- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.881
Bende dortte yattim benim oglan birakmiyoki bi uyuyayimm kalkin sabah oldu aciktim susadim bir ilgilenende yok bidi bidi soyleniyor uyumak ne mumkun belki bende aksam uzeri uyurum evde yemekler cakili annem dun birde eve gonderdi yemek manti yapmis dun pisirtmedim oda paketleyip eve yolladi senin anliycan bugun dinlenmece yapcamsabah 5 e doğru yatınca anca kalktım şükür mide ağrım gitmiş :))
günaydıııınnnnnnnn mutlu pazarlar sana da gecikmeli de olsa
Dun listemiz yayinlanmadi galiba isler karismis biraz simdi nasil olcak kilo bildirim gunu eski gunumuzmu olsa acaba tekrar kafamda bin birr sorularroyle olsa simdi hem cuma hem carsamba bildirim vermis olcaz kilo verebilirmiyizki o kadar kisa surede off off bu ise bugun cozum getirelim bence kizlar
Hosgeldin canim.gule gule iyi gunlerde oturun evinizde.bizler de iyiyiz yaramazlik yok sukur.kilo almamana hatta 7 lerde olmana cok sevindim.telaşeden verdin sanirim.insallah daha iyi kilolar verirsin.Allah a emanet ol...Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız.
Ben iyiyim çok şükür. Evimiz taşıdık yerleşik ve alıştık bile. Şimdi de izne gideceğiz gün sayıyorum az kaldı 10 gun. Kilo durumum ise çok şükür 80 lere veda ettim. 79.6 ile devam ediyorum.
Aynen katiliyorum dediklerine canim.izinli olunsaydi dusunmezdik bu kadar.bildirim gunumuzu bile anlayis gosterip degistiriyorsak ayni anlayisi da karsi taraftan bekliyoruz haliyle.neyse hayirlisi artik Ekimimin de dedigi gibi ramazan dolayisiyla boyle oldu...ekim2009 iyi güzel söylemişsin ekimim de zaten burda kimse kimseyi zorla tutmuyor ki. Tomurcukta herkese saygıyla sevgiyle yaklaşan bir insan. Buraya motive olmak için geliyoruz. İllaki herkesin yoğun geçiyor o zaman ramazanda kapatalım mı yani.. Herkes kendi isteğiyle geldiyse buraya biraz sorumluluk hissetmeliyiz ki güzel ilerleyelim diğerlerinin de motivesini bozmayalım. Eğer ciddi bir yoğunluk söz konusuysa izin istiyorum dersin sonra gelirsin. Tamam gelicem deyip herşeyi kabullenip yapmamak biraz abes kaçıyor.
Yediklerin hic de kalorili agir seyler degil miktarlari da olculu.o yuzden takilacak bir durum yok canim.misafirlikte idare etmek cok zor bilirim ama sen bunu basarmissin arkadasimBende menuyu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kelce tarhana
Bes alti tane incecik sarma
Dort kasik et kavurma
Iki kasik pilav
Bir lokma kurufasulye tadina baktim
Salata
Yarim bardak ev yapimi visne suyu
Uc lokma pide
Ara
Bir dilim baklava
Ara
Iki dilim karpuz
Uc tane kiraz
Su iki litre oldu halen iciyorumm
Aboooo ne cokkk yemisimmmmm daha kayinvalideler eltimler cagiracakmis ne zaman musaitseniz haber verin demis kayinvalidee yandimm bennn neyse bu ilk ve son olsin insallahh yoksa geri kilo alirimm dimi
Yine cuma yapalim bildirimi canim gun az kalmasin veya fazla olmasin.ama malum ben cumalari yogunum.cuma kilo bildirimini girelim burcin gelmezse ben cumartesi bi sekilde listeyi hazirlar paylasirim.yeni listeden olmasa bile bizim eski amator listeyi eklerim artik...Dun listemiz yayinlanmadi galiba isler karismis biraz simdi nasil olcak kilo bildirim gunu eski gunumuzmu olsa acaba tekrar kafamda bin birr sorularroyle olsa simdi hem cuma hem carsamba bildirim vermis olcaz kilo verebilirmiyizki o kadar kisa surede off off bu ise bugun cozum getirelim bence kizlar
Cok cok haklisin canim gecen haftadan beri bendede cok yogunluk vardi ama yinede gece bir sekilde yazdim herkes neler neler yasiyo uykusuzda kaliyoruz yogunda oluyoruz bir sekilde gelmeye calisiyoruz biraz burasi ozveri istiyo o da kendimiz icin motive olmak icin insallah burcinde gelir onemli bisey yokturekim2009 iyi güzel söylemişsin ekimim de zaten burda kimse kimseyi zorla tutmuyor ki. Tomurcukta herkese saygıyla sevgiyle yaklaşan bir insan. Buraya motive olmak için geliyoruz. İllaki herkesin yoğun geçiyor o zaman ramazanda kapatalım mı yani.. Herkes kendi isteğiyle geldiyse buraya biraz sorumluluk hissetmeliyiz ki güzel ilerleyelim diğerlerinin de motivesini bozmayalım. Eğer ciddi bir yoğunluk söz konusuysa izin istiyorum dersin sonra gelirsin. Tamam gelicem deyip herşeyi kabullenip yapmamak biraz abes kaçıyor.
Tasinmak iyi gelmis sana telaseden insan biseyler yiyemez sendede oyle olmus kilo vermene sevindim insallah 8 leri bir daha gormezsinHayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız.
Ben iyiyim çok şükür. Evimiz taşıdık yerleşik ve alıştık bile. Şimdi de izne gideceğiz gün sayıyorum az kaldı 10 gun. Kilo durumum ise çok şükür 80 lere veda ettim. 79.6 ile devam ediyorum.
Sen ne dersen bana uyar dosttum ayrica iki yildir listeyi sen hazirliyosun sakin amator deme ben senin listeni bekliycem canim benim icin amator olmus profosyonel olmus hic onemi yok zamaninda yayinlanmismi ona bakarim ki sen bu isi hepp zamaninda yaptin hakkini hrlal et canim arkadasim benimm ♡Yine cuma yapalim bildirimi canim gun az kalmasin veya fazla olmasin.ama malum ben cumalari yogunum.cuma kilo bildirimini girelim burcin gelmezse ben cumartesi bi sekilde listeyi hazirlar paylasirim.yeni listeden olmasa bile bizim eski amator isteyi eklerim artik...
Vaovvvv sen boyle diyorsan icim dahada rahat etti gercekten misafirlikte cok zor idare etmek bende sik sik sofradan kalktim bardak bardak su ictim oglanda biraz huysuzdu oyle yirttim gunuYediklerin hic de kalorili agir seyler degil miktarlari da olculu.o yuzden takilacak bir durum yok canim.misafirlikte idare etmek cok zor bilirim ama sen bunu basarmissin arkadasim
tomurcuğum bir tanedir zaten ona kimse bir şey diyemez de o da garibim ne yapsa bilemedi gibi hissettim haklı da liste yayınlanmadı tartı günü değişti burçin de gelemedi zeynep te yok ki soralım izinli çünküekim2009 iyi güzel söylemişsin ekimim de zaten burda kimse kimseyi zorla tutmuyor ki. Tomurcukta herkese saygıyla sevgiyle yaklaşan bir insan. Buraya motive olmak için geliyoruz. İllaki herkesin yoğun geçiyor o zaman ramazanda kapatalım mı yani.. Herkes kendi isteğiyle geldiyse buraya biraz sorumluluk hissetmeliyiz ki güzel ilerleyelim diğerlerinin de motivesini bozmayalım. Eğer ciddi bir yoğunluk söz konusuysa izin istiyorum dersin sonra gelirsin. Tamam gelicem deyip herşeyi kabullenip yapmamak biraz abes kaçıyor.
hoşgeldin tatlımtambağım allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin yeni taşındığındınız ev deHayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız.
gözün aydın tomurcuğum bacı candır cannnnn:)))Selam mutlu pazarlar canlarim.dun sahura kadar oturdum hatta sahurdan sonra da sabah 5 ti yattigimda.haliye uyandigimda da oglen 1 i gecmisti.
kiz kardesim geliyor bugun memleketten.firsattan istifade kv de de diger oglunun bulundugu memlekete gidiyor birkac gunlugune.bende camasir islerini hallettim yemek koydum.oglani uyuttum o da oksurdu tikandi simdi uykuda hava veriyorum makineyle.
Allah izin verirse sali gunu alerji doktorumuza gidiyoruz bakalim ne durumda alerji duzeyi astimi.insallah gida alerjisinde azalma olmustur...
aaa aşk olsun gülüm niye amatör diyorsun ben seviyorum o listeyi ağır derecede obez yazmıyor en azından hihihihYine cuma yapalim bildirimi canim gun az kalmasin veya fazla olmasin.ama malum ben cumalari yogunum.cuma kilo bildirimini girelim burcin gelmezse ben cumartesi bi sekilde listeyi hazirlar paylasirim.yeni listeden olmasa bile bizim eski amator listeyi eklerim artik...
Allah razi olsun canim.kardesim geldi zaten oglan unuttu benigözün aydın tomurcuğum bacı candır cannnnn:)))
kuzuma kıyamam yaaa inşallah büyüdükçe geçen alerjik astımdandır
Sen ne dersen bana uyar dosttum ayrica iki yildir listeyi sen hazirliyosun sakin amator deme ben senin listeni bekliycem canim benim icin amator olmus profosyonel olmus hic onemi yok zamaninda yayinlanmismi ona bakarim ki sen bu isi hepp zamaninda yaptin hakkini hrlal et canim arkadasim benimm ♡
peki o zaman fistiklar.burcin gelmezse yada izin isterse eski sistem ben alirim liste isiniaaa aşk olsun gülüm niye amatör diyorsun ben seviyorum o listeyi ağır derecede obez yazmıyor en azından hihihih
şaka bir yana emek verip hazırlanmış hazır listeye konuyorum kendi adıma daha allahtan belamımı isteyeyim :))
Ayy seviyorum sizi beee.valla ne yapacagimi bilemedim Aynen dedigin gibi.ben yine uzulup kafama takip uzulmeyeyim diye sende yaziyorsun bunlari farkindayim canim benim.Allah razi olsun hepinizden.tomurcuğum bir tanedir zaten ona kimse bir şey diyemez de o da garibim ne yapsa bilemedi gibi hissettim haklı da liste yayınlanmadı tartı günü değişti burçin de gelemedi zeynep te yok ki soralım izinli çünkü
ne biliyim kızz işte kimse moral bozmasın diye yazdım öyle valla sizde haklısınız bacım ne desem bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?