Haydi Yine Yeniden...

Yoruyorsun yine kendini canım ya,dinlene dinlene yapıyorsundur umarım

Yoruyorsun yine kendini canım ya,dinlene dinlene yapıyorsundur umarım
dinlenmeden yapamıyorum zaten ben yaşlı ve hastalıklı bir kadınım heheheheh
çok pis gaza geldim tomurcuğum bu şekil beslenmeye insan hiç mi eksilmez
zihin altını üstünü çok iyi motive ettim canım cidden yemek istemiyor mide gurultusunu çokça duyunca yiyorum mide ameliyatı olanlar nasıl çok kısa sürede kocaman rakamlar zayıflıyorsa bende hiç olmadı normal zayıflarım az az acıktıkça yemek en iyisi benim bedenime zayıflıycam memlekete gidip dönene kadar hiç bozmıycam aynen bu şekilde devam edip o 95 i görücem allahın izniyle :))

İşte bu kararlılığını seviyorum.Böyle kararlar aldığında çok iyi gidiyorsun.Hadi bakayım göreyim seni.Memleket dönüşü geçen sene çok iyi bir bildirim yapmıştın.Tarih tekerrürden ibarettir

inşallah 2 haneli eksi bildirim yapıcam ve geri almıycam :))

sabah
1 elma
bir kaç çubuk kıraker

ara
muz

17 :00
2 kaşık yoğurt içine
rende salatalık dereotu nane yulaf kepeği

iftar saati
1 kase mercimek çorbası
yarım karnıyarık
2 kaşık domatesli makarna
2 çatal zeytinyağlı bamya

bi ara bi lokma ekmeğe zeytinyağı ve d vitamini yiycem unutmazsam :)

Slm kızlar hat değişimi yüzünden internete giremiyorun eşim geldi de onun telden girdim bugün bizim menü kahvaltı olacak herkese hayırlı iftarlar
kahvaltı candır can en sevdiğim de akşamları kahvaltı olması
eee senin hat değişti mi değişiyor mu netsiz mi kalıcan ne olacak gülüm

Sabah 8
1 adt etimek uzerine krem peynir
2 cay bardagi sut

ara
1 ck nutella

oglen
yarim ekmekten az ekmek arasina et doner

ara
1 tk nutella
3 adt susamli cubuk

aksam iftar saati
3 yk turlu
5 yk eti cok nohut
4 yk bulgur pilavi
cok az salata

1 dilim revani... su 2.5 lt

ay hele sukur bitti nohut pilav revani.uzun bi sure nohut gormek istemiyorum
Zaten bugun tuhaf bi gundu.orucken hic acikmazken bugun deli gibi icim ezildi.kan sekerim dustu elim ayagim titredi.nutellaya saldirdim hep.regl etkisidir heralde.gecicek insallah

Super olmus ekimim.menu gayet iyi.bu arada ben d viti aldim ama zeytinyagi dokmeyi unuttum

Iyi geceler kizlar nasilsiniz bakiyimm ben cok ama cok yorgunum basim catliyo agridan regl oldum bu sabah

Gelelim niye yoktuma
Bugun erkenden kalktim oglusun okuluna gittik yazdirmak icin daha vakit varmis ordan alisveriz yaptik kostur kostur eve geldim evi toparladim hopp annnem yaprak almis teker teker demetledim kavonozlara koydum kaynattim off bazi kavanozlar tutmamis canim sikildi neyse iftari yaptik kucuk oglusuma dogum gunu yaptik artik alti yasinda aslinda buyuk bir kutlama dusunuyoduk malesef olmadi amcamiz sehir disina cikmis bizimkiler yaprakla ugrastilar kayinvalideye misafir geldi bizde tek basimiza kutladik sans iste neyse amcasi gelince yapacaz insallah kutlamayi sozunu aldik boyle iste bugun hep bir isle gecti gunum ve suan basim catliyorr agridann

Bizde tarifi isteriz o halde
Tabi ki veririm canlarim :))
Kız ekim2009 naz benim işim hehehe benim herife neler cektiriyom tomurcukkk @butterfly143 angelina35
Hindistan cevizli tatlı
Yarım margarin
1 şu b sıvıyağ
1 yumurta
1.5 su b Hindistan cevizi
3 kaşık yoğurt, kabartma tozu, un
Üzeri icin: irmik
Şerbet için: 3 su b şeker, 3 su b su
Tüm malzemeler kurabiye kıvamında yogrulur. Içinde parçalar alınarak rulo yapılır baş parmak kalınlığında ve boyunda parçalar kesilir. Irmige bulanir. En son bıçağın sırtı ile üzerine eğik centikler atılır.
Sşerbet 6 dakika kadar kaynatılır. Soğuk tatlıya verilir.
serbetsiz hali canlar

Regle rağmen güzel menu canım afiyet olsun :)

inşallah 2 haneli eksi bildirim yapıcam ve geri almıycam :))
Ekimim sana güveniyoruz canım. Hadi bakalım arkandayiz arkadaşım. Kararların hayırlı olsun.
Aksam yemegi dışındakiler az geldi bana akşam yemeği ise tam kıvamında afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…