- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.321
Yoruyorsun yine kendini canım ya,dinlene dinlene yapıyorsundur umarımçok sıcakkkk ütü bitti çamaşırlar katlandı yerleşti 2 çamaşırlık dolusu çamaşır serildi ev toparlandı küçük banyo yıkandı şimdi yemekle uğraşıyorum benim mutfak gün boyu güneş alıyor piştimmmm:)))
Uyudu da ben uyumadim şimdi de şerbet işini de halledeyim dedim. Şimdi ben uuyayim derim o uyanırUyumadı mı daha,oy oy oyyy
dinlenmeden yapamıyorum zaten ben yaşlı ve hastalıklı bir kadınım hehehehehYoruyorsun yine kendini canım ya,dinlene dinlene yapıyorsundur umarım
gülüm yaaa sen de uyusaydın ya sonra 5 dk da yapardın şerbetiUyudu da ben uyumadim şimdi de şerbet işini de halledeyim dedim. Şimdi ben uuyayim derim o uyanır
Ne tatlısı yaptın canım?Uyudu da ben uyumadim şimdi de şerbet işini de halledeyim dedim. Şimdi ben uuyayim derim o uyanır
İşte bu kararlılığını seviyorum.Böyle kararlar aldığında çok iyi gidiyorsun.Hadi bakayım göreyim seni.Memleket dönüşü geçen sene çok iyi bir bildirim yapmıştın.Tarih tekerrürden ibarettirdinlenmeden yapamıyorum zaten ben yaşlı ve hastalıklı bir kadınım heheheheh
çok pis gaza geldim tomurcuğum bu şekil beslenmeye insan hiç mi eksilmez
zihin altını üstünü çok iyi motive ettim canım cidden yemek istemiyor mide gurultusunu çokça duyunca yiyorum mide ameliyatı olanlar nasıl çok kısa sürede kocaman rakamlar zayıflıyorsa bende hiç olmadı normal zayıflarım az az acıktıkça yemek en iyisi benim bedenime zayıflıycam memlekete gidip dönene kadar hiç bozmıycam aynen bu şekilde devam edip o 95 i görücem allahın izniyle :))
inşallah 2 haneli eksi bildirim yapıcam ve geri almıycam :))İşte bu kararlılığını seviyorum.Böyle kararlar aldığında çok iyi gidiyorsun.Hadi bakayım göreyim seni.Memleket dönüşü geçen sene çok iyi bir bildirim yapmıştın.Tarih tekerrürden ibarettir
Icine Hindistan cevizinin bol konulduğu disinin da irmige bulandigi enfes bi tatlı canım. Yiyenlrr genelde tarif alırNe tatlısı yaptın canım?
Bizde tarifi isteriz o haldeIcine Hindistan cevizinin bol konulduğu disinin da irmige bulandigi enfes bi tatlı canım. Yiyenlrr genelde tarif alır
bababakkk naz mı yapan kızzzIcine Hindistan cevizinin bol konulduğu disinin da irmige bulandigi enfes bi tatlı canım. Yiyenlrr genelde tarif alır
kahvaltı candır can en sevdiğim de akşamları kahvaltı olmasıSlm kızlar hat değişimi yüzünden internete giremiyorun eşim geldi de onun telden girdim bugün bizim menü kahvaltı olacak herkese hayırlı iftarlar
Biz yemedik ama yinede tarif alabilir miyiz canimIcine Hindistan cevizinin bol konulduğu disinin da irmige bulandigi enfes bi tatlı canım. Yiyenlrr genelde tarif alır
Super olmus ekimim.menu gayet iyi.bu arada ben d viti aldim ama zeytinyagi dokmeyi unuttumsabah
1 elma
bir kaç çubuk kıraker
ara
muz
17 :00
2 kaşık yoğurt içine
rende salatalık dereotu nane yulaf kepeği
iftar saati
1 kase mercimek çorbası
yarım karnıyarık
2 kaşık domatesli makarna
2 çatal zeytinyağlı bamya
bi ara bi lokma ekmeğe zeytinyağı ve d vitamini yiycem unutmazsam :)
Tabi ki veririm canlarim :))Bizde tarifi isteriz o halde
Regle rağmen güzel menu canım afiyet olsun :)Sabah 8
1 adt etimek uzerine krem peynir
2 cay bardagi sut
ara
1 ck nutella
oglen
yarim ekmekten az ekmek arasina et doner
ara
1 tk nutella
3 adt susamli cubuk
aksam iftar saati
3 yk turlu
5 yk eti cok nohut
4 yk bulgur pilavi
cok az salata
1 dilim revani... su 2.5 lt
ay hele sukur bitti nohut pilav revani.uzun bi sure nohut gormek istemiyorum
Zaten bugun tuhaf bi gundu.orucken hic acikmazken bugun deli gibi icim ezildi.kan sekerim dustu elim ayagim titredi.nutellaya saldirdim hep.regl etkisidir heralde.gecicek insallah
Ekimim sana güveniyoruz canım. Hadi bakalım arkandayiz arkadaşım. Kararların hayırlı olsun.inşallah 2 haneli eksi bildirim yapıcam ve geri almıycam :))
Aksam yemegi dışındakiler az geldi bana akşam yemeği ise tam kıvamında afiyet olsun canımsabah
1 elma
bir kaç çubuk kıraker
ara
muz
17 :00
2 kaşık yoğurt içine
rende salatalık dereotu nane yulaf kepeği
iftar saati
1 kase mercimek çorbası
yarım karnıyarık
2 kaşık domatesli makarna
2 çatal zeytinyağlı bamya
bi ara bi lokma ekmeğe zeytinyağı ve d vitamini yiycem unutmazsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?