Haydi Yine Yeniden...

Kızlar dün çok uyumuşum hatta uyanamadım desem yeridir dünkü menümü anlatayım
Iftar
1 tabak yeşil mercimek yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, domates,
1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 2 dilim baklava, 2 çatal kabak tatlısı, avuçiçi kuruyemiş

Bugün Sahur gene yapamadık eşimde uyanamamış ben zaten kıpırdamamışım bile bugün evi temizliycem valiz hazırlayacağım 1 aya yakın evde olmayacağız

şimdiden iyi yolculuklar canım.Bende pek bakabileceğimi zannetmiyorum.Arada derede girerim elbet ama menü bildirimi yapamayabilirim

Yine sahursuz olmuş,zor oldu senin için bu sahursuz günler.İftar menün güzel ama canım

Girebilecek misin tatildeyken,1 ay kadar yokmuşsun,sanırım sende girip menü bildirimi yapamayacaksın

Yine sahursuz olmuş,zor oldu senin için bu sahursuz günler.İftar menün güzel ama canım

Girebilecek misin tatildeyken,1 ay kadar yokmuşsun,sanırım sende girip menü bildirimi yapamayacaksın
Arada girmeye çalışacağım yoğun kalabalık günler beni bekliyor o yüzden giremezsem bana kırılmayın

Ne kırılması canım aşk olsun,yaz sezonu böyle işte,hayırlısıyla kış gelsin hepimiz civcivler gibi üşüşürüz yine bir araya

Hahahahaha aynen öyle kışın herkes üşüşür ben de arada gelmeye çalışırım ama menü falan vermek zor. Zaten ne yicez oralarda bakalım karasuda ev tuttuk da artık ne bulursak onu yicez. Ev kalabalık olacak fırsatım kalmaz gelmeye. Çocuklar kuduracak bir oraya koş bir buraya. Onlarla uğraşmak deniz güneş zaten çok yoracak.

Desene önümüzdeki haftadan itibaren günlüğümüz sessizliğe bürünecek

selam kızlar koşturmacadan anca gelebildim yorgunum uykusuzum ve hala yapılacaklar var :))
eşim bir türlü karar veremedi yarın sabah mı pazar sabahı mı yola çıkıcaz belli değil birde yolda mola verip bir yerde yatıp sabah yola devam etsek mi diyor ayyyh bana fenalık geldi ben yine de valizleri gidecekleri hazırlıyorum yol için bişeyler de yapıyorum ne olur ne olmaz :)
sabah tartıldım kilom yine aynı değişmemiş nedense
geçen hafta 100.8
bu hafta 100.8
inşallah bu izin sürecinde 2 kilo verip gelirim ayın 20 sine kadar yokum
benim telefonda net yok o yüzden malesef arada bile olsa yazamıycam

Ben de kilomu bildireyim. Aslında ilaçlar falan şişirmişti çok ödem yapmıştı. Şükür gitti ve az da olsa eksideyim. Aslında geçen cumadan bugüne baya eksideyim ama olsun önceki kilomu yazıyorum.

Önceki: 66,1
Güncel: 65,8
Fark: -300 gram

Kilo bildirimimi vereyim
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta : 66.8
Fark 100 gr
Kilo vermem artık gramlara düştü canım sıkılıyor bu duruma ama. Neyse artık illa ki zamanla bu direnç de kırılır

Kilo bildirimimi vereyim
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta : 66.8
Fark 100 gr
Kilo vermem artık gramlara düştü canım sıkılıyor bu duruma ama. Neyse artık illa ki zamanla bu direnç de kırılır

Senin boyun uzun canım ve fazla kilon artık çok az o yüzden. Bir de direniyordur kuzum sıkma canını...

Maşallah fıstık, 65 leri de gördün helal olsun 69 u ucundan görsem dediğin günler de hala taze aklımda. Tebrikler arkadaşım hedefe az kaldı

Maşallah fıstık, 65 leri de gördün helal olsun 69 u ucundan görsem dediğin günler de hala taze aklımda. Tebrikler arkadaşım hedefe az kaldı

Sağol kuzum gördüm çok şükür. 66 küsür kiloyla hamile kalmıştım şimdi onun da altındayım şükürler olsun. Ay evet bir ara 70 te takılı kalmıştım neyseki geçti gitti o günler :)

Selam canlarim annemler geldi sukur.balkonda oturuyoruz.
icim buruk biraz reglden dolayi ne oruc tutabildim ne namaz ne Kuran.ki yeni sokmustum kurani.bugun okumak isterdim Kadir gecesi ibadetlerim tam olsun istiyordum ama nasip olmadi maalesef.sizler benim yerime de dua edin kizlar.Rabbim sifa versin tum hastalarla birlikte bana da

Cancagzim iyi yolculuklar iyi tatiller simdiden.Allah izin verirse dondugunde gelirsin.kendine dert edinme yazamiyorum diye.muhtemelen cok durgun olacak gunluk zaten.opuyoruz seni cok seviyoruz.Allah'a emanet olun

Ben menumu yazayim canlar

sabah
1 dilim etimek uzeri krem peynir

Ara
10 adet findik
yarim avuc kuru uzum

oglen
1 adt yagsiz tost
7 adet yesil zeytin

ara
2 kk kadar kiymali su boregi ( annemden )

Aksam
yarim kaseden az topalak corbasi
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavi
coban salata

2 dilim baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…