- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.981
Benim ufaklik kalkti aciktim diyor sipa aksam bizle safur onun tabi ile yapmisti oruc tutcakti oglen ezanina kadar simdi yok anne yaa kucucugum ben nasil dayaniyim acliktan oluyummu diyorr serseri laflar hicte kucuk degil sma koca koca
liste için eline sağlık gülüm ben yine aynı yine kırmızıııEki Görüntüle 1849300
Çok Çok Çok Özür dilerimCuma akşamı eve geldim çok yorulmuştum uyumuşum sahursuz. Cumartesi ev temizliği ardına kvyi acile kaldırdık. Çok şükür iyi şimdi. Pazarda kvde yardımcı ol bir de babalar günü gezmeleri derken yine koşturmaca geçti. Cts akşamı bende regl oldum. Üzerimde bir sakinlik var :) Kuş gibiyim agresifliğim geçti :) Bi ara herşey gözüme batıyordu. Nasıl birşey ya bu insanın düşünme tarzını yaklaşımını değiştiriyor.
yaş ilerledikçe rahatsızlıklar da vücudun direnci de azalıyor tabi çabuk iyileşir inşallahHep bir rahatsızlığı var ama bu sefer yerınden kalkamamıs tum gun uzerıne bayılınca hastaneye gittik herşeye baktılar. Enfeksiyon çıktı en son. Yine yatıyor ama daha iyi çok şükür. Sağolasın.
Dün gece regl oldum kızlar çok sancım varrrr uffffffbir de fena halde artıdayım regl şişkinliği normal aslında ama moralim bozuldu. Tartılmayacaktım ama dayanamadım.
tomurcukkk canım haberdar et bizi doktordan sonra. İnş geçici bir durumdur göz kayması.
Haftaya tomurcukla ben olurum 27 si gibiBu arada sanki grup olarak herkes regl olmus
Aynen öyle canım,benim 28 i olur.bikaç aydır öyle.Haftaya tomurcukla ben olurum 27 si gibi
Sağol canım
geçmiş olsun gülümmmBugun iyiden iyiye bas agrisi vurdu bana.ensemden yukari dogru.tansiyonum da 12-7 gayet iyi.neden oldu bilemedim.aclik uyku duzensizligi sanirim
3 çekirdek derken ay çok hoşsun Kahvaltı az olmuş akşam zaten yok iyiki öğle yemişsin çok azalttın sankiöğleye doğru
3 çatal patatesli yumurta (yine benimkilerden sahurdan kalan artık ) :)))
14:00
4 kaşık akşam ki bezelyeli etli pilav
1 kaseye yakın yoğurt
ara komşum geldi
1 orta şeker türk kahvesi
3 tanecik çekirdek :)
iftar saati
4 kaşık yoğurda
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım kaşık chia
1 muz
iftarın çokk çoook az be gülüm sonradan inşallah bişeyler yersin çerez varsa bence ye birazcık senin menünle 5 yaşında ki çocuk bile halsiz kalır yazık canına gülümSahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalik, 1 su bardağı süt
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase cacık, salata, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 hurma
Türk kahvesi belki karpuz olabilir
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?