Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinnn kizlarrr dun gece hicc uyuyamadim migde bulantisindan öldüm cok kotuydum benim regl komle gitmis yokkk nasil sokulecek odem oldum ellerim karnim bacaklarim siss catliycam nerdeyse bu hicc iyi olmadi tarti oncesi
Geçmiş olsun kuzum yaa,bi doktora mı görünsen dicem ama yine ihmal edeceksin Yeşil çay falan iç bari ödemin sökülsün

Canim memnun çok güzel sadece bu nutella biraz fazla bence. Onun yerine yumurta peynir yersen yanına daha doğal tatlılar olabilir bir çay kaşığı. Maksat kilo vermemiz durmasin

Aynen sabah canım hiçbirşey istemiyor.Hatta dün sabah evde 1 bardak sütü içip çıktım,işe gelince nutella ve ekmek yedim.
Sabahları çok iştahsızım nedense

Kızlar tatil geldi şükürler olsun cumartesi büyüklerimizin yanına gideceğiz yarın valiz hazırlığı ev temizliği ile dolu dolu bi gün geçireceğim istediğim kiloda değilim ama buna şükür inşallah tatil sürecini iyi atlatırım artı olmadan

Iyi tatiller canim kolay gelsin ..tatilin tadini cikar

Menum
Sahur: 1 has yumurta, 2 catall peynir
1 hurma 3 zeytin salatalık
1 bardak süt 3 mevsim kayısı

Iftar: 1 kaseden az çorba
Yarım tabak Kıymalı patlıcan y
1 hurma, salata, 1 bardak ayran
Kavun, avuç içi pide

Ara: Türk kahvesi, 1 tane şekerpare yiyebilirim
2.5 litre su

Bugünkü menum
11 00
El ici kadar pide
Iki ince dilim kasar
Maydanoz nane
Sekersiz cay
14 30
Bir kepce soguk yogurtlu corba
Iki uc catal kuru sebze kavurmasi
Iki minicik kurabiye
Sekersiz cay
Arkadasta yedim bunlari
20 30
Bir kepce corba
Uc kasik kiymali bamya
Bir kasik pilav
Iki tane incecik yaprak sarma
Yarim bardak ramazan serbeti
Su 1, 5 litre oldu
Migdem cok bulaniyo halen arkadasta da zorla yedim israr etti veee en son subatta gormustu beni cok zayifladigimi incecik oldugumu soyledi biraz moral oldu banada durup durup nasil basardigimi neler yaptigimi sordu arkadasim yeni dogum yapti o nedenle biraz moral verdim anlattim insallah oda verir daha yasi kucuk 27 yasinda aramizda on yas var oyle iste bugunude boyle kapattim ...

Menu cok guzel canim afiyet olsun tarti oncesi bol bol eksiler getirsin insallah ..

Afiyet olsun canım. Kurabiyeler erken saatte oyüzden sorun yok bence geri kalanı da gayet güzel ve dengeli arkadaşım. Bulantı giderici bir şeyler denesen etkili olur mu acaba. Sicaklardan mi acaba. Geçmiş olsun canım.

Saol canim valla iki gundur cok serin burasi aslinda bende anla. Veremedim hani boyle usuldan usuldan bir bulanti olurya oyleyim yaa nane falanda yedim gecmiyo usuttum galiba

Saol canim valla iki gundur cok serin burasi aslinda bende anla. Veremedim hani boyle usuldan usuldan bir bulanti olurya oyleyim yaa nane falanda yedim gecmiyo usuttum galiba
Anladım canım. Geçmiş olsun yarın dua et kendine bende ederim sana canım :)

Menümü vereyim kızlar uzun bir aradan sonra :)

sahur
2 haşl yumurta
1 dolu kase nesfit ve süt

iftar
1 kepçe çorba, 1 biber dolma etli, 2 küçük köfte, 1 dolu servis sebze sote, salata, 1 küçük muska börek, 1 bardak vişne suyu

ara
bitki çayı

2,5-3 lt su

Gayet güzel ve dengeli bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Geçmiş olsun canım öncelikle. Menün güzel akşamın az bile olmuş ama rahatsızsın malum o yüzden gayet normal. Allah şifa versin inş çarçabuk toparlan..

Günaydın canım dostlarım,
Kadir gecemiz mübarek olsun.Bugün Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin,günahlarımızı affetsin inşallah... Hayırlı Cumalar

Hadi bakalım gözün aydın,inşallah keyifli güzel dolu dolu zaman geçirirsiniz tatilde canım

Herşeyiyle çok güzel menü olmuş canım,bol eksiler getirir inşallah

Menün gayet iyi canım,biraz toparlandığını gösteren bir menü olmuş,su biraz az ama içmişsindir daha sen

Allah kabul etsin canım,çok güzel bir menü,yeterli ve de dengeli

Bende yazayım menümü,dün giremedim yine evde açtık ama iftar sonrası evde değildim

sabah
1 adt etimek üzerine krem peynir
1 domates
5 zeytin

ara
10 fındık
Yarım avuç kuru üzüm

öğlen
çeyrek ekmek arasına kaşar peynir
8-10 adet yeşil zeytin
1 tk nutella

ara
5 adet iri kiraz
1 salatalık

akşam
fırın poşetinde pişmiş el kadar tavuk göğüs eti
2-3 lokma but eti
1 elma dilim patates
çoban salata
1 kase kadar çubuk makarna
Yarım bardak limonata

su 2,5 lt

Menün çok güzel olmuş canım dengeli yeterli afiyet olsun.

Ben kilo bildirimimi yapayım,72 sabitim yine,ne aldım ne verdim.Haftaya tatildeyim nasipse inşallah almam oralarda.6 lardan ümidimi kestim şimdilik ama dönüşüm muhteşem olacak

Biz de ptesi günü yolcuyuz canım. Ctesi günü de dönüş. İnşallah oralarda kilo almayız.. Biz ailecek gidiyoruz bakalım nasıl olacak. Kv kp görümceler ve biz bakalım nasıl geçecek. Kesin curcuna olur bakamam buralara..

Eksi eksi eksi getirecek afiyet olsun arkadaşım
Az az ama dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım
Şahane menü senin işin afiyet olsun arkadaşım
Süppperrr bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…