- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.961
Ayy cok sukur uveit olmasinda o kuruluk bendede var goz yasi kanalim ciddi derecede kapali ama ustte oldugu icin ameliyat etmiuolar evett oglusuda ihmal etme biz duzenli goz kontrolunde ogrendik gozlerinde bozukluk oldugunu ufakligin cok degil ama yazi yazmasi na engel malesef yazilari daginik horuyomus astigmatindan dolayiSağol canım benim.Aynen geçen sene bu zamanlardı.Üveitle ilgili bir sıkıntı yok çünkü ilaçlarımı alıyorum düzenli.Göz kuruluğu var bende ondan dolayı bu batmalar yanmalar canım.
Zaten oğlumu da götürmem lazım göz doktoruna.Onla birlikte gitmişken ben de muayene olurum
Hımmm güzel yerler seni bekliyor Darende güzel ve özel bi yer benim için tesettüre orda girmiştim şükürler olsun bizler için dua etmeyi ihmal etme
Benim oğlumda da çapaklanma ve kaşıntı var.Hafif de göz kayması var dediler etraftan ama ben anlayamadım.Yarın alerji doktorumuza gidiyoruz.olmadı akşamına da göze götürürüm.bakalım hele bi yarın olsun daAyy cok sukur uveit olmasinda o kuruluk bendede var goz yasi kanalim ciddi derecede kapali ama ustte oldugu icin ameliyat etmiuolar evett oglusuda ihmal etme biz duzenli goz kontrolunde ogrendik gozlerinde bozukluk oldugunu ufakligin cok degil ama yazi yazmasi na engel malesef yazilari daginik horuyomus astigmatindan dolayi
Cok gecmis olsun kv neyi varki onemli biseymi insallah onemli degildir canim ...
Ikinci olmusumm durun soyle bi oynayayimmHAFTANIN BİRİNCİSİ .......................... M Melrin ....................... -1,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ..........................angelina35 .....................-1,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ..................... @butterfly143 .................... -1 kg
Benim oğlumda da çapaklanma ve kaşıntı var.Hafif de göz kayması var dediler etraftan ama ben anlayamadım.Yarın alerji doktorumuza gidiyoruz.olmadı akşamına da göze götürürüm.bakalım hele bi yarın olsun da
Ne canım göz kayması mı? Son yazdığını anlayamadım çocuklar bilinçli mi yapıyorlarmış gözlerini öyleBirden fazla kişi dedilerse olabilir ama küçüklerde geçici süreyle gözlükle düzeltiliyor diye biliyorum. Bazı çocuklar kendileri yapıyormuş hatta.
HAFTANIN BİRİNCİSİ .......................... M Melrin ....................... -1,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ..........................angelina35 .....................-1,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ..................... @butterfly143 .................... -1 kg
Ne canım göz kayması mı? Son yazdığını anlayamadım çocuklar bilinçli mi yapıyorlarmış gözlerini öyle
Canim goz kaymasi az bir goz bozuklugu ile duzeliyomus benim buyuk oglumdada var fotograflarina bak ordan cok dsha belli oluyo tv bak ama fotolarina daha iyi anlarsin bizimki cok ders calismaktan biraz duzeldi ama baska sorunlari var goz damarlari cok ince dr yukari dogru agirlik kalfirma goz damarlarin patlar dedi benimkide vucut derdinde ee oda agirlikla oluyo simdilik engelliyorum bakalim kaymadsn korkma canim bozukluk varsa hemen duzeliyo ...Benim oğlumda da çapaklanma ve kaşıntı var.Hafif de göz kayması var dediler etraftan ama ben anlayamadım.Yarın alerbu ji doktorumuza gidiyoruz.olmadı akşamına da göze götürürüm.bakalım hele bi yarın olsun da
Tebrik ederim canım hepinizi,hakettiniz oynamayı valla.Ikinci olmusumm durun soyle bi oynayayimmTey tey tey tey birazda rap yapayimmm
eline saglik canim emegi gecen herkese tesekkurlerimi bir borc bilirim ...hepinizi cabalarinizdan dolayi tebrik ediyorumm ...
Yaslilik zor cok gecmis olsun canim biz o yasa gelince ne olcaz kim bilir ...Hep bir rahatsızlığı var ama bu sefer yerınden kalkamamıs tum gun uzerıne bayılınca hastaneye gittik herşeye baktılar. Enfeksiyon çıktı en son. Yine yatıyor ama daha iyi çok şükür. Sağolasın.
Benimkinin bilinçli yaptığını düşünmüyorum canım daha 3 yaşında.Muayenede anlaşılır artıkEvet benim teyzemin kızı yapıyordu. Doktor öyle demiş teyzeme. Hiç sorun yok dikkat çekmek için yapıyor diye.
Benimkinin bilinçli yaptığını düşünmüyorum canım daha 3 yaşında.Muayenede anlaşılır artık
Yok canim bende sanmiyorum benim oglan onbes yasinda koca oglan gecen yil fark ettim tv dan fotolara bakiyoduk bir baktim gode bir tuhaflik var yakinlastirdim evet dedim kayma var dr gittik dr nasil farkettiniz kaymasi cok cok az mumkun degil farketmeniz dedi bende anlattim zaten bizde goz problemi cok esimin yegeninin tek goz gormuyo kardesim ileri decede miyop esimin tum yegenlerinde gozluk var o nedenle hep temkinliydim bizimde eylul gibi muayenemiz var okullar acilmadan bakcaklar bir daha ...Benimkinin bilinçli yaptığını düşünmüyorum canım daha 3 yaşında.Muayenede anlaşılır artık
Söylemeler başladı ama yemem bu numaralarıAma söyle söyleyeyim kıskanç insanlar zayiflamissin da güzel olmuşsun da demezler. Aaa cokmussun bu kilo sana yakismamis derlerbenim eltimden biliyorum bal gibi biliyor zayifladigimi millet manken gibisin der o ya sessiz kalır ya da gözlerinin altı çökmüş der
Tabi ki yarar spor hemen cevap verir plateste yapabilirsin oda çok etkiliAynen canım bu gece başladım bakalım. ya birde bir aylık spuat ve mekik başlayayım diyorum bayrama kadar da biraz etki eder belki ne dersin sikilasma yönünde
Haftaya seninle el ele oynuyacagiz canim hemde mezdekeli angara havaliTebrik ederim canım hepinizi,hakettiniz oynamayı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?