- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.281
11 den sonra uyandım saat 2 ye kadar kalkmadım debelendim hava boğuk kapalı yağmur yağacak galiba hiç bir şey yapasım da yok sen de yapma boş ver bu gün tembellik yapalımBugün temizlik günü yoğun bi gün olacak hava çok sıcak Rabbim herkese yardım etsin
Cok daha iyi ve doyurucu bir menu cikarmissin iyi de olmus.bikac gundur nerdeyse hep tek ogundu canimben de dün ki menüyü yazayım
11 de
1 dilim börek
peynir domates salatalık
ikindi
1 biber dolma (şükür bitti)
iftar saati
2 yumurtayla tavada pastırmalı yumurta
azcık kavun
2 büyük dilim t.b. ekmeği
1 lokma helva
ara
1 avuç çekirdek
1 avuç anetep fıstığı
oğlum dışarda arkadaşlarıyla iftar yapacaktı eşimde dün ki yemeği yiycem diyince kendime kıyak geçtim akşam :)))
Bende yapmadim canim zaten .hazir aldiksüper olmuş menü afiyet olsun şu revaniyi bi becerip tutturamadım senelerdir de tekrar denemedim bile :)
ver valla gülüm ben şerbetli hiç tatlı yapamıyorum daha doğrusu tutturamıyorum eşim de bayılıyor revaniye kaç kere denedim hep yarısı kuru gibi alt tarafı hamur gibi bi tuhaf oldu en son vazgeçtim denemektenSelam kızlar nasılsınız? Ben revaniyi çok sık yaparım :):) pratik de oluyo tarif veririm isterseniz. Hazır satıldığını bilmiyordum
hazır da almıyoruz midesine dokunuyor eşimin ya yağı ya şekerinden kötü diyorBende yapmadim canim zaten .hazir aldik
Bizler iyiyizde asil sen nasil oldun gectimi ishalin simdi nasilsin ...Selam kızlar nasılsınız? Ben revaniyi çok sık yaparım :):) pratik de oluyo tarif veririm isterseniz. Hazır satıldığını bilmiyordum
Sade ama guzel bir menu canim.hafiften az geldi bana.istahin mi yokHayirli aksamlar menumu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bes alti tane zeytin
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce tarhana corbasi
Uc kucuk dolma
Uc kasik yogurt
Bir bardak karisik meyve suyu ev yapimi
Su 1, 5 oldu dahaacokkkk icerimm
Hosgeldin canim.nasil oldun toparladin mi biraz?Selam kızlar nasılsınız? Ben revaniyi çok sık yaparım :):) pratik de oluyo tarif veririm isterseniz. Hazır satıldığını bilmiyordum
Suyu nasıl olsa icersin gerisi sana göre olmuş afiyet olsun arkadaşımHayirli aksamlar menumu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bes alti tane zeytin
Sekersiz cay
Iftar
Uc kucuk dolma
Uc kasik yogurt
Gelmiş hoşgelmiş menü bence olmuş nohut bitti mi bugün yemeği bi yapıyoz 3 gün yiyoruz bitmiyor yemeklerSahur
2 haslanmis yumurta
1 tost
domates salatalik zeytin
iftar
1 kaseden az etli nohut
yarim kiymali pide
coban salata
1 bardak ayran
su 2.5 lt ve yine 1 dilim revani yerim...
Regl oldum bu arada 2 gun erken geldi
Yok be gulum ne bitmesi.koca bi duduklu yapmisim.elim hic aza gitmez.kardesim de gaza getirdi biraz.fazla yap abla bikac gun yiyelim ugrasma yemek yapmakla dedi.yarin biter kesin ama belki yemem yarinSuyu nasıl olsa icersin gerisi sana göre olmuş afiyet olsun arkadaşım
Gelmiş hoşgelmiş menü bence olmuş nohut bitti mi bugün yemeği bi yapıyoz 3 gün yiyoruz bitmiyor yemekler
Ayy canim yaa sahursuz zor elbette.iftarin cok iyi olmus ama.sahursuz olmana ragmen asiriya kacmamissinSahur
Yoook uyanamadım
Iftar
1 kase domates çorba, yarım biber dolması, 3.5 çiğ börek, yoğurt, salata, 1 su bardağı şerbet
Çay,kabak tatlısı teravih sonrası karpuz
ver valla gülüm ben şerbetli hiç tatlı yapamıyorum daha doğrusu tutturamıyorum eşim de bayılıyor revaniye kaç kere denedim hep yarısı kuru gibi alt tarafı hamur gibi bi tuhaf oldu en son vazgeçtim denemekten
Bizler iyiyizde asil sen nasil oldun gectimi ishalin simdi nasilsin ...
Hosgeldin canim.nasil oldun toparladin mi biraz?
Afiyet olsun canim menun gayet güzelHayirli aksamlar menumu vereyimm
Sahur
El kadar pide
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bes alti tane zeytin
Sekersiz cay
Iftar
Uc kucuk dolma
Uc kasik yogurt
Afiyet olsun canım. Pide ekmek yerine olmuş kararında bence.Sahur
2 haslanmis yumurta
1 tost
domates salatalik zeytin
iftar
1 kaseden az etli nohut
yarim kiymali pide
coban salata
1 bardak ayran
su 2.5 lt ve yine 1 dilim revani yerim...
Regl oldum bu arada 2 gun erken geldi
Kabak tatlısı miktarı çok değilse menun gayet güzel canım. Birde Tahinli seviyordun öyle mi yiyorsun yoksaSahur
Yoook uyanamadım
Iftar
1 kase domates çorba, yarım biber dolması, 3.5 çiğ börek, yoğurt, salata, 1 su bardağı şerbet
Çay,kabak tatlısı teravih sonrası karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?