- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.841
Sahur çok az iftar dengeli olmuş ağrın için üzüldüm kriz gelince benimde gözüm bişey görmüyor geçmiş olsun arkadaşım bu arada liste yayınlanmadıSlm kızlar menümü vereyim:
sahur
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
1 kase kiraz
1 hurma
İftar
2 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 1 kaşık barbunya, 1 küçük muska börek, çiğ köfte, yeşillik, birkaç kiraz, 1-2 çatal mantı
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Kızlar çiğköfteyi bu sefer dün arkadaşlar getirdive bir sürü almışlar yemesem olmazdı sahurum da az olmuştu hiç iştahım yoktu midem bulanıyordu zorla onları yedim. zaten migrenim tuttu meğerse kriz geliyormuş anlamadım malesef. bugün perişan oldum ağrıdan ağlamaktan gözlerim şişti zor ettim iftar saatini Allah tüm hastalara şifa versin. Kimseye vermesin bu hastalığı çok beter bişey. tabi beterinden korusun ama kriz gelince kendimi kaybediyorum. hala da çok ağrıyor ama az hafifledi elhamdülillah.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Umarım geçer de yarın rahat edersin. Menun ise harika canım kusursuzSlm kızlar menümü vereyim:
sahur
1 kase kiraz
1 hurma
İftar
2 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 1 kaşık barbunya, 1 küçük muska börek, çiğ köfte, yeşillik, birkaç kiraz, 1-2 çatal mantı
Ara
bitki çayı
2-2,5 lt su
Kızlar çiğköfteyi bu sefer dün arkadaşlar getirdive bir sürü almışlar yemesem olmazdı sahurum da az olmuştu hiç iştahım yoktu midem bulanıyordu zorla onları yedim. zaten migrenim tuttu meğerse kriz geliyormuş anlamadım malesef. bugün perişan oldum ağrıdan ağlamaktan gözlerim şişti zor ettim iftar saatini Allah tüm hastalara şifa versin. Kimseye vermesin bu hastalığı çok beter bişey. tabi beterinden korusun ama kriz gelince kendimi kaybediyorum. hala da çok ağrıyor ama az hafifledi elhamdülillah.
Sahur olmadığı için iftar az geldi canım. Afiyet olsun :)Sahur öncesi karpuz yedikten sonra çocukları uyuturken uyuya kalmışım
Iftar
1 kase mercimek çorbası, vali kebabının yarısı pilavsız tarafından, ayran, dondurma
Türk kahvesi, azcıkta kadayif tatlısı
2.5 litre su
Çok severim muhallebili tatlı menü bana yerinde geldi afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah 11.00: 1 dilim ekmek
1 yumurta 3 zeytin kk peynir
Ara 15.30: 2 k kayısı, 3 hurma 3 ceviz içi
Şekersiz Nescafe
Aksam 20.30: 1 kepçe taze fax
4 kaşık kıyma soslu makarna
Salata 1 bardak ayran
Ara: 1 k dilim kadayıfli muhallebi
Ara: haşlanmış mısır kiraz
2.5 litre su
Sanki oda gidecek gibi geliyor kilo bildirimi de yapmadı anlamadım bu işibrcnmm canim senin istegin uzerine bildirimleri cumaya aldik ve ben senden birsey rica etmistim yanlis hatirlamiyorsam.yogunsun biliyorum ozellikle kizindan dolayi uyku problemlerin var.eger bu ara devam edemeyeceksen sen de zeynep gibi izne cik istersen.
liste gelmedi hala gunluk sistemimiz de karisti acikcasi biraz...
Valla ne diyecegimi bilemiyorum Melrinim.aza koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almiyor.en iyisi cok derin yorumlara girmeyeyim ben.gercekten saskinim acikcasi...Sanki oda gidecek gibi geliyor kilo bildirimi de yapmadı anlamadım bu işi
Cok gecmis olsun canim ya kiyamam sana agkatti demek o derece.rabbim sifani versin tez zamandamiyiki yemissin cigkofteyi menun hafif ki zatenSlm kızlar menümü vereyim:
sahur
1 kase kiraz
1 hurma
İftar
Ara
bitki çayı
2-2,5 lt su
Malum sahurun az canim.iftar menun gayet iyi olmus.sahursuz tutmasi zor olsa gerekSahur öncesi karpuz yedikten sonra çocukları uyuturken uyuya kalmışım
Iftar
1 kase mercimek çorbası, vali kebabının yarısı pilavsız tarafından, ayran, dondurma
2.5 litre su
Iftarin da sahurun da gayet yerinde tatlim.afiyet seker olsun arkadasimaMenumu vereyim
Şekersiz Nescafe
Salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Sanki oda gidecek gibi geliyor kilo bildirimi de yapmadı anlamadım bu işi
Menumu vereyim
Şekersiz Nescafe
Salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Tomurcugum ramazanda bi Düzen olamadı sanki sende menu bakımından. Bu bu hafta Son olsun tamam mı geri kalan günlerde süper menüler bekliyorum arkadaşımKv tarafinin buyuk iftar yemegi vardi sahilde.gec donduk kizlar kusura bakmayin.
Sahur
tavada 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 dilim kasarli pide
avuc ici pide
iftar
yarim kase mercimek corbasi
5 yk tavuk sote
1 kase kadar pilav
3 lokma pide
2 kucuk tulumba tatlisi
1 bardak ayran
1 barfak fanta
sahilde 2 top dondurma ve 1 haslanmis misir.
su az oldu sanirim 2 litre falandir
bugun bomba bi menu oldu hakkaten asmisim biraz sinirlari
Sahur öncesi karpuz yedikten sonra çocukları uyuturken uyuya kalmışım
Iftar
2.5 litre su
Valla canım o çok derin yorumlara birkaç gün önce tartı günü degisince bi giresim geldi benim ve tabi kilo bildiriminden sonraki malum durum olusunca. Ama bende tuttum kendimi. Fedakarliklar karşılıklı olmalı sen yapıyorsun karşıda tık yok. Olmaz öyle... yoğunluk yorgunluk uykusuzluk olaylarına hiç girmeyeyim valla borçlu cikartirim herkesi :)))Valla ne diyecegimi bilemiyorum Melrinim.aza koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almiyor.en iyisi cok derin yorumlara girmeyeyim ben.gercekten saskinim acikcasi...
Kv tarafinin buyuk iftar yemegi vardi sahilde.gec donduk kizlar kusura bakmayin.
Sahur
tavada 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 dilim kasarli pide
avuc ici pide
iftar
yarim kase mercimek corbasi
5 yk tavuk sote
1 kase kadar pilav
3 lokma pide
2 kucuk tulumba tatlisi
1 bardak ayran
1 barfak fanta
sahilde 2 top dondurma ve 1 haslanmis misir.
su az oldu sanirim 2 litre falandir
bugun bomba bi menu oldu hakkaten asmisim biraz sinirlari
Cok gecmis olsun canim ya kiyamam sana agkatti demek o derece.rabbim sifani versin tez zamandamiyiki yemissin cigkofteyi menun hafif ki zaten
Valla ne diyecegimi bilemiyorum Melrinim.aza koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almiyor.en iyisi cok derin yorumlara girmeyeyim ben.gercekten saskinim acikcasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?