Haydi Yine Yeniden...

Çok haklısın canım. Yarın ilk iş Allahın izniyle. Derin değil çok şükür küçük küçük üç yerden canım. Yani her iki seferde de oğlum da vardı ve bir şekilde kilina zarar gelmedi binlerce şükür. Yani senin dediğin ihtimalleri düşünüp ağladım yani ya ona gelseydi diye. Birde hep bacagimda ayagimin altında hiç aurilmiyor biraz da öyle olunca telaş yapıyorum

yazını okudum ilk aklıma çocuk geldi yanındaymış ya aklım çıktı keşke sana da zarar gelmeseydi çok iyi olurdu ama kuzuma bişey olmamış yaa bin şükür gülüm dikkat et bundan sonra ne kadar acelen de olsa çocuk yanından ayrılmıyor madem dikkati elden bırakma nazar eşiğiniz düşük işte hemen bişeyler oluyor bacım size

Iftarda misafirlikteydim kizlar
menumu yazayim da size yorumlarim yarin kaldi yine.oglabi uyutmam lazim

sabah
1 bardak sut
1 dlm ekmek uzerine nutella

oglen
yagsiz tost
5 adt yesil zeytin

ara
1 adt cigkofte
1 adt seftali
1 bardak sut

iftar
yarim kase ezogelin corba
4 yk kiymali bamya
3 yk pilav
yarim tavuk but
salata
1 bardak meyve suyu
3-4 dlm karpuz

Cok gecmis olsun canim ya.Rabbim beterinden korusun.sadakani da ver bol bol da oku.

Canimm oncelikle evlilik yil donumunuz kutlu olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsinn .....hepimizin evinde oluyo boyle kazalar bazen dikkatsizlikten bazen uykusuzluktan yada nazardan cocuklar mutfakta olunca insan biraz daha panik oluyo benim ufaklikta mutfaktan hic cikmaz elime ayagima dolanir hep cok derinmi peki kesikler ayyy bir keresinde mutfak dolabini acmamla dolabin ust kismindaki borcamlar gogus kafesime dusmustu bazisi basima parca parca olmustu butun evin icine goz goz olup dagilmisti allahtan coluk cocuk yoktu canimm mumkun oldugunca cocukla is yapma mutfakta biliyorum cok zor ama dikkat et bebesin basina gelebilirdi allah esirgesin rabbim korumus sanada cok gecmis olsunn ...

Cok gecmis olsun canim ya.Rabbim beterinden korusun.sadakani da ver bol bol da oku.

Sağolun canlarim. Amin hepimizi korusun Rabbim. Angelina senin de baya kötü olmuş borcum ağır bir de oğlum çok Nazlı bir de küçük laftan anlamıyor. Kesiklerim derin değil canım 3 tane küçük. Yerleri temizledim falan sonra baktım bi sızı var ayagimsda kan bulaşmış halıya öyle fark ettim. Rabbim evlatlatimizi koruyor gerçekten. Korunmayi bilmiyorlar ama yine de Allah a şükür ciddi şeyler olmuyor.

Kizlar kusuruma bakmayin anca bu saatte gelebildim bugun misafirlerim vardi annemleri yemege cagirdim hazirlikti temixlikti bir fitre isi falan vardi onlari hallediyim derken bu saat oldu oglusun ikinci dogum gununu de kutladik dayisiyla birde amcasi gelir onla kutlariz nasil sevindi nasil simardi serseri isiklari sondurun alkislayin beni sipa yaa muzurluk yapti tum gece hem iftar hem dogum gunu mahvetti beni ne yedigimi biliyorum nede ictigimi ....bu arada reglin ucuncu gunu bityi ben sadece 1, 5 gun regl oldum kesildi niye boyle oldu anlamadim gitti bes gun olur aslinda simdi tik yokk karnimda kocamann siss off off

Canim memnun çok güzel sadece bu nutella biraz fazla bence. Onun yerine yumurta peynir yersen yanına daha doğal tatlılar olabilir bir çay kaşığı. Maksat kilo vermemiz durmasin

Günaydın dostlar. Benim için bugün son mesai yaz öncesi sonra iki ay dolu
Dolu olacak inş. Ablam gelecek onunla baya vakit geçirecez.
Hee yarın tartı günü bu arada
Hepimizin bol eksileri olsun

hala sabah canın bir şey istemiyor anlaşılan sadece nutella yiyebiliyorsun olsun güzel enerji verir bir kaç saat hiç yoktan iyidir :)arada 1 çiğ köfteyle durabilmişsin valla tebrikler maşallahhh ben beğendim menünü gayet güzel meyve suyu da hazır değilse harika afiyet olsun tomurcuğum

şanslı veletttttttt :)))) ne güzel olmuş işte hem aileyle iftar hem 2. doğum günü yorulmuşsun baya ama olsun olan yorgnluk böyle güzel şeyler için olsun yeter ki:)
bir daha bu kadar kısa sürerse kaçışı yok hemen doktora gitmelisin hadi bu defa sıcak telaş strestedir belki az durup devam eder

hadi hayırlı uğurlu olsun tatilin
şimdiden gözün aydın abla gelince insanın sanki misafiri varmış gibi değilde yükünü alan biri gelmiş gibi oluyor benim ki geldi mi erkenden kalkıp kahvaltı bile hazırlıyordu benim sıpayla sohbet ediyorlardı derdiniz ne uyusaydınız diyordum ay olur mu benim sıpayla dünyayı kurtarıyorlardı üstelik oğlum daha 3-4 yaşlarındayken bile bu muhabbetleri yapıyorlardı :))

Gunaydinnn kizlarrr dun gece hicc uyuyamadim migde bulantisindan öldüm cok kotuydum benim regl komle gitmis yokkk nasil sokulecek odem oldum ellerim karnim bacaklarim siss catliycam nerdeyse bu hicc iyi olmadi tarti oncesi

Sabah öğlen geçiştirme usulü olmuş canım.Ama akşam yemeğin gayet iyi afiyet olsun

Ooo sahursuz zoorr Ona rağmen iftarda iyi frenlemişsin kendini canım.

Hadi gözün aydın şimdiden canım.Keyifli vakitler ablacığınla.

Bizde nasipse cumartesi yada pazar günü Altınoluğa gidiyoruz annemlerin yanına,bayram tatili niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…