Haydi Yine Yeniden...

Dün hesapta olmayan bir şekilde iftarı başka yerde açtık.Sonrasında menü bildirme imkanım olmadı hiç.Giremedim de.Sahura kalkmadığım için.Özür dileyerek dünkü menümü vereyim

Sabah 8
1 dilim etimek üzeri krem peynir
2 çay bard süt

Ara
10-15 adet fındık
1 tk nutella

öğlen 13,30
Yağsız tost
2 dilim daha kaşar attım ağzıma
5 adt yeşil zeytin

Ara
10-15 adet kiraz

akşam
1 kaseden az tarhana çorbası
el kadar lüfer balığı
salata
2 lokma ekmek
3-4 dilim karpuz
1 küçük fıstıklı burma kadayıf tatlısı

ara
3 adet çiğköfte
3 çatal yaşpasta (eşimin kuzeninin doğum gününden)

Çok süper menü canım.Sabah yediğinin dışında hiç ekmek yok

Yemeğin adı tomurcuk usulü iskender kaldı Afiyet olsun canım.Menünde herşey yerli yerinde dengeli bence

Olsun canım,yıldönümüne göre yine çok iyi bir menü.Baksana benim yıldönümü falan değil ama menü bombastik :)
Nice huzur dolu sağlıklı yıllarınız olsun canım...

Sabahın zayıf olmuş canım ama gerisi harika. Afiyet olsun canım

Sabah biraz az olsa da geri kalan öğünlerde dengelemişsin regle göre dikkatli olmuş afiyet olsun arkadaşım

tatlı yiyeceksin diye akşamı az tutmuşsun anlaşılan afiyet olsun gülüm

ah be gülüm senin dolu menün bile normalin altı :)afiyet şifa olsun :)

rabbim nice sağlıklı huzurlu sevgi dolu yıllar nasip etsin
sahurun az iftarın güzel bence azcık karbon da lazım gülüm bedene :)

azcık akşam aran göze değer gibi oluyor onun dışında güzel fazlalık bişey yok afiyet olsun
eşinin kuzenine de hayırlı ömürler versin rabbim :)

dün ne yedim hatırladım sonun da :)
sabah 10
2 haşlama yumurta
yarım kk peynir
2 çeri domates
1 d. tost makinasın da kurutulmuş ekmek

ara
2 bardak süt
1 muz

iftar saati
yarım tabak bulgur pilavı(canım çok çekti)
acı turşu
yarım karnıyarık

gece 1 e doğru
2 kaşık dondurma (yemek kaşığı)

iftardan hemen sonra yattım uyudum sahura alarm kurmasam kalkamıycaktım
sabah erken uyandım 2 saat duramadım yine uyudum öğleden sonra 2 buçuk gibi komşum aradı ona kalktım gittim ve hala gözümden uyku akıyor uykuya doyamıyorum bir türlü

sabah 9 gibi yarım bardağın çeyreği irmikli sütlü tatlı çeyreği çilek püreli uydurma tatlıdan yedim
öğleden sonra komşum da
5-6 antepfıstığı
3 tanede içi portakal kabuklu çikolata draje yedim

iftarda kıyma soslu yğurtlu makarna ve zeytin yağlı fasulye var hangisinden ne kadar yersem yazarım inşallah uyumazsam tabi :)

Selamlar kızlar yazamadım ne zamandır nasılsınız? Ben iyileştim şükür.. Bugün de niyetliyim Allah kabul ederse.. Özledim sizleri..
Ooo hoş geldin arkadaşım ozlettin kendini. Iyi olmana sevindim. Allah kabul etsin arkadaşım.

tüm menü
bah 9 gibi yarım bardağın çeyreği irmikli sütlü tatlı çeyreği çilek püreli uydurma tatlıdan yedim

öğleden sonra komşum da
5-6 antepfıstığı
3 tanede içi portakal kabuklu çikolata draje yedim

iftar saati
1 servis kaşığı haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt kıymalı sos
3 çatal zeytin yağlı fasulye

Selam canlar iftar saati semizotlarini ayikladim tabağa koydum. O arada oğlum ağladı kucağıma aldım burnunu sileyim derken elim tabağa çarptı. Tabak ayagimin üstünde Tuzla buz oldu ayak baş parmağım bir kaç yerden kesildi.
Bir haftada ikinci kazam. Geçen günde kaynar süt dokulmustu. Yine oğlum vardı ayagimla ittirmistim yine ayagima süt sicramisti büyük bir nazar var sanki. Sadaka verme vakti gelmiş Rabbim korusun hepimizi

Menumu vereyim
Sahur yok kalkamadim

Iftar: 1 kase çorba
1 kaşık pilav, 2 kaşık patates mihlama
1.5 Baget 2 bardak ayran,salata
Yoğurtlu semizotu s. 2 lokma pide

Ara: Türk Kahvesi 1.5 dilim tatli
2.5 litre su

Ne kadar az olmuş canım ya, afiyet olsun..inş suyun da iyidir..

büyük geçmiş olsun hiç bekleme gülüm yarın hemen sadaka çıkar
derin mi kesildi parmağın ayyy ya çocuğa gelseydi yüzüne gözüne yada senin gözüne sıçrasaydı rabbim esirgemiş
sen de bol bol ayatel kürsü fatiha felak nas ihlas oku gülüm suyunuza oku için öylesine oku farketmez

menün güzel sahura kalkamaman kötü olmuş rabbim mükafatını fazla fazla verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…