmış mısır kiraz
2.5 litre su
aşmışım demişsin de gülüm sadece fanta ta fazlalık gibi geldi benim gözüme senin gözüne ne fazla geldi de aşmışım dedin kızzz:))Kv tarafinin buyuk iftar yemegi vardi sahilde.gec donduk kizlar kusura bakmayin.
Sahur
tavada 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 dilim kasarli pide
avuc ici pide
iftar
yarim kase mercimek corbasi
5 yk tavuk sote
1 kase kadar pilav
3 lokma pide
2 kucuk tulumba tatlisi
1 bardak ayran
1 barfak fanta
sahilde 2 top dondurma ve 1 haslanmis misir.
su az oldu sanirim 2 litre falandir
bugun bomba bi menu oldu hakkaten asmisim biraz sinirlari
Yok canim migren yok ama reglde oluyo son iki yildir sanada rabbim sifa versin insallah ..Sende de mi migren vardı canım benim regl dönemi hep böyle uff
Olmazmi canim kola gibi cok zararli hazir meyve suyunda bir cay bardagi var cok cok zararli gecen sene bizim gelin bir ayda on kilo aldi o buzlu caymidir nedir oo nedenle artik oda icmiyo uyarmistim ben onu cok sicak diye iciyodu bir siseyi kendi hergun bide icmeyin canim en guzeli su ayran salgam ev yapimi meyve sulari gerisi zararrr ...Onda o kadar şeker var mı canım ya
didiler çok şekerli dün ki içtiğim ondan değildi tadsızdı valla karanlıkta dışarda içtim üstünde belkide şekeri azaltılmış v.s. yazıyordu görmedim ama ıcetea ydi o kadar şeker olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden meyveli sodadan daha tadsızdı çünkü bende içtim gitti tühhh bir daha içmem o kadar şeker varmış ağzıma sürmemOlmazmi canim kola gibi cok zararli hazir meyve suyunda bir cay bardagi var cok cok zararli gecen sene bizim gelin bir ayda on kilo aldi o buzlu caymidir nedir oo nedenle artik oda icmiyo uyarmistim ben onu cok sicak diye iciyodu bir siseyi kendi hergun bide icmeyin canim en guzeli su ayran salgam ev yapimi meyve sulari gerisi zararrr ...
Oyyy kiyamam okadar mi kotu oldun canimm rabbim sifa versin sana cok uzuldum orucken ilacta alamiyosun haliyle rabbim insallah bu gunun mukafatini ahirette versin canim ...menu yine cok guzel gercekten afiyet olsun ..Slm kızlar menümü vereyim:
sahur
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
1 kase kiraz
1 hurma
İftar
2 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 1 kaşık barbunya, 1 küçük muska börek, çiğ köfte, yeşillik, birkaç kiraz, 1-2 çatal mantı
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Kızlar çiğköfteyi bu sefer dün arkadaşlar getirdive bir sürü almışlar yemesem olmazdı sahurum da az olmuştu hiç iştahım yoktu midem bulanıyordu zorla onları yedim. zaten migrenim tuttu meğerse kriz geliyormuş anlamadım malesef. bugün perişan oldum ağrıdan ağlamaktan gözlerim şişti zor ettim iftar saatini Allah tüm hastalara şifa versin. Kimseye vermesin bu hastalığı çok beter bişey. tabi beterinden korusun ama kriz gelince kendimi kaybediyorum. hala da çok ağrıyor ama az hafifledi elhamdülillah.
Aaaa sahursuzmu kaldinizz tuhhh aksamki menun zaten super dunyayi yesen batmazdi gozume sahursuz oruc tutmussun cunku afiyet olsun canim ..Sahur öncesi karpuz yedikten sonra çocukları uyuturken uyuya kalmışım
Iftar
1 kase mercimek çorbası, vali kebabının yarısı pilavsız tarafından, ayran, dondurma
Türk kahvesi, azcıkta kadayif tatlısı
2.5 litre su
Afiyet olsun canim regl olmana ragmen gayet iyi bir menu ayrica kadayifli muhallebiyide cok severim benn ohh sifa olsun sanada afiyet olsun ....Menumu vereyim
Sabah 11.00: 1 dilim ekmek
1 yumurta 3 zeytin kk peynir
Ara 15.30: 2 k kayısı, 3 hurma 3 ceviz içi
Şekersiz Nescafe
Aksam 20.30: 1 kepçe taze fax
4 kaşık kıyma soslu makarna
Salata 1 bardak ayran
Ara: 1 k dilim kadayıfli muhallebi
Ara: haşlanmış mısır kiraz
2.5 litre su
Sahurun cok guzel biraZ pilavi kacirmissin yrmezdin sen pek pilav kalabalikta istahin artmistir birde sahil kenarinda olsun canim haslanmis misir yemissin o seni yine ishal yapar hopp gider yediklerin ...afiyet olsun sifa olsun insallah ...Kv tarafinin buyuk iftar yemegi vardi sahilde.gec donduk kizlar kusura bakmayin.
Sahur
tavada 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 dilim kasarli pide
avuc ici pide
iftar
yarim kase mercimek corbasi
5 yk tavuk sote
1 kase kadar pilav
3 lokma pide
2 kucuk tulumba tatlisi
1 bardak ayran
1 barfak fanta
sahilde 2 top dondurma ve 1 haslanmis misir.
su az oldu sanirim 2 litre falandir
bugun bomba bi menu oldu hakkaten asmisim biraz sinirlari
Afiyet olsun kuzum migde deme banaaaa en cok ben cekerim simdi okuyunca sanki benim migde hortladi o kadar hissettim yani cok gecmis olsun bana yogurt iyi geliyo belki sanada iyi gelir menunde cok guzel bu aradasabah 11
çeyrek ekmeğe yumurta peynir domates salatalık
14 :10
1 büyük bardak sıcak süte tarçın (içmez olaydımmm)
15 :00
maden suyuna limon (içmezzz olaydımmm:)))
iftar saati
yarım kase yayla çorbası
5 etsiz çiğköfte marul
2 et köfte
3 kaşık semizotu salatası
2 bardak ayran
ya süt ya maden suyu ikiside olabilir hala midemin ağrısına kıvranıyorum sırtıma vuruyor ağrı açken başlıyor yiyince geçecek sanıyorum daha da artıyor bu aralar galiba stres mideme vuruyor stres yapacak bişey de yok aslında biri beni dövsün yaaaa
Valla didiyi falan bilmemde bir okulun koridoruna bos kutulari yapistirmislar icinede hep sinin icindeki seker oranini koymuslar bende gorunce sok olmustum o nedenle icmeyin canim ya amaann ben zati hic icemem soguk cay arada fanta oda yarim bardak falan migdede el vermiyo zaten icmemek saglik kuzumm ...didiler çok şekerli dün ki içtiğim ondan değildi tadsızdı valla karanlıkta dışarda içtim üstünde belkide şekeri azaltılmış v.s. yazıyordu görmedim ama ıcetea ydi o kadar şeker olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden meyveli sodadan daha tadsızdı çünkü bende içtim gitti tühhh bir daha içmem o kadar şeker varmış ağzıma sürmem
hahahah allah hayrını versin ramazan da iftara çağıranın var sen kilo alırım diye korkuyorsun çorbadan hemen sonra sofradan bir bahaneyle kalk namaz kılıyorsan namaza yoksa wc ye ne biliyim işte kalk 5 dakika sonra zaten tıkanıyorsun iştah falan kalmıyor zoraki yiyorsun :))Bende menuyu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kelce tarhana
Bes alti tane incecik sarma
Dort kasik et kavurma
Iki kasik pilav
Bir lokma kurufasulye tadina baktim
Salata
Yarim bardak ev yapimi visne suyu
Uc lokma pide
Ara
Bir dilim baklava
Ara
Iki dilim karpuz
Uc tane kiraz
Su iki litre oldu halen iciyorumm
Aboooo ne cokkk yemisimmmmm daha kayinvalideler eltimler cagiracakmis ne zaman musaitseniz haber verin demis kayinvalidee yandimm bennn neyse bu ilk ve son olsin insallahh yoksa geri kilo alirimm dimi
sabah 5 e doğru yatınca anca kalktım şükür mide ağrım gitmiş :))Hepinize gunaydinnnnnnn uyuyormusunuz bakiyimmm ben erkenciyim erkenden kaldirdi kucuk sipaa hepinize mutlu pazarlarrr diliyorumm ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?