Haydi Yine Yeniden...

Ara öğünde poğaça olmasa iyiydi ama dayanamadım moralimi duzeltsin diye yedim ama yürüyüşte inşallah yakmisimdir

Hergün dahada motive oluyorum kilo verip kendime çeki düzen verecem

Ara öğünde poğaça olmasa iyiydi ama dayanamadım moralimi duzeltsin diye yedim ama yürüyüşte inşallah yakmisimdir

Hergün dahada motive oluyorum kilo verip kendime çeki düzen verecem
Iki rakamların çok yakın canım yeter ki düzenli burada olmaya devam et

İnşallah öyle olur canım..

Geldiler canim sukur.evet sarmalar geldi pirinci az bulguru bol ve baharatli yapmis annem sagolsun

Oh afiyet bal olsun o sarmalar.. Anneler candır, baş tacıdır.. Ben de her gitmemde özel birşeyler hep olur. Sarma, su böreği falan.. Orda yerim eve de gönderir Allah razı olsun. İnsanın kendi annesi bir başka dimi yaa :))

Valla harika menü olmuş canım gelsin eksiler :) :)

Ohh şifa olsun o makarna :):) zaten karbon falan almıyordun iyi olmuş.. Gün itibariyle de güzel olmuş.

Oo süpersin akşam sıfır karbon aynen devam canım afiyet olsun..

Bugün hepimiz için hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir hafta sonu olsun sevdiklerimizle beraber bol kahkahalı bi gün olsun biraz daha iyiyim bitki çayları ilaçlar derken biraz toparlandım boğazım hala acıyor öğrencilerim çok hareketli bi kızım var 10 erkeğe bedel bi başka kızın annesi bile çocuktan bezmiş evde kanepe tepelerinde dururmuş akıllı uslu öğrencim çok az geneli yaramaz böyle bi grup oluncada işler zorlaşıyor anası diyo evde baş edemiyorum Allah size sabır versin diye bunu bu sene ki birçok veliden duydum düzelecekler tabi ama benim çok efor sarfetmem gerekiyor Rabbim hepimize yardım eylesin

Selam kızlar mutlu haftasonları,
Bugün sabahtan okul aile birliği toplantısı sonrasında okul personeliyle yemeğe gittik. Allahım neler yedim neler
Yemek sonrası bi arkadas kahve içmeye geldi gitti derken akşam olmuş bile
Aksama da yeni evlenen arkadaş evine davet etti. Anlayacağınız yogun bir gün inşallah akşamı en hafif şekilde tamamlarim. Kahvaltı ve öğle yemeğim sağlam oldu zaten

Selam kizlar.annemle gece 3.30 a kadar lafladik.haliyle de sabah gec uyandik.sonrada alisverise gittik.oglanin ve esimin kislik giyim alisverisi yapildi.cok yogrulduk geze geze.eve gel yemek ye falan zaman baya gecmis...

Menumu yazayim biraz cissli maalesef

Sabah oglen 12
1 adet tost ekmegine sucuklu tost
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
3.yesil 3 siyah zeytin

Ara
3.ceviz
3.hurma

Ara
1 kucuk tulumba tatlisi

Aksam 19
1 kase kadar kavurma
2.yk pilav
Kiviricik salata

Uzerine
Yarim baklava
1 kucuk tulumba

Su 2 litre...
Yuruyus 2 saate yakin

Evet cısssss var ama miktarı o kadar küçük ki beni rahatsız etmedi alışveriş benim en çok efor sarfettiğim anlar oluyor o cıssssslarda yanmıştır afiyet olsun

Kahvaltı ara öğle bir arada
1,5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, yarım dilim ekmek üzerine yağ, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, ev yapımı meyve suyu ( elma, mandalina, armut, havuç)
Ara farklı zamanlarda
Adaçayı, ıhlamur çayı karışık, 2 tatlı kaşığı aşure, Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Aksam
1.5 sucuklu tost, ayran
Ara
Türk kahvesi yanında fındık

Selam kizlar.annemle gece 3.30 a kadar lafladik.haliyle de sabah gec uyandik.sonrada alisverise gittik.oglanin ve esimin kislik giyim alisverisi yapildi.cok yogrulduk geze geze.eve gel yemek ye falan zaman baya gecmis...
En güzel zamanlar ana gibisi yok sohbete doyum olmaz Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Saglam kahvalti pesine guzel dengeli bir haftasonu menusu olmus canim

Merhaba kızlar bende menumu yazayim cok yorgunum bugun çok gezdim havada guzeldi ama topugum çok agriyor

Sabah 10.30

Bir bardak şekersiz çay
Bir tane grisini
Bir dilum peynir
Tavada iki tane yumurta
Bolca dereotu

Öğle 15.00

Uc tane köfte
Iki kaşık sebze yemegi
Salata ve bir dilum kepek ekmegi

Akşam 19.30

Iki bardak sekersiz çay
Bir dilum peynir
Iki dilim ekmek
Iki kaşık patlican yemegi

5 saat yürüyüş bir saati tempolu figerleri gezerek alışveriş yaparsk geçti
Su bir buçuk litre

Ooooh en güzelini yapmışsınız insan sevdikleriyle beraber olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…