Haydi Yine Yeniden...

Menumu de vereyim
Sabah 12.00: 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 kuru kayısı

Misafirim vardı o arada hiçbir şey yemeye fırsatım olmadi

Aksam : 1 kase çorba
1 servis barbunya pilaki
1 servis mantı
3 kaşık pilav, 1.5 çöp sis tavuk göğüs, 2 elma dilim patates
1 bardak ev yapımı vişne suyu

Türk Kahvesi 1 dilim kad muhallebi
2.5 litre su
Regl bana yaramadı nasıl yiyeceğimi bilemiyorum oruç düzenini oturtmustum oysa

Bu da benim menüm.. Rahatsızım diye niyetlenemedim oruca.

Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 dilim tb, kk peynir, az krem peynir ve sos, ş.siz nescafe

öğle
1 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 2-3 çiğ köfte, yeşillik, 2 bardak ayran

Akşam (iftar saati)
1 kepçe ayran çorba, 3-4 kaşık t.fasülye, 2 kaşık et, yoğurtlu semizotu, salata, 2 lokma pide

Ara
Ş.siz çay, 2 çatal mozaik pasta

3 lt su

Pilavın biraz fazla gibi geldi ama gerisi süpper canım..

Pide fazla olmuş diyecektim ama zaten ana yemekmiş canım o zaman çok değil bence afiyet olsun.

Harika bir menü canım

Vallahi bir harika menü daha süpersin :) iftarın az olmuş dicektim ama sütlaç tamamlamış..

Aslında fena değil canım. Sadece mantın fazla olmuş. Ya da pilav olmasaymış iyiymiş. Zaten oruçlu gibi olmuş günün..

Beni tek pilav rahatsız etti mantı patates varken olmasa da olurdu ben reglken yine hafif beslendim Sahur öğünümü kahvaltı olarak yaptım gün içinde bi öğün meyve tükettim sonra iftar menüsünden az yedim iyide oldu dene istersen tatlı şahane afiyet olsun arkadaşım
Çiğ köfte güzeli arkadaşım geçmiş olsun gelelim menuye valla güzel olmuş protein sebze ayarında yemişsin afiyet olsun arkadaşım

bana çok az geldi iftarın inşallah sahurunu sağlam yaparsın afiyet olsun :))

ohh ohh maşallah gitsinler gitsinler kilocuklar daha da gelmesinler evde yokuzzz:)))
ooo güzel gezecek çok yeri olan memleketlere gidiyorsun tadını çıkar bol bol :) ben malatya da sıcaktan otururum anca evde :)

gülüm baklava yiyeceksin diye mi iftarda pek bişey yemedin yoksa kuru fasülye dokundu diye mi

ekmeği tamamen kesmişsin :)
menün az öz güzel olmuş gülüm afiyet olsun

sıkılaşırsın zaten şimdiden taş gibi hatun oldun maşallah :))

misafirden dolayı ne sabah doğru düzgün yemişsin ne de ara da ağzına bişey atamamışsın
akşamın için sadece pilav fazlalık göründü gözüme mantı var menüde pilav olmasa da olur muş gibime geldi
nasıl olsa yakmışsındır misafir varken çok koşturmaca oluyor :)

çok güzel menü çok beğendim afiyet olsun gülümmm

Geçmiş olsun kuzum inş rahatlamissindir.
Menulerine bayılıyorum artık az yeme ve ölçülü yeme senin işin bravo valla

Super bir menu daha afiyet olsun canim ...

Canim aslinda bende ekmek yemiycem ama ne yiyipte tok kalacam bilemiyorumki sut yumurta olmayinca bir tek peynir domateslede olmuyo illaki yeniyo ekmek napiyim boyle idare ediyorum bende

Oglen niye biseyler yemedin canim vaktinmi olmadi onceden nasil yiyorsan oyle ye tatlim aksam biraz karbon olmus sadece lilav fazla geldi manti her zaman olan bisey degil o nedenle goze batmiyo canim afiyet olsun ..

Menun her zamanki gibi cok guzel canim gecmedimi ahrin halen rabbim sif a versin sana insallah cok gecmis olsun ...

Oglen niye biseyler yemedin canim vaktinmi olmadi onceden nasil yiyorsan oyle ye tatlim aksam biraz karbon olmus sadece lilav fazla geldi manti her zaman olan bisey degil o nedenle goze batmiyo canim afiyet olsun ..
Gerçekten vaktim olmadı bugüne bir de temizlik yapınca böyle oldu üstüne misafir hazırlığı evde iki çocuk 1 4 yaş oy oyyyyy
Çok Afedersin wc ye gidince bile küçük geliyo kapıda bas bas ağlıyor yani ona bile izin yok kuzum

gülüm baklava yiyeceksin diye mi iftarda pek bişey yemedin yoksa kuru fasülye dokundu diye mi
Yok canim uaa kuru fasulye azicik yedim ee bulgurda vardi evde anam ikisini yiyince catlardim herhalde o nedenle yemedim acik dolma yedim salatamda vardi unutmusum yazmayi onlada destekledim ama sanki dunyayi yemis gibi oldum dun dokunmadi fasulye bugun mahvetti yine pekde guzel olmustu be yaa

Ahh kuzumm seni oyle iyi anliyorumki birde regliz diye aldiris edmiyoruz is guc derken yeme isi kaliyo bende ilk hafta oyle oldum amann benim bes yasindaki sipa bile beni cileden cikariyo seninkiler daha kucuk allah yardim etsin biliyomusun benimki halen tuvaleteyken gelir kapiyaa anne sunu aliyimmi annne abime biseyde annee ses versenee der deli ediyor beni sipa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…