Haydi Yine Yeniden...

Benim ufaklik kalkti aciktim diyor sipa aksam bizle safur onun tabi ile yapmisti oruc tutcakti oglen ezanina kadar simdi yok anne yaa kucucugum ben nasil dayaniyim acliktan oluyummu diyorr serseri laflar hicte kucuk degil sma koca koca

Ne tatlı oluyorlar ama ya :) Yüzümüzü güldüren onlar :)

liste için eline sağlık gülüm ben yine aynı yine kırmızııı
kv ne geçmiş olsun sen uğramayınca aklıma da geldi hani acaba bişey mi oldu diye şükür kızına olmamış
kv nin nesi var neden acile kaldırdınız şimdi durumu nasıl

yaş ilerledikçe rahatsızlıklar da vücudun direnci de azalıyor tabi çabuk iyileşir inşallah

Dün gece regl oldum kızlar çok sancım varrrr uffffff bir de fena halde artıdayım regl şişkinliği normal aslında ama moralim bozuldu. Tartılmayacaktım ama dayanamadım.

tomurcukkk canım haberdar et bizi doktordan sonra. İnş geçici bir durumdur göz kayması.

Bu arada sanki grup olarak herkes regl olmus

öğleye doğru
3 çatal patatesli yumurta (yine benimkilerden sahurdan kalan artık ) :)))

14:00
4 kaşık akşam ki bezelyeli etli pilav
1 kaseye yakın yoğurt

ara komşum geldi
1 orta şeker türk kahvesi
3 tanecik çekirdek :)

iftar saati
4 kaşık yoğurda
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım kaşık chia
1 muz

Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalik, 1 su bardağı süt
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase cacık, salata, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 hurma
Türk kahvesi belki karpuz olabilir
2.5 litre su

Bugun iyiden iyiye bas agrisi vurdu bana.ensemden yukari dogru.tansiyonum da 12-7 gayet iyi.neden oldu bilemedim.aclik uyku duzensizligi sanirim
geçmiş olsun gülümmm
bana ne oluyor diyordum başımdan gebericem kaç gündür şu an çıldırtacak derece de ağrıyor eşim çözdü olayı çay içmiyorum kaç gündür baş ağrısı ondan belki senin de susuz kaldığından yada çay kahve içemediğindendir

3 çekirdek derken ay çok hoşsun Kahvaltı az olmuş akşam zaten yok iyiki öğle yemişsin çok azalttın sanki

iftarın çokk çoook az be gülüm sonradan inşallah bişeyler yersin çerez varsa bence ye birazcık senin menünle 5 yaşında ki çocuk bile halsiz kalır yazık canına gülüm

senin menüyü okunca hatırladım ben de sabah 3 tane hurma yemiştim akşam da 1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve 8 damla d vitaminim vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…