- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.941
Bende seni seviyorum canım arkadaşım Allah rahatlık versinHayirli sabahlar canlarim.menulerinizi mesajlarinizi okudum yarin yorumlarim Allah izin verirse.uykudan kalkinca gozlerim pek bi yaniyo ekrana bakmak daha da zorlasiyo.hepinizi seviyorum.Allah a emanet olun...
Hımmm güzel yerler seni bekliyor Darende güzel ve özel bi yer benim için tesettüre orda girmiştim şükürler olsun bizler için dua etmeyi ihmal etmeMalatya sıcak mi ki be ablam. Mersin de yaniyoruz. Gorumcemin dugunu var sonrasında ise malatya ya da gezecem inşaallah. Levent vadisi Battalgazi ve darende inşaallah. Bence sende gez oturma.ekim2009
Ceviz fındık badem bunlar dokunuyor muydu ben ekmek yerine bunlardan bikaç yiyorum bide hurma tok tutuyor beniCanim aslinda bende ekmek yemiycem ama ne yiyipte tok kalacam bilemiyorumki sut yumurta olmayinca bir tek peynir domateslede olmuyo illaki yeniyo ekmek napiyim boyle idare ediyorum bende
Ayy inşallah ekimim ekmek yeme işini bayağı azalttım tatilde naparim bilmiyorum ama gidene kadar düzenimi oturtmaya çalışıyorum bana kilo konusunda çok laf söylediler en iyi halimle gidip göstermek istiyorum onlara çok dalga konusu oldum üzerimden bol espriler döndü sözle değil bu şekilde onlara en güzel cevabı vereceğimi düşünüyorumsıkılaşırsın zaten şimdiden taş gibi hatun oldun maşallah :))
Ama söyle söyleyeyim kıskanç insanlar zayiflamissin da güzel olmuşsun da demezler. Aaa cokmussun bu kilo sana yakismamis derlerAyy inşallah ekimim ekmek yeme işini bayağı azalttım tatilde naparim bilmiyorum ama gidene kadar düzenimi oturtmaya çalışıyorum bana kilo konusunda çok laf söylediler en iyi halimle gidip göstermek istiyorum onlara çok dalga konusu oldum üzerimden bol espriler döndü sözle değil bu şekilde onlara en güzel cevabı vereceğimi düşünüyorum
Aynen canım bu gece başladım bakalım. ya birde bir aylık spuat ve mekik başlayayım diyorum bayrama kadar da biraz etki eder belki ne dersin sikilasma yönündetevafuk55 dene bakalım inşallah iyi olacak vücutta bu şekilde çok zorlanmıyor
Vallahi arkadaşım artık mükemmel menülerine kuracak cümle bulamıyorum.yine herşeyin dengeli.Ramazan motiven süper gidiyor Allah bozmasınSahur
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, 12 fındık, 1 su bardağı süt
Iftar
3-4 yemek kaşığı kabak tarator, 1 yemek kaşığı mantı,3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata,1 hurma
Türk kahvesi, 1 küçük kase sütlaç,bikaç dilim karpuz
2.5 litre su
Sabahınla akşam arası çok uzun olmuş canım.o yüzden akşama pilav biraz falza kaçmış.Hoş sahur ve iftar arası daha uzun ama insan niyetlenmeyince o havaya giremiyor haklısın.Regl iyiden iyiye bozuyor düzeni...Menumu de vereyim
Sabah 12.00: 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 kuru kayısı
Misafirim vardı o arada hiçbir şey yemeye fırsatım olmadi
Aksam : 1 kase çorba
1 servis barbunya pilaki
1 servis mantı
3 kaşık pilav, 1.5 çöp sis tavuk göğüs, 2 elma dilim patates
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Türk Kahvesi 1 dilim kad muhallebi
2.5 litre su
Regl bana yaramadı nasıl yiyeceğimi bilemiyorum oruç düzenini oturtmustum oysa
Tekrar geçmiş olsun canım.İnşallah daha iyisindir.Menünü dengede tutmuşsun güzel.Çok uzun süre aç olduğunda migrenin daha fena tutuyor sanırımBu da benim menüm.. Rahatsızım diye niyetlenemedim oruca.
Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 dilim tb, kk peynir, az krem peynir ve sos, ş.siz nescafe
öğle
1 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuklu kebap, 2-3 çiğ köfte, yeşillik, 2 bardak ayran
Akşam (iftar saati)
1 kepçe ayran çorba, 3-4 kaşık t.fasülye, 2 kaşık et, yoğurtlu semizotu, salata, 2 lokma pide
Ara
Ş.siz çay, 2 çatal mozaik pasta
3 lt su
Gunaydin canim son gunlerde hep gozlerinin yandigindan bahsediyosun gozlerin yine rahatsiz galiba bugun bir dr git istersen canim gecen sene tamda bu zamanlardi sismisti falan allah kotusun ayni seyleri yasama yine gecmis olsun dikkat et kendini ne canim arkadasim .....Hayirli sabahlar canlarim.menulerinizi mesajlarinizi okudum yarin yorumlarim Allah izin verirse.uykudan kalkinca gozlerim pek bi yaniyo ekrana bakmak daha da zorlasiyo.hepinizi seviyorum.Allah a emanet olun...
Dokunmuyor onlar ama bende cok kiloya neden oluyolar kilo vermemi engeller hurma olabilir belki kilo yaptigini gormedim en iyisi ben ekmegi iyice azaltiyim gunduz biraz zorlar ama olsun belki yogurtta ekleyebilirim neyse bulcam bir yontem gerci 15 gitti orucun ya neyse ...Ceviz fındık badem bunlar dokunuyor muydu ben ekmek yerine bunlardan bikaç yiyorum bide hurma tok tutuyor beni
Sağol canım benim.Aynen geçen sene bu zamanlardı.Üveitle ilgili bir sıkıntı yok çünkü ilaçlarımı alıyorum düzenli.Göz kuruluğu var bende ondan dolayı bu batmalar yanmalar canım.Gunaydin canim son gunlerde hep gozlerinin yandigindan bahsediyosun gozlerin yine rahatsiz galiba bugun bir dr git istersen canim gecen sene tamda bu zamanlardi sismisti falan allah kotusun ayni seyleri yasama yine gecmis olsun dikkat et kendini ne canim arkadasim .....
Cok gecmis olsun kv neyi varki onemli biseymi insallah onemli degildir canim ...Eki Görüntüle 1849300
Çok Çok Çok Özür dilerimCuma akşamı eve geldim çok yorulmuştum uyumuşum sahursuz. Cumartesi ev temizliği ardına kvyi acile kaldırdık. Çok şükür iyi şimdi. Pazarda kvde yardımcı ol bir de babalar günü gezmeleri derken yine koşturmaca geçti. Cts akşamı bende regl oldum. Üzerimde bir sakinlik var :) Kuş gibiyim agresifliğim geçti :) Bi ara herşey gözüme batıyordu. Nasıl birşey ya bu insanın düşünme tarzını yaklaşımını değiştiriyor.
Hoş geldin canım,geçmiş olsun kvdene.Şimdi herşeyi okudum kızlar. Ben ne hissettiğinizi, ne söylemek istediğinizi anladım. Evet haklı olabilirsiniz. Disiplinim sizin kadar iyi değil şu aşamada. Ve bunca olumsuzluklarınıza sağlık problemlerinize bende dahil olduğum için üzgünüm
ben dosyayı 2 aylık hazırlayarak sadecetomurcukkk verileri girecek hale sokarım. Ki tomurcukkk senin listen halikulardeydi. Hiç beğenmemezlik yapma. Ben kendimi yönlendirmeye disipline etmeye çalışıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?