Haydi Yine Yeniden...

Sade ama guzel bir menu canim.hafiften az geldi bana.istahin mi yok
Vala oyle susuzluk cekiyorumki iftari uc bardak su ile aciyorum corbayi icince hemen bir bardak daha o nedenle yemege hic yer kalmiyo suyu icmelere doyamiyorum esimde ayni benim gibi su diyor adamcagiz baskada bisey istemiyo

Sahur
2 haslanmis yumurta
1 tost
domates salatalik zeytin

iftar
1 kaseden az etli nohut
yarim kiymali pide
coban salata
1 bardak ayran

su 2.5 lt ve yine 1 dilim revani yerim...
Regl oldum bu arada 2 gun erken geldi
Afiyet olsun canim menu iyi benimde cok yakin bugun yarin olurum bacaklarim sisti odemden

Baya bir protein almissin canim cekirdek bir tik fazla o kadar gerisi gayett guzelll afiyet olsunn ..

Valla süper bi menü canım.Akşam yemeğin protein ağırlıklı.Eksiler gelsin bakalım

Bu saat oldu neden kimse uğramadı Merakta kaldım ses verin
Canim işten sonra oglana ayakkabı aldım biraz dolandım. Akşam için tatlı yapıp gotureyim dedim tatlı yaptım iki tepsi biri pisti. Onlar pişirilen oglanı yıkayıp uyutmaya çalışıyorum şimdi oyyyyy

Eline sağlık canım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Haftaya daha iyi rakamlarda buluşalım inş. Veremeyen arkadaslarimda bu hafta daha iyi olur inş

Ellerine sağlık canım,akşam da afiyet olsun :) Koşturmacada olduğun belli,yoksa mutlaka uğrarsın

sağol gülüm not alıyorum hemen tarifi :))

ellerine emeğine sağlık tomurcuğum
aslında ben 1. değilim ödem oldu galiba onun bi kısmı geri gitti şiştim ve tam olmasa da indim yani
tevafukla tomurcuğum tebrikler
melrinim sen de birden ben gibi şiştin senin ki de ödem büyük ihtimal sakın üzülme stres yapma gülüm

Olsun canım,sonuçta o gün için tartıda gördüğün rakam oydu.Ödem bu bi iner bi çıkar,bi şişirir bi indirir.Önemli olan yola devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…