- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.341
Nice mutlu senelere küçük prenseIyi geceler kizlar nasilsiniz bakiyimm ben cok ama cok yorgunum basim catliyo agridan regl oldum bu sabah
Gelelim niye yoktuma
Bugun erkenden kalktim oglusun okuluna gittik yazdirmak icin daha vakit varmis ordan alisveriz yaptik kostur kostur eve geldim evi toparladim hopp annnem yaprak almis teker teker demetledim kavonozlara koydum kaynattim off bazi kavanozlar tutmamis canim sikildi neyse iftari yaptik kucuk oglusuma dogum gunu yaptik artik alti yasinda aslinda buyuk bir kutlama dusunuyoduk malesef olmadi amcamiz sehir disina cikmis bizimkiler yaprakla ugrastilar kayinvalideye misafir geldi bizde tek basimiza kutladik sans iste neyse amcasi gelince yapacaz insallah kutlamayi sozunu aldik boyle iste bugun hep bir isle gecti gunum ve suan basim catliyorr agridann
Ay çok pratik ve leziz bir tatlı bu canım yaa.Baya da bereketli sanırım.Teşekkür ederiz tarif için... Ellerine sağlıkTabi ki veririm canlarim :))
Kızekim2009 naz benim işim hehehe benim herife neler cektiriyom tomurcukkk @butterfly143 angelina35
Hindistan cevizli tatlı
Yarım margarin
1 şu b sıvıyağ
1 yumurta
1.5 su b Hindistan cevizi
3 kaşık yoğurt, kabartma tozu, un
Üzeri icin: irmik
Şerbet için: 3 su b şeker, 3 su b su
Tüm malzemeler kurabiye kıvamında yogrulur. Içinde parçalar alınarak rulo yapılır baş parmak kalınlığında ve boyunda parçalar kesilir. Irmige bulanir. En son bıçağın sırtı ile üzerine eğik centikler atılır.
Sşerbet 6 dakika kadar kaynatılır. Soğuk tatlıya verilir.
Eki Görüntüle 1853031 serbetsiz hali canlar
Valla bu menün de bir önceki gün gibi gayet iyi.Sahurunda ekmek pide yemeden iyi dayanıyorsun,tebrikler canımMenüyü vereyim
Sahur
Kk peynir, 1 has yumurta
3 zeytin, 1 bardak süt
Domates, 1 dilim kavun
Iftar: yarım kase çorba
Çeyrek yufka
1 porsiyon ızgara et köfte karışık
Karpuz, 1 bardak gazoz, 5 yaprak sarma
Ara: 2 dilim tatlı az çekirdek
2.5 litre su
Kız akşama kadar niye yemedin iyi dayanıyorsun afiyet olsun arkadaşımsabah
1 elma
bir kaç çubuk kıraker
ara
muz
17 :00
2 kaşık yoğurt içine
rende salatalık dereotu nane yulaf kepeği
iftar saati
1 kase mercimek çorbası
yarım karnıyarık
2 kaşık domatesli makarna
2 çatal zeytinyağlı bamya
bi ara bi lokma ekmeğe zeytinyağı ve d vitamini yiycem unutmazsam :)
Şükürler olsun regl haberi göndermiş genede hafif atlatmayı başarmışsın afiyet olsun arkadaşımSabah 8
1 adt etimek uzerine krem peynir
2 cay bardagi sut
ara
1 ck nutella
oglen
yarim ekmekten az ekmek arasina et doner
ara
1 tk nutella
3 adt susamli cubuk
aksam iftar saati
3 yk turlu
5 yk eti cok nohut
4 yk bulgur pilavi
cok az salata
1 dilim revani... su 2.5 lt
ay hele sukur bitti nohut pilav revani.uzun bi sure nohut gormek istemiyorum
Zaten bugun tuhaf bi gundu.orucken hic acikmazken bugun deli gibi icim ezildi.kan sekerim dustu elim ayagim titredi.nutellaya saldirdim hep.regl etkisidir heralde.gecicek insallah
Harika harika olmuş afiyet olsun arkadaşımMenüyü vereyim
Sahur
Kk peynir, 1 has yumurta
3 zeytin, 1 bardak süt
Domates, 1 dilim kavun
Çeyrek yufka
2.5 litre su
Iyiki doğmuş iyiki senin oğluşun olmuş menüde dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşımBuda benim menum
Sahur
Avuc ici kadar pide
Bir dolmabiber
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen bir bucuk gibi
Bir muz
Bir dolmabiber
Iftar
Yarim kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Ara
Oglusun pastasindan bir dilim
Su iki gecti galiba olcemedim gizli gizli ictim suyu buyuk oglandan cekindim ne yalan soyleyim oruc bide yavrum
Önceki günlere göre sahurun biraz daha iyiymiş.Bozulmasaymış iyi tutarmış seni ama yapacak bir şey yok tabi :) Menü geneli de iyi canımBuda benim menum
Sahur
Avuc ici kadar pide
Bir dolmabiber
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen bir bucuk gibi
Bir muz
Bir dolmabiber
Iftar
Yarim kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Ara
Su iki gecti galiba olcemedim gizli gizli ictim suyu buyuk oglandan cekindim ne yalan soyleyim oruc bide yavrum
bence gayet güzel arada 1 çay kaşığı tatlı kaşığı nutellayı da gözünde çok büyütmüşsün tomurcuğum gündüz yenen az miktarda nutella kalçaya yerleşmez enerji verir :))afiyet olsunSabah 8
1 adt etimek uzerine krem peynir
2 cay bardagi sut
ara
1 ck nutella
oglen
yarim ekmekten az ekmek arasina et doner
ara
1 tk nutella
3 adt susamli cubuk
aksam iftar saati
3 yk turlu
5 yk eti cok nohut
4 yk bulgur pilavi
cok az salata
1 dilim revani... su 2.5 lt
ay hele sukur bitti nohut pilav revani.uzun bi sure nohut gormek istemiyorum
Zaten bugun tuhaf bi gundu.orucken hic acikmazken bugun deli gibi icim ezildi.kan sekerim dustu elim ayagim titredi.nutellaya saldirdim hep.regl etkisidir heralde.gecicek insallah
allah hayırlı sağlıklı uzun başarılı bol rızklı mutlu ömürler versin kuzumaaIyi geceler kizlar nasilsiniz bakiyimm ben cok ama cok yorgunum basim catliyo agridan regl oldum bu sabah
Gelelim niye yoktuma
Bugun erkenden kalktim oglusun okuluna gittik yazdirmak icin daha vakit varmis ordan alisveriz yaptik kostur kostur eve geldim evi toparladim hopp annnem yaprak almis teker teker demetledim kavonozlara koydum kaynattim off bazi kavanozlar tutmamis canim sikildi neyse iftari yaptik kucuk oglusuma dogum gunu yaptik artik alti yasinda aslinda buyuk bir kutlama dusunuyoduk malesef olmadi amcamiz sehir disina cikmis bizimkiler yaprakla ugrastilar kayinvalideye misafir geldi bizde tek basimiza kutladik sans iste neyse amcasi gelince yapacaz insallah kutlamayi sozunu aldik boyle iste bugun hep bir isle gecti gunum ve suan basim catliyorr agridann
ellerin dert görmesin izne gidip gelince kesin deniycem hafif ve güzel olacak benceTabi ki veririm canlarim :))
Kızekim2009 naz benim işim hehehe benim herife neler cektiriyom tomurcukkk @butterfly143 angelina35
Hindistan cevizli tatlı
Yarım margarin
1 şu b sıvıyağ
1 yumurta
Tüm malzemeler kurabiye kıvamında yogrulur. Içinde parçalar alınarak rulo yapılır baş parmak kalınlığında ve boyunda parçalar kesilir. Irmige bulanir. En son bıçağın sırtı ile üzerine eğik centikler atılır.
Valla bu menü bir harika,iftarına bayıldım özellikle.Mücveri çok severim deYeni hattımla aranızdayım
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, avuçiçi fındık, domates salatalik, süt
Iftar
5 dilim sucukla yumurta, 4 az un çok kabakla fırında yapılmış mücver,3 zeytin, 3 hurma, domates salatalik, 1 dilim pide,1-2 tatlı kaşığı reçel, çay
Ara karpuz, 2 top dondurma
2.5 litre su
acıkmıyorum ki gülüm acıkmadan yersem de sürekli yiyesim geliyor aniden şişiyorumEkimim sana güveniyoruz canım. Hadi bakalım arkandayiz arkadaşım. Kararların hayırlı olsun.
Aksam yemegi dışındakiler az geldi bana akşam yemeği ise tam kıvamında afiyet olsun canım
çok güzel menü afiyet olsun tatlıdan sonra bol su içip 1-2 saate uyumadıysan sorun yok benceMenüyü vereyim
Sahur
Kk peynir, 1 has yumurta
3 zeytin, 1 bardak süt
Domates, 1 dilim kavun
Çeyrek yufka
2.5 litre su
Canim margarin erimis mi olacak yumusak kivam mi.bir de serbet tamamen sicak mi olsun yoksa hafif ilinsin mi? Bi soru daha icine ceviz koysak nasil olur ?Tabi ki veririm canlarim :))
Hindistan cevizli tatlı
Yarım margarin
1 şu b sıvıyağ
1 yumurta
afiyet olsun gülüm bende geçen çene su bile içemiyordum oğlum oruç evde diye bu sene sabah kalkıyorum oğlan çıkmış bile dışarı sudan yana sorun yok şükür de yiyemiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum :)Buda benim menum
Sahur
Avuc ici kadar pide
Bir dolmabiber
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen bir bucuk gibi
Bir muz
Bir dolmabiber
Iftar
Yarim kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Ara
yedim gülüm işte ara ara :)Kız akşama kadar niye yemedin iyi dayanıyorsun afiyet olsun arkadaşım
Şükürler olsun regl haberi göndermiş genede hafif atlatmayı başarmışsın afiyet olsun arkadaşım
Harika harika olmuş afiyet olsun arkadaşım
Iyiki doğmuş iyiki senin oğluşun olmuş menüde dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım
ohh ohh çok güzel iftarda peynir de yeseymişsin diyecektim sonradan dondurma yemişsin ondan gelir kalsiyum nasıl olsa afiyet bal olsun canımcımmmYeni hattımla aranızdayım
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, avuçiçi fındık, domates salatalik, süt
Iftar
5 dilim sucukla yumurta, 4 az un çok kabakla fırında yapılmış mücver,3 zeytin, 3 hurma, domates salatalik, 1 dilim pide,1-2 tatlı kaşığı reçel, çay
Ara karpuz, 2 top dondurma
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?