- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.421
Akşam 1 dilim ekmek az olsaydı ve su en azından 2 litre yapsaydın güzel bir menü olacaktı yürüyüş harika o zaten yakacaktır sadece yeme düzeni oturtmaya çalıştığımız için temeli iyi atmalıyız diye düşünüyorumMerhaba kızlar bende menumu yazayim cok yorgunum bugun çok gezdim havada guzeldi ama topugum çok agriyor
Sabah 10.30
Bir bardak şekersiz çay
Bir tane grisini
Bir dilum peynir
Tavada iki tane yumurta
Bolca dereotu
Öğle 15.00
Uc tane köfte
Iki kaşık sebze yemegi
Salata ve bir dilum kepek ekmegi
Akşam 19.30
Iki bardak sekersiz çay
Bir dilum peynir
Iki dilim ekmek
Iki kaşık patlican yemegi
5 saat yürüyüş bir saati tempolu figerleri gezerek alışveriş yaparsk geçti
Su bir buçuk litre
herkese hayırlı pazarlar
bu gün de gelemem diye hazır fırsat varken yazayım dedim parmaklarım kasılıp kitleniyor yine çok yordum kendimi olacağı buydu :)) az önce kalktım her yerim ağrıyor dün boya yaptık yine salon aralar bitti şükür bir de dökülen boyaya basıp kayıp yere çakıldım sol yanıma zor oturuyorum salonu temizleyebildim sadece aralar ve tüm kapılar boya içinde galiba bu gün temizleyemiycem bir de çamaşır ütü var off offf kendimi 60 yaşın da gibi hissediyorum dün bir de doğum günümdü amele gibi çalıştım akşama kadarakşam zorla kendimi yatağa attım eşim geldi komşumuz rahatsızlanmış çok korktum ambulans çağırdı eşim, hastaneye gittiler tabi eşi de gitti , ben de komşunun evine geçtim çocuklarla oturdum onlar geri dönene kadar şükür bir şeyi yokmuş sağ salim geldiler
2 gündür çok çalışkanım yaaa atom karınca yanımda çömez kalır
Günaydın fıstıklar,
Dün benim için çok yoğun bir gündü ve maalesef yediklerime dikkat edemedimama ipin ucu kacmayacak tabiki kaldığımız yerden devam
Oncelikle kolay gelsin kizz ..allahim yaa nasil dustun oyle valla iyi kurtarmissin canak comlek kirilabilirdiherkese hayırlı pazarlar
bu gün de gelemem diye hazır fırsat varken yazayım dedim parmaklarım kasılıp kitleniyor yine çok yordum kendimi olacağı buydu :)) az önce kalktım her yerim ağrıyor dün boya yaptık yine salon aralar bitti şükür bir de dökülen boyaya basıp kayıp yere çakıldım sol yanıma zor oturuyorum salonu temizleyebildim sadece aralar ve tüm kapılar boya içinde galiba bu gün temizleyemiycem bir de çamaşır ütü var off offf kendimi 60 yaşın da gibi hissediyorum dün bir de doğum günümdü amele gibi çalıştım akşama kadarakşam zorla kendimi yatağa attım eşim geldi komşumuz rahatsızlanmış çok korktum ambulans çağırdı eşim, hastaneye gittiler tabi eşi de gitti , ben de komşunun evine geçtim çocuklarla oturdum onlar geri dönene kadar şükür bir şeyi yokmuş sağ salim geldiler
Nice yıllara canım arkadaşım bu koşturmacaya iyi bile dayanıyorsun çok yordun kendini ama şimdi ev mis olmuştur eline sağlıkherkese hayırlı pazarlar
Nice yıllara canım mis gibi tertemiz evinde huzurlu mutlu yılların olsunherkese hayırlı pazarlar
Ayy canim benim gecmis olsun dusmussun simdi daha iyisindir umarim...herkese hayırlı pazarlar
Allah kolaylik versin canim.tempon iyice artti.menulerin yakinda duzene girer merak etmeGunaydinnn dun gelemedim kizlar sabah sabah tiyatro izlemeye gittik oglus cok istedi tiyatrodan sonra biraz gezdik birazdedigim baya gezmisiz eve bi geldim ayaklarim agriyo bacaklarim falan mahvolmusum agridan duramadim ilac ictim yok gece regl oldum agrinin sebebide cikti ortaya cok isim var oglumun kalan odevleri var okuma metni a sesi yazilacakcamasir utu ev temizlencek ve oglusa poaca yapilacak ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi dunku menum hep kahvalti oldu 13 540 adim atmisim suda iki litre anca olmustur son gunlerde menulerimden memnun degilim kizlar
aynen gülüm sağlık olsun gerisi vız gelir bitirdim boya kazıma işini şükür süpürdüm sildim halıları serdim bir hafifleme geldi üstüme :))Kolay gelsin gülüm yorma bu kadar kendini işler yapılır yeterki sağlığımız yerinde olsun
boşuna mı o kadar kiloyu yapmışım hava yastığı gibi korudu çanağı çömleği :)))))Oncelikle kolay gelsin kizz ..allahim yaa nasil dustun oyle valla iyi kurtarmissin canak comlek kirilabilirdisaka bir yana cok gecmis olsun canim .... dogum gunun kutlu olsun fistikkk yeni yasin sana ugurlu gelsin insallah
maşallahın var hem sanatsaletkinliğe hem oğluşunun derslere hem işlere hem deee o kadar dolanmaya yine de iyi dayanmışsın dinlenip sonra kalanları yaparsın inşallahGunaydinnn dun gelemedim kizlar sabah sabah tiyatro izlemeye gittik oglus cok istedi tiyatrodan sonra biraz gezdik birazdedigim baya gezmisiz eve bi geldim ayaklarim agriyo bacaklarim falan mahvolmusum agridan duramadim ilac ictim yok gece regl oldum agrinin sebebide cikti ortaya cok isim var oglumun kalan odevleri var okuma metni a sesi yazilacakcamasir utu ev temizlencek ve oglusa poaca yapilacak ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi dunku menum hep kahvalti oldu 13 540 adim atmisim suda iki litre anca olmustur son gunlerde menulerimden memnun degilim kizlar
Eksi eksi bol eksi getirecek bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 09.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 10.30: yarım has yarım yağda yumurta, 3 zeytin, 2 kk peynir
Salatalık, 2 lokma ekmek
Bir çay kaşığı kuşburnu mrmlatı
1 bardak süt
Ara: Küçük kase kuruyemiş, Türk kahvesi
Aksam 16.00: 1 kase çorba
Tavuk göğüslü salata(bolca)
3 kaşık yoğurt
Ara olarak Türk Kahvesi soda 1 meyve olur
2.5 litre su
Dun dikkat edemedim dedigin menuyu gayet iyi toparlamissin bence canimMenumu vereyim
Sabah 09.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 10.30: yarım has yarım yağda yumurta, 3 zeytin, 2 kk peynir
Salatalık, 2 lokma ekmek
Bir çay kaşığı kuşburnu mrmlatı
1 bardak süt
Ara: Küçük kase kuruyemiş, Türk kahvesi
Aksam 16.00: 1 kase çorba
Tavuk göğüslü salata(bolca)
3 kaşık yoğurt
Ara olarak Türk Kahvesi soda 1 meyve olur
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?