Haydi Yine Yeniden...

Sahur çok az iftar dengeli olmuş ağrın için üzüldüm kriz gelince benimde gözüm bişey görmüyor geçmiş olsun arkadaşım bu arada liste yayınlanmadı

Menumu vereyim
Sabah 11.00: 1 dilim ekmek
1 yumurta 3 zeytin kk peynir

Ara 15.30: 2 k kayısı, 3 hurma 3 ceviz içi
Şekersiz Nescafe

Aksam 20.30: 1 kepçe taze fax
4 kaşık kıyma soslu makarna
Salata 1 bardak ayran

Ara: 1 k dilim kadayıfli muhallebi
Ara: haşlanmış mısır kiraz

2.5 litre su

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Umarım geçer de yarın rahat edersin. Menun ise harika canım kusursuz
Sahur olmadığı için iftar az geldi canım. Afiyet olsun :)

brcnmm canim senin istegin uzerine bildirimleri cumaya aldik ve ben senden birsey rica etmistim yanlis hatirlamiyorsam.yogunsun biliyorum ozellikle kizindan dolayi uyku problemlerin var.eger bu ara devam edemeyeceksen sen de zeynep gibi izne cik istersen.
liste gelmedi hala gunluk sistemimiz de karisti acikcasi biraz...

Çok severim muhallebili tatlı menü bana yerinde geldi afiyet olsun

Sanki oda gidecek gibi geliyor kilo bildirimi de yapmadı anlamadım bu işi

Kv tarafinin buyuk iftar yemegi vardi sahilde.gec donduk kizlar kusura bakmayin.

Sahur
tavada 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 dilim kasarli pide
avuc ici pide

iftar
yarim kase mercimek corbasi
5 yk tavuk sote
1 kase kadar pilav
3 lokma pide
2 kucuk tulumba tatlisi
1 bardak ayran
1 barfak fanta

sahilde 2 top dondurma ve 1 haslanmis misir.
su az oldu sanirim 2 litre falandir

bugun bomba bi menu oldu hakkaten asmisim biraz sinirlari

Valla ne diyecegimi bilemiyorum Melrinim.aza koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almiyor.en iyisi cok derin yorumlara girmeyeyim ben.gercekten saskinim acikcasi...

Cok gecmis olsun canim ya kiyamam sana agkatti demek o derece.rabbim sifani versin tez zamandamiyiki yemissin cigkofteyi menun hafif ki zaten

Malum sahurun az canim.iftar menun gayet iyi olmus.sahursuz tutmasi zor olsa gerek

Iftarin da sahurun da gayet yerinde tatlim.afiyet seker olsun arkadasima

Kilo bildirimi yaptı canım ama eltisinin tartısında tartılmış. Doğru değil bence. Birbirini tutmayabilir. Mesela ben annemlerin tartıda 1 kilo eksik çıktım o yüzden tartı gününde gideceksem tartımla gidiyorum dalga konusu oldum

Harika bir menü olmuş canım bayıldım afiyet olsun.

Tomurcugum ramazanda bi Düzen olamadı sanki sende menu bakımından. Bu bu hafta Son olsun tamam mı geri kalan günlerde süper menüler bekliyorum arkadaşım

Oy oy kuzum yediklerini çok azalttın sen de.. Ben bu akşam zorla ağzıma ittirdim zaten çok kötüydüm tansiyon şeker dipti artık. Ramazan sonrası ne olacak bakalım merak ediyorum..

Valla ne diyecegimi bilemiyorum Melrinim.aza koyuyorum dolmuyor çoğa koyuyorum almiyor.en iyisi cok derin yorumlara girmeyeyim ben.gercekten saskinim acikcasi...
Valla canım o çok derin yorumlara birkaç gün önce tartı günü degisince bi giresim geldi benim ve tabi kilo bildiriminden sonraki malum durum olusunca. Ama bende tuttum kendimi. Fedakarliklar karşılıklı olmalı sen yapıyorsun karşıda tık yok. Olmaz öyle... yoğunluk yorgunluk uykusuzluk olaylarına hiç girmeyeyim valla borçlu cikartirim herkesi :)))

Tatlım aslında çok abartı bir menü değil ama o kadar pilava ne gerek vardı Allah aşkına boşuna faydası olmayan besinlerle doldurma mideni. Sen kendini bilirsin ve yemicem dersen yemezsin. Adapte et kendini ve kalan günleri değerlendir. Yemeğe başlamadan iki bardak su devir. Zaten midemiz küçüldü kontrol edebilirsin.
Bak karbon aldığın halde artı değilsin ne güzel. Demekki almasan çok iyi eksi olacaksın.

Cok gecmis olsun canim ya kiyamam sana agkatti demek o derece.rabbim sifani versin tez zamandamiyiki yemissin cigkofteyi menun hafif ki zaten

Sağol kuzum hem de ne ağlama... Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Oğlumla ilgilenemedikçe üzüntümden kahroldum. O da garibim hiç huysuzluk yapmadı hissetti üzüntümü.
Çiğköfte bir tek midemi bulandırmadı bu kadar mı sevilir yaa herkesi alıştırmışım arkadaş çevresine bile

Canım ben de çok şaşkınım cidden. Tartı günü değişti hiç yorum yapmadım. Kimseyi kırmayan birisin tanıyorum artık seni. Ben itiraz etseydim de kırmazdın gayet güzel ortak yolu bulurdun. Bu huyunu bildiğim için hiç ses çıkarmadım sana sıkıntı olmasın diye çünkü ince birisin. Ama biz kaç kişi bir kişiye fedakarlık etmişsek biraz karşılığını vermesi gerekirdi üzüldüm. Hepimiz yoğunuz sonuçta. Onun da bebesi var hak veriyorum. Çalışıyor da.. Uykusuz bebe deyince valla tevafukla benimkisi bildiğin hacıyatmaz iki oğlan.. Ve ben uykusuz kalınca sürekli migren krizlerim geliyor. Kalabalık misafir ağırlıyorum bir gün. Diğer gün başka yere iftara gidiyoruz yoğun geçiyor. Elbette sizler de öylesiniz. Ama bu durumda ve şu an deli gibi başım ağrırken bile kendimi burada buluyorsam size karşı sorumluluk hissediyorum demektir. Benimsemektir bu. Bu günlükte yaklaşık 5,5 ay oldu bana. Ve yoğun da olsam hasta da olsam mutlaka menümü bildirdim. Menü yorumu yapamadıysam cidden yapacak fırsatım olmamıştır. Demem o ki burayı sahiplenmek önemli. Ve tabiki kararlı olmak şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…