- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.301
Vala oyle susuzluk cekiyorumki iftari uc bardak su ile aciyorum corbayi icince hemen bir bardak daha o nedenle yemege hic yer kalmiyo suyu icmelere doyamiyorum esimde ayni benim gibi su diyor adamcagiz baskada bisey istemiyoSade ama guzel bir menu canim.hafiften az geldi bana.istahin mi yok
Afiyet olsun canim menu iyi benimde cok yakin bugun yarin olurum bacaklarim sisti odemdenSahur
2 haslanmis yumurta
1 tost
domates salatalik zeytin
iftar
1 kaseden az etli nohut
yarim kiymali pide
coban salata
1 bardak ayran
su 2.5 lt ve yine 1 dilim revani yerim...
Regl oldum bu arada 2 gun erken geldi
Ayyy sahursuz cok zorr canim menu gayet iyi cok yesende bisey demem sahur yok cunku afiyet olsun ...Sahur
Yoook uyanamadım
Iftar
1 kase domates çorba, yarım biber dolması, 3.5 çiğ börek, yoğurt, salata, 1 su bardağı şerbet
Çay,kabak tatlısı teravih sonrası karpuz
Baya bir protein almissin canim cekirdek bir tik fazla o kadar gerisi gayett guzelll afiyet olsunn ..Menumu vereyim
Sahur: 2 yumurtalı Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
Avuç içi pide
1 bardak süt, 3 zeytin
Az domates, 4 dilim karpuz
Iftar: yarım kase çorba
5 tane köfte, 1 çöp şiş et, 3 parça pirzola, salata, 2 bardak ayran, kavun
Avuç içi pide
Ara olarak iki avuç çekirdek olmuştur.
2.5 litre su
Valla süper bi menü canım.Akşam yemeğin protein ağırlıklı.Eksiler gelsin bakalımMenumu vereyim
Sahur: 2 yumurtalı Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
Avuç içi pide
1 bardak süt, 3 zeytin
Az domates, 4 dilim karpuz
Iftar: yarım kase çorba
5 tane köfte, 1 çöp şiş et, 3 parça pirzola, salata, 2 bardak ayran, kavun
Avuç içi pide
Ara olarak iki avuç çekirdek olmuştur.
2.5 litre su
Hehe bilmiyorum ki canım ama bu aksam da bu menüden olacak :)) bu sefer de başka arkadaslarla gidiyoruzValla süper bi menü canım.Akşam yemeğin protein ağırlıklı.Eksiler gelsin bakalım
Canim işten sonra oglana ayakkabı aldım biraz dolandım. Akşam için tatlı yapıp gotureyim dedim tatlı yaptım iki tepsi biri pisti. Onlar pişirilen oglanı yıkayıp uyutmaya çalışıyorum şimdi oyyyyyBu saat oldu neden kimse uğramadıMerakta kaldım ses verin
Eline sağlık canım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Haftaya daha iyi rakamlarda buluşalım inş. Veremeyen arkadaslarimda bu hafta daha iyi olur inşEki Görüntüle 1852745
HAFTANIN BİRİNCİSİ ....................ekim2009 ................... -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .....................tomurcukkk .................. -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ..................tevafuk55 .................... -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANI = Melrin : +0,7 kg
Ellerine sağlık canım,akşam da afiyet olsun :) Koşturmacada olduğun belli,yoksa mutlaka uğrarsınCanim işten sonra oglana ayakkabı aldım biraz dolandım. Akşam için tatlı yapıp gotureyim dedim tatlı yaptım iki tepsi biri pisti. Onlar pişirilen oglanı yıkayıp uyutmaya çalışıyorum şimdi oyyyyy
Aynen canım sen beni bilirsinEllerine sağlık canım,akşam da afiyet olsun :) Koşturmacada olduğun belli,yoksa mutlaka uğrarsın
Uyumadı mı daha,oy oy oyyyAynen canım sen beni bilirsinuyusaydi bende uyurdum ya
sağol gülüm not alıyorum hemen tarifi :))Ben normal kek yapar gibi kekini yapıyorum. Sütte koyuyorum. 2 ya da 3 yumurta ile yarım bardak şeker iyice köpürene kadar çırp. Vanilya, 1-2 bardak süt, yarım bardak sıvıyağ, 1 bardak irmik, Yarım bardak çekilmiş fındık, rende limon kabuğu, 1 bardak yoğurt, 1-2 paket k.tozu aldığı kadar un. Ama k.tozunu unun arasına karıştır çırp ama az çırpacaksın tozu koyunca. Fırına ver. Şerbeti 4 bardak şeker, 5 bardak su yarım limon suyu. Su soğukken şekeri iyice erit. Kaynara çıkınca yarım saat kapak kapalı kısık ateşte kaynasın kıvam alsın. Güzel şerbet oluyo. Kekte şerbette ılıkken şerbeti dök. Bu kadar :) bayramda bile baklava kalıyo revani bitiyo
Sorma canım geçmedi yani tabiki hafifledi ama ilaçlar da ağır geldi malesefne yediğim belli ne içtiğim. Ağzımın tadı yok..
Biraz toparladım kuzum ama iştahım yok sürekli bir bulantı var. Baş dönmesi var. Çok sık olmamakla beraber ara ara ishal var yine. İlaçlardan sanırım.. Bitse de kurtulsam
ellerine emeğine sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1852745
HAFTANIN BİRİNCİSİ ....................ekim2009 ................... -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .....................tomurcukkk .................. -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ..................tevafuk55 .................... -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANI = Melrin : +0,7 kg
Olsun canım,sonuçta o gün için tartıda gördüğün rakam oydu.Ödem bu bi iner bi çıkar,bi şişirir bi indirir.Önemli olan yola devam etmekellerine emeğine sağlık tomurcuğum
aslında ben 1. değilim ödem oldu galiba onun bi kısmı geri gitti şiştim ve tam olmasa da indim yani
tevafukla tomurcuğum tebrikler
melrinim sen de birden ben gibi şiştin senin ki de ödem büyük ihtimal sakın üzülme stres yapma gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?