Haydi Yine Yeniden...

dün ki menü
sabah
1 dilim patatesli kaşarlı yumurta(sahurdan kalan)

ara
1 avuç antep fıstığı bir kaç fındık

17 :30
1 kaseye yoğurt salatalık yulaf ezmesi chia tohumu karışımı

iftar saati
1 tabak çorba
salata
1 köfte
2 dilim fırın patates
1 dilim köy ekmeği

dışarı çıktım az dolandım sonra komşumla kameriye de oturduk
2 bardak limonlu ıcetea içtim

gece 12 de çilek ayıkladım reçel için
2 çilek yedim :) güzel koktu da

Gayet iyi bir menü olmuş yine ekimim.ekmeği iyi azalttın

İnşallah en kısa sürede bende 6 görmek istiyorum artık

Menu icetea haric guzel canim nerdeyse bir bardak seker var onda o nedenle tercih etme canim benim

Aaaa cildirmak uzeriyimmm buyuk oglum kitaplari seciyo meb kitaplarina hic ellememis bize okul kitap aldirmisti 700 liralik onu ayir bunu koy bu dursun kucuk desen tepemizde abiiii bu benim olsun abii bunuda aliyorumm ohh canima degsin benim oldu diyor abisi bagiriyor ben nerelere gidemm kucuk oglum abisinden ne koparsa kar biliyo sanki miras kaliyo sipaya veeeee her yer kitap kitap kitappp imdattttttt ruhumu teslim etcem simdi bu arada size yazarken kucuk bisey sordu anlamadim dedigini durmus bana HU HU ANNE DUNYAYA INIS YAP dedi ya

Menü yine çok güzel senin gibi beslenen biri her türlü kilo vermeli ne söylesem bilemedim uyku benim kilo almamda ki en büyük sebebti sen çok uyumuyosun azcık yiyosun beyni yönlendirmeyi en iyi bilensin hergün 40 dk yürümek iyi gelir mi acaba

Şimdi çocukları böyle kuzum napcan ben kitap ayıklama işini geçen hafta yapmıştım ama zor bi iş Allah kolaylik versin öyle hemen ruh teslim etmekte neymiş ççççç hem küçük haklı yavrum 3 ay sonra okullu olacak inşallah o zaman da böyle kitapları sever

Slm kızlar menümü vereyim:

sahur
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
1 kase kiraz
1 hurma

İftar
2 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 1 kaşık barbunya, 1 küçük muska börek, çiğ köfte, yeşillik, birkaç kiraz, 1-2 çatal mantı

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı

2-2,5 lt su

Kızlar çiğköfteyi bu sefer dün arkadaşlar getirdi ve bir sürü almışlar yemesem olmazdı sahurum da az olmuştu hiç iştahım yoktu midem bulanıyordu zorla onları yedim. zaten migrenim tuttu meğerse kriz geliyormuş anlamadım malesef. bugün perişan oldum ağrıdan ağlamaktan gözlerim şişti zor ettim iftar saatini Allah tüm hastalara şifa versin. Kimseye vermesin bu hastalığı çok beter bişey. tabi beterinden korusun ama kriz gelince kendimi kaybediyorum. hala da çok ağrıyor ama az hafifledi elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…