- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.441
şimdiden iyi yolculuklar canım.Bende pek bakabileceğimi zannetmiyorum.Arada derede girerim elbet ama menü bildirimi yapamayabilirimMenün çok güzel olmuş canım dengeli yeterli afiyet olsun.
Biz de ptesi günü yolcuyuz canım. Ctesi günü de dönüş. İnşallah oralarda kilo almayız.. Biz ailecek gidiyoruz bakalım nasıl olacak. Kv kp görümceler ve biz bakalım nasıl geçecek. Kesin curcuna olur bakamam buralara..
Yine sahursuz olmuş,zor oldu senin için bu sahursuz günler.İftar menün güzel ama canımKızlar dün çok uyumuşum hatta uyanamadım desem yeridir dünkü menümü anlatayım
Iftar
1 tabak yeşil mercimek yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, domates,
1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 2 dilim baklava, 2 çatal kabak tatlısı, avuçiçi kuruyemiş
Arada girmeye çalışacağım yoğun kalabalık günler beni bekliyor o yüzden giremezsem bana kırılmayınYine sahursuz olmuş,zor oldu senin için bu sahursuz günler.İftar menün güzel ama canım
Girebilecek misin tatildeyken,1 ay kadar yokmuşsun,sanırım sende girip menü bildirimi yapamayacaksın
Buna şükür diyorum Allah sabrını veriyo be arkadaşımYine sahursuz olmuş,zor oldu senin için bu sahursuz günler.İftar menün güzel ama canım
Ne kırılması canım aşk olsun,yaz sezonu böyle işte,hayırlısıyla kış gelsin hepimiz civcivler gibi üşüşürüz yine bir arayaArada girmeye çalışacağım yoğun kalabalık günler beni bekliyor o yüzden giremezsem bana kırılmayın
Ne kırılması canım aşk olsun,yaz sezonu böyle işte,hayırlısıyla kış gelsin hepimiz civcivler gibi üşüşürüz yine bir araya
Desene önümüzdeki haftadan itibaren günlüğümüz sessizliğe bürünecekHahahahaha aynen öyle kışın herkes üşüşürben de arada gelmeye çalışırım ama menü falan vermek zor. Zaten ne yicez oralarda bakalım karasuda ev tuttuk da artık ne bulursak onu yicez. Ev kalabalık olacak fırsatım kalmaz gelmeye. Çocuklar kuduracak bir oraya koş bir buraya. Onlarla uğraşmak deniz güneş zaten çok yoracak.
Kilo bildirimimi vereyim
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta : 66.8
Fark 100 gr
Kilo vermem artık gramlara düştü canım sıkılıyor bu duruma ama. Neyse artık illa ki zamanla bu direnç de kırılır
Maşallah fıstık, 65 leri de gördün helal olsunBen de kilomu bildireyim. Aslında ilaçlar falan şişirmişti çok ödem yapmıştı. Şükür gitti ve az da olsa eksideyim. Aslında geçen cumadan bugüne baya eksideyim ama olsun önceki kilomu yazıyorum.
Önceki: 66,1
Güncel: 65,8
Fark: -300 gram
Maşallah fıstık, 65 leri de gördün helal olsun69 u ucundan görsem dediğin günler de hala taze aklımda. Tebrikler arkadaşım hedefe az kaldı
Cancagzim iyi yolculuklar iyi tatiller simdiden.Allah izin verirse dondugunde gelirsin.kendine dert edinme yazamiyorum diye.muhtemelen cok durgun olacak gunluk zaten.opuyoruz seni cok seviyoruz.Allah'a emanet olunselam kızlar koşturmacadan anca gelebildim yorgunum uykusuzum ve hala yapılacaklar var :))
eşim bir türlü karar veremedi yarın sabah mı pazar sabahı mı yola çıkıcaz belli değil birde yolda mola verip bir yerde yatıp sabah yola devam etsek mi diyor ayyyh bana fenalık geldi ben yine de valizleri gidecekleri hazırlıyorum yol için bişeyler de yapıyorum ne olur ne olmaz :)
sabah tartıldım kilom yine aynı değişmemiş nedense
geçen hafta 100.8
bu hafta 100.8
inşallah bu izin sürecinde 2 kilo verip gelirim ayın 20 sine kadar yokum
benim telefonda net yok o yüzden malesef arada bile olsa yazamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?