- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.441
Degisik bir aksam yemegiyle guzel bi menu olmus canim.afiyet olsunKahvaltı ara öğle 11:30
4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, ev yapımı meyve suyu, 1 dilim patlıcan böreği
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Aksam
Süper freshin slimfit pizzası lahmacun hamuru gibi bişeydi tatlı tabağı büyüklüğünde, ayran, yeşillik, 3 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi olcak
Menün harika olmuş baklavayı yarımda bırakma ise alkışlık bi durum iradene hayranımBende tam saatlerini hatirlamasamda yazayim menumu
Sabah oglen 12 ye dogru
Yarim simit
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir biraz kasar
Siyah yesil zeytim bikac adet
2 catal domates soslu biber kizartmasi
Ara
Yarim dilim baklava
Aksam 16.00 gibi
1 haslanmis yumurta
1 cay tabagi kadar et doner
Ceyrek koy yufkasi
Ara 18 gibi
Ceyrek armut
1 yemek kasigi nar
Su 2 litre olmustur
Temizlikten halim kalmadi egzersiz yapamicam
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuşKahvaltı ara öğle 11:30
4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, ev yapımı meyve suyu, 1 dilim patlıcan böreği
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Aksam
Süper freshin slimfit pizzası lahmacun hamuru gibi bişeydi tatlı tabağı büyüklüğünde, ayran, yeşillik, 3 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi olcak
Afiyet olsun canım gayet güzel menuBende tam saatlerini hatirlamasamda yazayim menumu
Sabah oglen 12 ye dogru
Yarim simit
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir biraz kasar
Siyah yesil zeytim bikac adet
2 catal domates soslu biber kizartmasi
Ara
Yarim dilim baklava
Aksam 16.00 gibi
1 haslanmis yumurta
1 cay tabagi kadar et doner
Ceyrek koy yufkasi
Ara 18 gibi
Ceyrek armut
1 yemek kasigi nar
Su 2 litre olmustur
Temizlikten halim kalmadi egzersiz yapamicam
Allah kavustursun canım aile candırSelam kizlar.bende bizimkleri yolcu ettim dip kose temizligimi yaptim simdi oturdum dinlenicem valla
Sadece yarın kullanılacağı ütüle artık dinlenmelisin bilirsin iş bitmez bende bugün bol bol ütü yaptım çamaşır sepeti tam boşaldı derken gene yarı doldu senin deyiminle bizim ev yaşayan ev oluyorhepiniz çok sağolun kızlar tam pc ye oturdum angelinayla saranın mesajına yazdım eşim geldi işi varmış aypedi için bir
şeyler indiricekmiş benim leptabı rehin aldı yaaa resmen tomurcuğum tam da senin mesaja cevap yazaktım güya sonra yemekle uğraş banyo temizle derken ben yine kullanım dışı kaldım :)))
ben menü yazmayayım 2 gündür hep karbonhidrat oldu zaten
şimdide ütü beni bekliyor 2 parça yapsam yeter şimdilik
hahahaha yaşayan ev tabiiSadece yarın kullanılacağı ütüle artık dinlenmelisin bilirsin iş bitmez bende bugün bol bol ütü yaptım çamaşır sepeti tam boşaldı derken gene yarı doldu senin deyiminle bizim ev yaşayan ev oluyor
Kolay gelsin şimdiden canım.Telaşen büyük valla.Alışveriş çok zaman alıyor.Temizlik de öyleSelam hatunlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah.. Benim haftasonu çok yoğun geçti gelemedim. Cuma cumartesi temizlikle ütüyle geçti bir de ctesi akşam eşim geldi evde işe soyundu ufak tefek tadilat işleri vardı. Haydiiii ev bir daha battı. Neyse gece de çalışması gerekiyordu bizi de anneme bıraktı onun için de bir de o kadar yorgunluğa çanta hazırladım malum küçük çocuk olunca bavulla gidiliyor kalmayaneyse gittik orda da biraz sohbet saat baya geç olmuştu. Ertesi gün dün yani annemlerdeydim yine öyle yoğun geçti şimdi evdeyim
Evde yapılacak işler var zaten ne eksik bitiyor ne iş bitiyor. Yeni duşakabin taktırcaz. Koltuklara yeni yüz yaptırcam. Alışverişe gitmem lazım oğluşun herşeyi küçük kaldı. Her mevsim alışveriş öyle hızlı büyüyorlarki bu süreçte.. Canı sağolsun da napayım.. Velhasıl iş bitmez
Selam hatunlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah.. Benim haftasonu çok yoğun geçti gelemedim. Cuma cumartesi temizlikle ütüyle geçti bir de ctesi akşam eşim geldi evde işe soyundu ufak tefek tadilat işleri vardı. Haydiiii ev bir daha battı. Neyse gece de çalışması gerekiyordu bizi de anneme bıraktı onun için de bir de o kadar yorgunluğa çanta hazırladım malum küçük çocuk olunca bavulla gidiliyor kalmayaneyse gittik orda da biraz sohbet saat baya geç olmuştu. Ertesi gün dün yani annemlerdeydim yine öyle yoğun geçti şimdi evdeyim
Evde yapılacak işler var zaten ne eksik bitiyor ne iş bitiyor. Yeni duşakabin taktırcaz. Koltuklara yeni yüz yaptırcam. Alışverişe gitmem lazım oğluşun herşeyi küçük kaldı. Her mevsim alışveriş öyle hızlı büyüyorlarki bu süreçte.. Canı sağolsun da napayım.. Velhasıl iş bitmez
Bu menüyü mükemmel yapacak tek şey suyu çoğaltman.su çoğalırsa bu tür menülerle çok güzel kilo verirsin...Kızlar bi komşumuz vardı çok iyi biriydi üç ay önce aniden rahatsızlandı ve vefat etti dünde kızıyla kocası trafik kazası geçirdi kocasında bişey yok ama kızı yoğun bakımda durumu ciddiyetini koruyor gece hastaneydik çok üzüldüm bu yüzden menümü yazamadım şimdi yazayım
sabah 11.00
bir tane haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
bir bardak şekersiz çay
bir grisini
öğle 15.00
bir kase yoğurt
iki tane sigara böreği
iki kaşık kısır
Akşam 19.00
bir tane fırında palamut
salata
bir kase çorba
yarım saat yürüyüş
su çok az içtim
Bu menüyü mükemmel yapacak tek şey suyu çoğaltman.su çoğalırsa bu tür menülerle çok güzel kilo verirsin...
Komşularınıza geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?