- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.821
Menün gayet hafif canım güzel olmuş...
Sahurda sütü sıcak mı içiyorsunuz soğuk mu?
Gayet iyi bir menü olmuş yine ekimim.ekmeği iyi azalttındün ki menü
sabah
1 dilim patatesli kaşarlı yumurta(sahurdan kalan)
ara
1 avuç antep fıstığı bir kaç fındık
17 :30
1 kaseye yoğurt salatalık yulaf ezmesi chia tohumu karışımı
iftar saati
1 tabak çorba
salata
1 köfte
2 dilim fırın patates
1 dilim köy ekmeği
dışarı çıktım az dolandım sonra komşumla kameriye de oturduk
2 bardak limonlu ıcetea içtim
gece 12 de çilek ayıkladım reçel için
2 çilek yedim :) güzel koktu da
Geçmiş olsun canım,benimki 28 inde başlayacak,şimdilik rahatımBir baş ağrısıyla uyandım sabahbugün regl günüm. Sancılarım da başladı. Oruç gidecek sanırım. Yorgunlukta cabası oy oy..
İnşallah en kısa sürede bende 6 görmek istiyorum artıkUmarim gormem canim bu ugurda artik herseyi yapicam daha oncede gormustum altilari ama ani bir kilo alimi olmustu belki o zaman dikkatli olsaydim simdi altilari yarilamistim neyse herseyde vardir bir hayir senide bekliyorum dostum altilara en kisa surede insallah
Menu icetea haric guzel canim nerdeyse bir bardak seker var onda o nedenle tercih etme canim benimdün ki menü
sabah
ara
iftar saati
1 tabak çorba
salata
1 köfte
2 dilim fırın patates
1 dilim köy ekmeği
Gecmis olsun canim bende regl oncesi bas agtisi yasiyorum sonra sonra hafifliyo amann kadin olmak zor be gulummBir baş ağrısıyla uyandım sabahbugün regl günüm. Sancılarım da başladı. Oruç gidecek sanırım. Yorgunlukta cabası oy oy..
Menü yine çok güzel senin gibi beslenen biri her türlü kilo vermeli ne söylesem bilemedim uyku benim kilo almamda ki en büyük sebebti sen çok uyumuyosun azcık yiyosun beyni yönlendirmeyi en iyi bilensin hergün 40 dk yürümek iyi gelir mi acabadün ki menü
sabah
ara
iftar saati
1 tabak çorba
salata
1 köfte
2 dilim fırın patates
1 dilim köy ekmeği
Şimdi çocukları böyle kuzum napcan ben kitap ayıklama işini geçen hafta yapmıştım ama zor bi iş Allah kolaylik versin öyle hemen ruh teslim etmekte neymiş ççççç hem küçük haklı yavrum 3 ay sonra okullu olacak inşallah o zaman da böyle kitapları severAaaa cildirmak uzeriyimmm buyuk oglum kitaplari seciyo meb kitaplarina hic ellememis bize okul kitap aldirmisti 700 liralik onu ayir bunu koy bu dursun kucuk desen tepemizde abiiii bu benim olsun abii bunuda aliyorumm ohh canima degsin benim oldu diyor abisi bagiriyor ben nerelere gidemm kucuk oglum abisinden ne koparsa kar biliyo sanki miras kaliyo sipaya veeeee her yer kitap kitap kitappp imdatttttttruhumu teslim etcem simdi bu arada size yazarken kucuk bisey sordu anlamadim dedigini durmus bana HU HU ANNE DUNYAYA INIS YAP dedi ya
Bu durumda bence mutlu olmalısın bayramda regl ile uğraşmayacaksın ağrı birçok kadında belirti inşallah hafif atlatırsınBir baş ağrısıyla uyandım sabahbugün regl günüm. Sancılarım da başladı. Oruç gidecek sanırım. Yorgunlukta cabası oy oy..
Bende seni artik 6 görmek istiyorum dualarım seninleİnşallah en kısa sürede bende 6 görmek istiyorum artık
Gecmis olsun canim bende regl oncesi bas agtisi yasiyorum sonra sonra hafifliyo amann kadin olmak zor be gulumm
Menu icetea haric guzel canim nerdeyse bir bardak seker var onda o nedenle tercih etme canim benim
Hakikaten onun sesi çıkmıyor inşallah bi problem yokturKızbrcnmm hani ya liste nerdeyse pazar oldu ya :))
Üç gün dedin 5 gün dedin aylar oldu gelmediiinnnn
Geçen cuma gelecektin
Pazar oldu gelmediiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?