- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.401
gündüz çok içemiyorum akşam yada gece bol içiyorum 3 litreyi geçiyor geneldeNe kadar az olmuş canım ya, afiyet olsun..inş suyun da iyidir..
Çok haklısın canım. Yarın ilk iş Allahın izniyle. Derin değil çok şükür küçük küçük üç yerden canım. Yani her iki seferde de oğlum da vardı ve bir şekilde kilina zarar gelmedi binlerce şükür. Yani senin dediğin ihtimalleri düşünüp ağladım yani ya ona gelseydi diye. Birde hep bacagimda ayagimin altında hiç aurilmiyor biraz da öyle olunca telaş yapıyorumbüyük geçmiş olsun hiç bekleme gülüm yarın hemen sadaka çıkar
derin mi kesildi parmağın ayyy ya çocuğa gelseydi yüzüne gözüne yada senin gözüne sıçrasaydı rabbim esirgemiş
sen de bol bol ayatel kürsü fatiha felak nas ihlas oku gülüm suyunuza oku için öylesine oku farketmez
yazını okudum ilk aklıma çocuk geldi yanındaymış ya aklım çıktı keşke sana da zarar gelmeseydi çok iyi olurdu ama kuzuma bişey olmamış yaa bin şükür gülüm dikkat et bundan sonra ne kadar acelen de olsa çocuk yanından ayrılmıyor madem dikkati elden bırakma nazar eşiğiniz düşük işte hemen bişeyler oluyor bacım sizeÇok haklısın canım. Yarın ilk iş Allahın izniyle. Derin değil çok şükür küçük küçük üç yerden canım. Yani her iki seferde de oğlum da vardı ve bir şekilde kilina zarar gelmedi binlerce şükür. Yani senin dediğin ihtimalleri düşünüp ağladım yani ya ona gelseydi diye. Birde hep bacagimda ayagimin altında hiç aurilmiyor biraz da öyle olunca telaş yapıyorum
Cok gecmis olsun canim ya.Rabbim beterinden korusun.sadakani da ver bol bol da oku.Selam canlar iftar saati semizotlarini ayikladim tabağa koydum. O arada oğlum ağladı kucağıma aldım burnunu sileyim derken elim tabağa çarptı. Tabak ayagimin üstünde Tuzla buz olduayak baş parmağım bir kaç yerden kesildi.
Bir haftada ikinci kazam. Geçen günde kaynar süt dokulmustu. Yine oğlum vardı ayagimla ittirmistim yine ayagima süt sicramistibüyük bir nazar var sanki. Sadaka verme vakti gelmiş Rabbim korusun hepimizi
Canimm oncelikle evlilik yil donumunuz kutlu olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsinn .....hepimizin evinde oluyo boyle kazalar bazen dikkatsizlikten bazen uykusuzluktan yada nazardan cocuklar mutfakta olunca insan biraz daha panik oluyo benim ufaklikta mutfaktan hic cikmaz elime ayagima dolanir hep cok derinmi peki kesikler ayyy bir keresinde mutfak dolabini acmamla dolabin ust kismindaki borcamlar gogus kafesime dusmustu bazisi basima parca parca olmustu butun evin icine goz goz olup dagilmisti allahtan coluk cocuk yoktu canimm mumkun oldugunca cocukla is yapma mutfakta biliyorum cok zor ama dikkat et bebesin basina gelebilirdi allah esirgesin rabbim korumus sanada cok gecmis olsunn ...Selam canlar iftar saati semizotlarini ayikladim tabağa koydum. O arada oğlum ağladı kucağıma aldım burnunu sileyim derken elim tabağa çarptı. Tabak ayagimin üstünde Tuzla buz olduayak baş parmağım bir kaç yerden kesildi.
Bir haftada ikinci kazam. Geçen günde kaynar süt dokulmustu. Yine oğlum vardı ayagimla ittirmistim yine ayagima süt sicramistibüyük bir nazar var sanki. Sadaka verme vakti gelmiş Rabbim korusun hepimizi
Cok gecmis olsun canim ya.Rabbim beterinden korusun.sadakani da ver bol bol da oku.
Sağolun canlarim. Amin hepimizi korusun Rabbim. Angelina senin de baya kötü olmuş borcum ağır bir deCanimm oncelikle evlilik yil donumunuz kutlu olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsinn .....hepimizin evinde oluyo boyle kazalar bazen dikkatsizlikten bazen uykusuzluktan yada nazardan cocuklar mutfakta olunca insan biraz daha panik oluyo benim ufaklikta mutfaktan hic cikmaz elime ayagima dolanir hep cok derinmi peki kesikler ayyy bir keresinde mutfak dolabini acmamla dolabin ust kismindaki borcamlar gogus kafesime dusmustu bazisi basima parca parca olmustu butun evin icine goz goz olup dagilmisti allahtan coluk cocuk yoktu canimm mumkun oldugunca cocukla is yapma mutfakta biliyorum cok zor ama dikkat et bebesin basina gelebilirdi allah esirgesin rabbim korumus sanada cok gecmis olsunn ...
Canim memnun çok güzel sadece bu nutella biraz fazla bence. Onun yerine yumurta peynir yersen yanına daha doğal tatlılar olabilir bir çay kaşığı. Maksat kilo vermemiz durmasinIftarda misafirlikteydim kizlar
menumu yazayim da size yorumlarim yarin kaldi yine.oglabi uyutmam lazim
sabah
1 bardak sut
1 dlm ekmek uzerine nutella
oglen
yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
ara
1 adt cigkofte
1 adt seftali
1 bardak sut
iftar
yarim kase ezogelin corba
4 yk kiymali bamya
3 yk pilav
yarim tavuk but
salata
1 bardak meyve suyu
3-4 dlm karpuz
hala sabah canın bir şey istemiyor anlaşılan sadece nutella yiyebiliyorsun olsun güzel enerji verir bir kaç saat hiç yoktan iyidir :)arada 1 çiğ köfteyle durabilmişsin valla tebrikler maşallahhh ben beğendim menünü gayet güzel meyve suyu da hazır değilse harika afiyet olsun tomurcuğumIftarda misafirlikteydim kizlar
menumu yazayim da size yorumlarim yarin kaldi yine.oglabi uyutmam lazim
sabah
1 bardak sut
1 dlm ekmek uzerine nutella
oglen
yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
ara
1 adt cigkofte
1 adt seftali
1 bardak sut
iftar
yarim kase ezogelin corba
4 yk kiymali bamya
3 yk pilav
yarim tavuk but
salata
1 bardak meyve suyu
3-4 dlm karpuz
şanslı veletttttttt :))))Kizlar kusuruma bakmayin anca bu saatte gelebildim bugun misafirlerim vardi annemleri yemege cagirdim hazirlikti temixlikti bir fitre isi falan vardi onlari hallediyim derken bu saat oldu oglusun ikinci dogum gununu de kutladik dayisiyla birde amcasi gelir onla kutlariz nasil sevindi nasil simardi serseri isiklari sondurun alkislayin beni sipa yaa muzurluk yapti tum gece hem iftar hem dogum gunu mahvetti beni ne yedigimi biliyorum nede ictigimi ....bu arada reglin ucuncu gunu bityi ben sadece 1, 5 gun regl oldum kesildi niye boyle oldu anlamadim gitti bes gun olur aslinda simdi tik yokk karnimda kocamann siss off off
hadi hayırlı uğurlu olsun tatilinGünaydın dostlar. Benim için bugün son mesai yaz öncesi sonra iki ay dolu
Dolu olacak inş. Ablam gelecek onunla baya vakit geçirecez.
Hee yarın tartı günü bu arada
Hepimizin bol eksileri olsun
Hoş geldin canım.İyileşmene sevindim,Allah kabul etsin orucunuSelamlar kızlar yazamadım ne zamandır nasılsınız? Ben iyileştim şükür.. Bugün de niyetliyim Allah kabul ederse.. Özledim sizleri..
Sabah öğlen geçiştirme usulü olmuş canım.Ama akşam yemeğin gayet iyi afiyet olsuntüm menü
bah 9 gibi yarım bardağın çeyreği irmikli sütlü tatlı çeyreği çilek püreli uydurma tatlıdan yedim
öğleden sonra komşum da
5-6 antepfıstığı
3 tanede içi portakal kabuklu çikolata draje yedim
iftar saati
1 servis kaşığı haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt kıymalı sos
3 çatal zeytin yağlı fasulye
Ooo sahursuz zoorrMenumu vereyim
Sahur yok kalkamadim
Iftar: 1 kase çorba
1 kaşık pilav, 2 kaşık patates mihlama
1.5 Baget 2 bardak ayran,salata
Yoğurtlu semizotu s. 2 lokma pide
Ara: Türk Kahvesi 1.5 dilim tatli
2.5 litre su
Hadi gözün aydın şimdiden canım.Keyifli vakitler ablacığınla.Günaydın dostlar. Benim için bugün son mesai yaz öncesi sonra iki ay dolu
Dolu olacak inş. Ablam gelecek onunla baya vakit geçirecez.
Hee yarın tartı günü bu arada
Hepimizin bol eksileri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?