Haydi Yine Yeniden...

Hayirli sabahlar canlarim.menulerinizi mesajlarinizi okudum yarin yorumlarim Allah izin verirse.uykudan kalkinca gozlerim pek bi yaniyo ekrana bakmak daha da zorlasiyo.hepinizi seviyorum.Allah a emanet olun...

Malatya sıcak mi ki be ablam. Mersin de yaniyoruz. Gorumcemin dugunu var sonrasında ise malatya ya da gezecem inşaallah. Levent vadisi Battalgazi ve darende inşaallah. Bence sende gez oturma. ekim2009
Hımmm güzel yerler seni bekliyor Darende güzel ve özel bi yer benim için tesettüre orda girmiştim şükürler olsun bizler için dua etmeyi ihmal etme

Canim aslinda bende ekmek yemiycem ama ne yiyipte tok kalacam bilemiyorumki sut yumurta olmayinca bir tek peynir domateslede olmuyo illaki yeniyo ekmek napiyim boyle idare ediyorum bende
Ceviz fındık badem bunlar dokunuyor muydu ben ekmek yerine bunlardan bikaç yiyorum bide hurma tok tutuyor beni

sıkılaşırsın zaten şimdiden taş gibi hatun oldun maşallah :))
Ayy inşallah ekimim ekmek yeme işini bayağı azalttım tatilde naparim bilmiyorum ama gidene kadar düzenimi oturtmaya çalışıyorum bana kilo konusunda çok laf söylediler en iyi halimle gidip göstermek istiyorum onlara çok dalga konusu oldum üzerimden bol espriler döndü sözle değil bu şekilde onlara en güzel cevabı vereceğimi düşünüyorum

Ama söyle söyleyeyim kıskanç insanlar zayiflamissin da güzel olmuşsun da demezler. Aaa cokmussun bu kilo sana yakismamis derler benim eltimden biliyorum bal gibi biliyor zayifladigimi millet manken gibisin der o ya sessiz kalır ya da gözlerinin altı çökmüş der

Vallahi arkadaşım artık mükemmel menülerine kuracak cümle bulamıyorum.yine herşeyin dengeli.Ramazan motiven süper gidiyor Allah bozmasın

Sabahınla akşam arası çok uzun olmuş canım.o yüzden akşama pilav biraz falza kaçmış.Hoş sahur ve iftar arası daha uzun ama insan niyetlenmeyince o havaya giremiyor haklısın.Regl iyiden iyiye bozuyor düzeni...

Tekrar geçmiş olsun canım.İnşallah daha iyisindir.Menünü dengede tutmuşsun güzel.Çok uzun süre aç olduğunda migrenin daha fena tutuyor sanırım

Çok Çok Çok Özür dilerim Cuma akşamı eve geldim çok yorulmuştum uyumuşum sahursuz. Cumartesi ev temizliği ardına kvyi acile kaldırdık. Çok şükür iyi şimdi. Pazarda kvde yardımcı ol bir de babalar günü gezmeleri derken yine koşturmaca geçti. Cts akşamı bende regl oldum. Üzerimde bir sakinlik var :) Kuş gibiyim agresifliğim geçti :) Bi ara herşey gözüme batıyordu. Nasıl birşey ya bu insanın düşünme tarzını yaklaşımını değiştiriyor.

Hayirli sabahlar canlarim.menulerinizi mesajlarinizi okudum yarin yorumlarim Allah izin verirse.uykudan kalkinca gozlerim pek bi yaniyo ekrana bakmak daha da zorlasiyo.hepinizi seviyorum.Allah a emanet olun...
Gunaydin canim son gunlerde hep gozlerinin yandigindan bahsediyosun gozlerin yine rahatsiz galiba bugun bir dr git istersen canim gecen sene tamda bu zamanlardi sismisti falan allah kotusun ayni seyleri yasama yine gecmis olsun dikkat et kendini ne canim arkadasim .....

Ceviz fındık badem bunlar dokunuyor muydu ben ekmek yerine bunlardan bikaç yiyorum bide hurma tok tutuyor beni
Dokunmuyor onlar ama bende cok kiloya neden oluyolar kilo vermemi engeller hurma olabilir belki kilo yaptigini gormedim en iyisi ben ekmegi iyice azaltiyim gunduz biraz zorlar ama olsun belki yogurtta ekleyebilirim neyse bulcam bir yontem gerci 15 gitti orucun ya neyse ...

Şimdi herşeyi okudum kızlar. Ben ne hissettiğinizi, ne söylemek istediğinizi anladım. Evet haklı olabilirsiniz. Disiplinim sizin kadar iyi değil şu aşamada. Ve bunca olumsuzluklarınıza sağlık problemlerinize bende dahil olduğum için üzgünüm
ben dosyayı 2 aylık hazırlayarak sadece tomurcukkk verileri girecek hale sokarım. Ki tomurcukkk senin listen halikulardeydi. Hiç beğenmemezlik yapma. Ben kendimi yönlendirmeye disipline etmeye çalışıcam inşallah.

Sağol canım benim.Aynen geçen sene bu zamanlardı.Üveitle ilgili bir sıkıntı yok çünkü ilaçlarımı alıyorum düzenli.Göz kuruluğu var bende ondan dolayı bu batmalar yanmalar canım.
Zaten oğlumu da götürmem lazım göz doktoruna.Onla birlikte gitmişken ben de muayene olurum

Cok gecmis olsun kv neyi varki onemli biseymi insallah onemli degildir canim ...

Hoş geldin canım,geçmiş olsun kvdene.
Yanlış anlama sakın yazdıklarımızı.İlk girdiğinizde de benzer konuşmaları yapmıştık hatırlıyorsan.Daha önce yaşadığımız sorunları konuşmuştuk.
Tek sorun burda hiç girip haber vermemiş olman.Yoğun ve uykusuzsun biliyorum ama iki dakika girip yoğunluğunu belirtip izin istesen biz de düşünmezdik Burçin nerelerde diye.Başta da söylediğimiz gibi mazeretsiz menü bildirimi yapılmaması gerekiyor.Yapılmayacaksa da önceden haber verilmesi gerekiyor.Menülerin de gelmedi.
Azıcık özveri istiyor bizim günlük.Bende dahil hepimiz hassasız bu konuda.Çok yoğun olsak bile gece yatakta iki cümle yazıp yatıyoruz.
Neyse bundan sonra daha düzen ve disiplinli olur fazla kilolarından kurtulursun canım inşallah.Ramazan dolayısıya düzenin hepten şaştı belli ki.
Listeyi ben tutarım yine sorun olmaz,ben daha müsait ve rahatım iş yerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…